θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, June 27, 2015

Σώπατρος, ο πρώτος δολοφονηθείς Έλλην φιλόσοφος από τους Χριστιανούς.

 
 "Σώπατρος". Λήμμα στην Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια "Πυρσός".


Ο κατά συρροήν δολοφόνος Κωνσταντίνος διέταξε να αποκεφαλιστεί ο Σώπατρος.

ΣΩΠΑΤΡΟΣ.  Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ
 
 
Το Βυζαντινό ψυχιατρείο.


Το Βυζάντιο ήταν μία αυτοκρατορία που κυβερνάτο από ψυχοπαθείς. Ιδρύθηκε από έναν serial killer (κατά συρροή δολοφόνο) (1) που συνασπίστηκε με έναν στρατό από ψυχοπαθείς εγκληματίες που είχαν την βάση τους στην έρημο της Αιγύπτου. Επρόκειτο για ένα κτηνώδες αστυνομικό κράτος που βρισκόταν συνεχώς σε πόλεμο με δημιουργημένους αλλά και φανταστικούς εχθρούς. (αιρετικοί, αλλόθρησκοι, Έλληνες, δαίμονες, ο διάβολος) Αποτέλεσμα ήταν ο πληθυσμός να γίνει και αυτός παρανοϊκός, νευρωτικός και τελικά και ο ίδιος ψυχοπαθής. Το Βυζάντιο ήταν ένας ψυχοπαθής ψευδο-πολιτισμός, που ότι καλό είχε και ήταν απαραίτητο για να διοικηθεί το κράτος (γλώσσα, νόμοι, στρατός, τέχνη), στηρίζετο στην Ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό τον οποίο δεν σταματούσε ταυτόχρονα να υβρίζει και να καταδιώκει. Για να επιβιώσει ο πολίτης, έπρεπε να υιοθετήσει μια ξεχωριστή στρατηγική επιβίωσης.
Υπήρχε μικρή πιθανότητα να φύγει και να γλυτώσει με ασφάλεια. Αντ ' αυτού , οι Έλληνες κάτοικοί του ήλπιζαν στην διάσωσή τους από την τύχη ή εύχονταν να πεθάνουν οι ψυχοπαθείς που τον κυβερνούσαν. Τελικά οι ίδιοι οι παπάδες και οι καλόγεροι που το κυβερνούσαν, αφού για χρόνια το υπέσκαπταν, ιδρύοντας μοναστήρια άνεργων και μισέλληνων καταστροφέων του πολιτισμού, όταν τελικά το διέλυσαν, το παρέδωσαν στους Τουρκομογγόλους συνεργάτες τους, συμφωνώντας μαζί τους να συνεχίζουν να διοικούν τους εξαθλιωμένους Έλληνες κατοίκους τους και να στηρίζουν την κτηνώδη διοίκησή τους. Είναι τέτοια η ζημιά που προκάλεσαν οι απόγονοι τους στα μυαλά των Ελλήνων, που με την ανελέητη και συνεχή προπαγάνδα που επέβαλαν, οδήγησαν τους Νεο-έλληνες να πιστεύουν πως δεν είναι Έλληνες, αλλά Ρωμιοί, απόγονοι του Βυζαντινού ψυχιατρείου.


(1) Ο Κωνσταντίνος έκαψε τη γυναίκα του Φαύστα με καυτό λάδι, έπνιξε τον γιο του Κρίσπο στα δημόσια λουτρά και καρατόμησε τους μισούς συγγενείς του φοβούμενος μην του πάρουν τον θρόνο του. Διά την ενημέρωση τού αναγνώστη σημειώνομε εννέα ειδεχθή εγκλήματα τού Μεγάλου Αγίου Ισαποστόλου Κωνσταντίνου που αφορούν τον άμεσο πολιτικό και συγγενικό περίγυρό του.

Έχομε και λέμε περιληπτικώς τις δολοφονίες που διέπραξε:

1. Μαξιμιανός. Πενθερός του και πενθερός του πατέρα του. Πατέρας της δεύτερης γυναίκας του, Φαύστας. Αυτοκράτωρ. Τον συνέλαβε στην Μασσαλία διά δόλου και τον εκρέμασε. +309-310.
2. Μαξέντιος. Κουνιάδος του. Γιος του προηγουμένου. Αυτοκράτωρ. Τον εσκότωσε διά πολέμου που εκήρυξε ο ίδιος χωρίς λόγο, στην Μιλβία Γέφυρα του ποταμού Τίβερη. +312.
3. Ρέμος. Γιος του Μαξεντίου και της Γαλερίας. Βρέφος στην κούνια. Έβαλε δικούς του ανθρώπους να το στραγγαλίσουν με κορδόνια την ώρα που κοιμόταν δίπλα στη μάνα του. +312.
4. Βασσιανός. Γαμπρός του. Άνδρας της αδελφής του Αναστασίας. Καίσαρ. Τον δολοφόνησε. +314-315.
5. Φαύστα. Δεύτερη γυναίκα του. Κόρη του Μαξιμιανού. Την εζεμάτιξε μέσα σε καζάνι με καυτό νερό ή λάδι. +320. (Για τον θάνατό της ενέχεται και η μάνα του, Αγία Ελένη!).
6. Σώπατρος. Διδάσκαλος, σύμβουλος και στενός φίλος του. Φιλόσοφος. Τον εφόνευσε αφού επενόησε και προφασίστηκε ψευδείς κατηγορίες. +321.
7. Λικίνιος. Γαμπρός του. Άνδρας της αδελφής του Κωνσταντίνας. Συναυτοκράτωρ. Κατόπιν πολέμου τον εκρέμασε, +325-326.
8. Λικινιανός. Ανιψιός του. Γιος της αδελφής του Κωνσταντίνας. Δεκατετράχρονο αγόρι που δεν έφταιξε σε τίποτα. Το σκότωσε μπροστά στα μάτια, τα παρακάλια και τους απαρηγόρητους σπαραγμούς της μάνας του, και αδελφής του απτοήτου «Μεγάλου». +326.
9. Κρίσπος. Πρώτος του γιος από την πρώτη του γυναίκα, Μινερβίνα. Ναύαρχος και Καίσαρ. Τον αποκεφάλισε (ή έπνιξε, ή δηλητηρίασε κατ' άλλους). +326.