θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Monday, April 20, 2015

Πάνε να μιμηθούν τον "Μέγα" Βασίλειο, για να χαθεί ο Ελληνισμός.
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ:

Δελτίο των 11: TOΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΙΤΣΑ ...

deltio11.blogspot.com/2015/04/to.html

4 days ago - Γράφει ο Σ. Χ. . ..... Εγώ θεολόγος είμαι, αλλά σε διαβεβαιώ ότι βλέποντας τη γυναίκα μου και την κόρη μου ... ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΜΩΝΗΣΣΠΥΡΟΣ ΠΟΜΩΝΗΣ

Χ.  , είσαι μεγάλος λεβέντης και σε συγχαίρω. Σε έβλεπα παλιά στο Blue-Sky και δηλώνω δημοσίως ότι έχεις επαληθευτεί σε όλα. Όμως, έχω ένα παράπονο: Γιατί δεν λές λέξη για την Προδοτική Εκκλησία του Συριζώνυμου; Όλοι οι Συριζαίοι και οι Αντιρατσιστές, (...) από κεί προέρχονται.

Χ. , σε ρωτώ ευθέως: Αν δεν ήταν η πάντοτε ανθελληνική Ελλαδική Εκκλησία να τρέφει και να περιθάλπει μισό εκατομμύριο λάθρο καθημερινά, δεν θα είμασταν καλύτερα;

Είτε θα είχαν ξεκουμπιστεί οι λάθρο, είτε θα έβγαζαν τις χατζάρες να μάς σφάξουν και θα αναγκαζόταν να επέμβη ο Στρατός. Θα υπήρχαν εξελίξεις από καιρό και δεν θα ζούσαμε σε αυτή την αβεβαιότητα που μάς σκοτώνει καθημερινά. Εγώ θεολόγος είμαι, αλλά σε διαβεβαιώ ότι βλέποντας τη γυναίκα μου και την κόρη μου να μή μπορούν να κυκλοφορήσουν (λόγω των αδέσποτων λάθρο) στην Ελληνορώσων που μένω, αρχίζω και σκέπτομαι ότι όλα τα κακά προέρχονται από την μαζοχιστική εμμονή μας να τηρήσουμε όλες αυτές τις μαλακίες που ξεφούρνισε πριν 20 αιώνες ένας αποσυνάγωγος Εβραίος Ραβίνος, ο οποίος ήταν τόσο φιλάνθρωπος που δεν έδωσε ποτέ ούτε ένα ποτήρι νερό στη μάνα του την Παναγίτσα και την αποκαλούσε με την λέξη «γύναι» («Τί εμοί και σοί γύναι», Ιωάννου 2,4)!..

 
Κι επειδή ήμουν καθηγητής χρόνια στον Πειραιά και ξέρω πρόσωπα και πράγματα, σε διαβεβαιώ, Χ. , ότι ΚΑΙ ο Θ.   Δ.  (φαρμακοποιός της κακιάς ώρας) ΚΑΙ η κακάσχημη γυναίκα του η κυρα-Τ.  κατάγονται από χριστιανικότατες οικογένειες. Κι ότι αυτό που πάνε να εφαρμόσουν σήμερα στο Ρωμέικο δεν είναι ο Μαρξισμός - Λενινισμός (όπως εσύ νομίζεις) αλλά οι παραφροσύνες του Ευαγγελίου. Πάνε να μιμηθούν τον Μέγα Βασίλειο που μετέτρεψε την Καππαδοκία σε μιά μεγάλη «Βασιλειάδα» για τους Λάθρο, με αποτέλεσμα να χαθεί μέσα σε 50 χρόνια για τον Ελληνισμό και οι Έλληνες να γίνουν μειοψηφία στην ελληνικότατη Καππαδοκία. Το ίδιο πάνε να κάνουνε και το 2015, Χ. : Να γίνει η Ελλάδα μία απέραντη «Βασιλειάδα» για τους λάθρο κι αυτοί να τσεπώνουν τις επιχορηγήσεις του Σόρος εις υγείαν των αποβλακωμένων από το χριστιανικό ευαγγέλιο Ρωμιών.

 Αυτή είναι η αλήθεια, Χ. , και απορώ πως δεν την βλεπεις, εκτός κι αν φοβάσαι να την πείς για να μη δυσαρεστήσεις την χριστιανή μητέρα σου και την χριστιανούλα σύζυγό σου.

 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΜΩΝΗΣ
καθηγητής Θεολογίας