θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, May 09, 2015

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Χριστιανισμός έσωσε τον Ελληνισμό.Είναι τρομερό πράγμα να βρίσκονται ακόμα κάποιοι και να ισχυρίζονται ότι ο Χριστιανισμός έσωσε τον Ελληνισμό. Αγαπητέ φίλε μπορείς να μας δείξεις που είναι επί τέλους αυτός ο σωσμένος Ελληνισμός;
Πριν έρθει ο απεσταλμένος του Ιεχωβά, Ιησούς, ο Ελληνισμός αριθμούσε 400.000.000 εκατομμύρια και η Ελλάς έφθανε μέχρι και την Ινδία. Πριν έρθει ο Ιησούς υπήρχαν τεράστιες Ελληνικές πόλεις όπως η Αθήνα, η Πέλλα, η Ολυμπία, η Κνωσός, οι Φίλιπποι, η Κόρινθος, η Θήβα, η Όλυνθος, η Έφεσος, η Μίλητος, η Φώκαια, η Πέργαμος, η Αλικαρνασσός, η Τροία, ο Τάραντας, και πολλές άλλες και ακόμα 70 πόλεις που έχτισε ο Θεός Αλέξανδρος.


Τι έγιναν όλα αυτά; Που είναι η γλώσσα που τότε ήταν παγκόσμια όπως είναι σήμερα η Αγγλική; Έσωσε ο Χριστιανισμός την γλώσσα ή την εκμεταλλεύτηκε για να περάσει και να καθιερώσει τα εξουσιαστικά παραμύθια του; Ή μήπως εννοείς σωσμένη Ελλάδα με αυτά τα 10 εκατομμύρια κι αυτά ομοιώματα Ελληνισμού με τα σημερινά χάλια;
Τι κάνει αυτός ο Χριστιανισμός, ο προστάτης μας;
Ή μήπως θεωρείς ότι η εκκλησία αγκαλιάζει τον Ελληνισμό με το "των ενδόξων προπατόρων ΗΜΩΝ Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ"; Είναι αυτοί οι προπάτορες του Ελληνισμού; Γιατί η τόσο "ελληνικότατη" "ορθοδοξία" δεν τόλμησε μέχρι σήμερα να υμνήσει τους δικούς μας προπάτορες; Ή μήπως εμείς οι Έλληνες είμαστε άγνωστου πατρός και οφείλουμε κατά την ορθοδοξία να δεχτούμε ως προπάτορές μας κάθε Παλαιοδιαθηκικό δολοπλόκο που θέλει να μας επιβάλει η «ορθοδοξία»;
Ή μήπως οφείλουμε να συνεχίσουμε να σκύβουμε μπροστά στον εθνοκτόνο θεό της ορθοδοξίας ο οποίος σύμφωνα με το κεφάλαιο 9 του Ζαχαρία λέει:


ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; 17 ΑΙΩΝΕΣ ;


Ζαχ. 9,13: διότι ἐνέτεινά σε, Ἰούδα, ἐμαυτῷ εἰς τόξον, ἔπλησα τὸν Ἐφραὶμ καὶ ἐξεγερῶ τὰ τέκνα σου, Σιών, ἐπὶ τὰ τέκνα τῶν Ἑλλήνων καὶ ψηλαφήσω σε ὡς ῥομφαίαν μαχητοῦ·


Ζαχ. 9,13: Διότι σας, της φυλής Ιούδα, σας εχρησιμοποίησα και σας ετέντωσα ως τόξον, ως άλλην δε φαρέτραν εγέμισα με βέλη τους άλλους Ισραηλίτας. Θα εξεγείρω τα τέκνα σου, ω Σιών, εναντίον των τέκνων των Ελλήνων και θα σε χειρισθώ ως ρομφαίαν πολεμιστού.

Ζαχ. 9,14: Ο Κυριος θα επέλθη εναντίον αυτών των εχθρών και τα βέλη του θα εξακοντισθούν ως αστραπαί. Ο Κυριος ο παντοκράτωρ θα σαλπίση με σάλπιγγα και θα βαδίση εναντίον αυτών προκαλών αναταραχήν με την δικαίαν αυτού απειλήν.

Ζαχ. 9,15: Αλλά ο Κυριος ο παντοκράτωρ, θα βοηθήση τους Ιουδαίους και θα εξοντώσουν τους εχθρούς. Θα τους καταχώσουν με τους λίθους της σφενδόνης των, θα τους καταπιούν, όπως πίνουν τον οίνον, θα γεμίσουν δοχεία από αίμα όπως γεμάται από το αίμα των θυσιαζομένων ζώων είναι αι φιάλαι και το θυσιαστήριον των ολοκαυτωμάτων.

("Εγώ κύριος ο θεός, θα χρησιμοποιήσω το στρατό του Ιούδα ως τόξο, τον στρατό των Εφραίμ ως βέλη και το στρατό της Σιών ως ξίφος, και εγώ σαν ήρωας το υψώνω εναντίον των Ελλήνων και καταχώνω αυτούς με την σφεντόνα μου και τα λιθάρια τους κοκκινίζουν όπως τα κέρατα του θυσιαστηρίου;»)Αυτόν τον θεό μας έφερε η "ορθοδοξία" και πρέπει να την "ευγνωμονούμε". Γιατί η "ορθοδοξία" παραγκώνισε τον Αλέξανδρο ως απεσταλμένο του Δία ο οποίος αναγορεύτηκε Θεός 658 χρόνια πριν αναγορευθεί ο Χριστός θεός από την Σύνοδο της Νίκαιας το 326 μ.Χ. και μας έφερε αυτόν τον Αλλοδαπό ως θεό; Όλο το σκηνικό που στήθηκε από κάποιες αμαρτίες δολοπλόκων της εξουσίας εξαφάνισαν τον Ελληνισμό. Αυτά που κάνουν σήμερα οι Τζιχαντιστές και τους κατηγορούμε, τα έκανε ο Χριστιανισμός εναντίον των Ελλήνων.
Είμαι στην διάθεση για συζήτηση, δημόσια ή ιδιωτικά ή να αποστείλω ότι στοιχεία θέλει κάποιος σχετικά με το ανθελληνικό πνεύμα του Χριστιανισμού.


Με φιλικούς χαιρετισμούς

Αριστοτέλης Κακογεωργίου εκ μέρους της Ομάδας "Ε" της Διονυσιακής και Αλεξανδρινής Θρησκείας.