θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Monday, April 27, 2015

Η Νέα Τάξη ΠραγμάτωνΗ Νέα Τάξη Πραγμάτων

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι η μεγαλύτερη συνωμοσία από όλες. Λίγο πολύ όλες οι συνωμοσίες είναι ένα υποσύνολο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης: μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που ελέγχεται από λίγους εκλεκτούς. Ποιοι είναι αυτοί οι λίγοι εξαρτάται από το ποιος σας ρωτήσει. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεωρίες για το ποιος προσπαθεί να επωφεληθεί από αυτή την Νέα Παγκόσμια Τάξη και γιατί θέλουν να δημιουργήσουν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Υπάρχουν δύο κύρια στρατόπεδα, όταν πρόκειται για την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Εκείνοι που πιστεύουν ότι η NWO ενορχηστρώνεται και διαχειρίζεται εκτός του κόσμου από εξωγήινους (όπως οι Reptilians για παράδειγμα), και   εκείνοι που πιστεύουν ότι η NWO ενορχηστρώνεται και διοικείται από τις πλούσιες και ισχυρές οικογένειες, τους τραπεζίτες και τους επιχειρηματίες (όπως οι Windsors, οι Ρότσιλντ και οι Ροκφέλερ).
Μυστικές εταιρείες και οικογένειες που συνήθως συνδέονται με το NWO είναι οι Illuminati, οι Reptilians, το Βατικανό, οι Ιησουίτες, οι Ελευθεροτέκτονες, οι Εβραίοι / Σιωνιστές, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, οι Windsors, οι Ρότσιλντ και οι Ροκφέλερ. Πολλές από αυτές τις ομάδες είναι η διασύνδεση και πολλές από αυτές τις ομάδες εκτελούν διάφορες εργασίες.
Για παράδειγμα, σε υψηλότερο επίπεδο οι μυστικές εταιρείες όπως οι Ιησουίτες και οι Illuminati καθορίζουν την ημερήσια διάταξη για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα. Η ατζέντα αυτή στη συνέχεια διαδίδεται προς τα κάτω σε ομάδες όπως η Τέκτονες και η Λέσχη  Bilderberg για να εκτελέσουν αυτό το σχέδιο στο πλαίσιο των αντίστοιχων τομέων ελέγχου τους. Πολλοί πολιτικοί υψηλού επιπέδου και επιχειρηματίες είναι μέρος της Ομάδας Bilderberg και είναι σε θέση να λειτουργήσουν αυτό το πρόγραμμα σε αντίστοιχους τομείς τους. Οι νόμοι, η συναίνεση σε διάφορα θέματα και οι ιδέες που δημιουργούνται και  σπρώχνουν μέσα στον κόσμο που αντανακλούν το γενικό θέμα των Illuminati και την κορυφή από τις μυστικές εταιρείες.
Η βρετανική βασιλική οικογένεια έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ανακαταλάβει την Αμερική μόλις απελευθερώθηκε από τον έλεγχο τους το 1776. Οι Ρότσιλντ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της Federal Reserve στην Αμερική και είναι σημαντικοί παράγοντες πίσω από την τραπεζική και οικονομική πλευρά των πραγμάτων. Οι Ροκφέλερ έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αποχαύνωση της εκπαίδευσης και  την διαχείριση πολλών πολιτικών οργάνων επιρροής, όπως η Τριμερής Επιτροπή.
Πολλοί θα ισχυριστούν ότι τα διάφορα πολιτικά συστήματα, όπως ο κομμουνισμός, ο σοσιαλισμός και ο φασισμός όλα έχουν δημιουργηθεί και εφαρμοστεί από τους παίκτες πίσω από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Υπάρχουν αυτές οι κυβερνητικές δομές για να κάνουν αγέλη τους ανθρώπους και να τους μετατρέψουν σε μια αυτάρεσκη, υπάκουη κατάσταση όπου είναι πιο εύκολα ελεγχόμενη και υπάκουη, όπως και τα ζώα. Πράγματα όπως η ατομικότητα και την προσωπική ελευθερία θα αντικατασταθούν με την ομάδα του προβληματισμού και της δουλείας μέσω της άγνοιας. Όλα αυτά δένουν με τα μυστικά πειράματα ελέγχου του νου της κυβέρνησης, όπως το MK-ULTRA και το Montauk Project.
Ένας σημαντικός στόχος της NWO είναι να κρατήσει τους ανθρώπους αγράμματους στους σωστούς τομείς και να τους εκπαιδεύσει  σε λάθος τομείς. Ο στόχος είναι να διδάξουν στους ανθρώπους τι να σκέφτονται  , σε αντίθεση με το πώς να σκέφτονται. Με τον έλεγχο της νοημοσύνης και της εκπαίδευσης των ανθρώπων οι κυρίαρχοι της NWO είναι πιο εύκολα σε θέση να ξεγελάσουν τους ανθρώπους να ακολουθήσει τις διαταγές τους και να συναινέσουν στον έλεγχό τους. Τα δημόσια σχολικά συστήματα είναι ιδιαίτερα βαθμολογημένα για να εργαστούν υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Πολλοί άνθρωποι θα αναφέρουν την Επανάσταση των Μπολσεβίκων και της ναζιστικής Γερμανίας  ως   προκάτοχους στην τελική ώθηση για την NWO. Και τα δύο   αυτά τα μέτωπα στελεχώθηκαν από πολλές από τις ίδιες οικογένειες που λειτουργούν πίσω από την NWO σήμερα όπως η οικογένεια Bush.
Η τελική κίνηση μπορεί να περιλαμβάνει ή να μην περιλαμβάνει τα μικροτσίπ στους ανθρώπους, όπου ολόκληρη η τροφή τους θα ελέγχεται μέσω των τσιπ τους. Η τροφή, η εργασία και η ζωή θα περιστρέφεται γύρω από αυτούς που θα συμφωνούν με τους κανόνες της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αν βγούμε από τη γραμμή  θα απενεργοποιηθούμε και θα αποκοπούμε από τον κόσμο. Η εξέγερση θα είναι αμαρτία και η αμφισβήτηση της κυβέρνησης σας θα αποδοκιμαζεται.


Ένα απόσπασμα από το βιβλίο του 1984 είναι πιο ταιριαστό για έναν τέτοιο σενάριο:

"Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την αρνητική υπακοή, ούτε ακόμα και με την πιο άθλια υποβολή. Όταν τελικά θα παραδοθούν σε εμάς, θα πρέπει να είναι με την δική σας ελεύθερη βούληση. Εμείς δεν καταστρέφουμε τον αιρετικό επειδή μας αντιστέκεται, εφ ' όσον ο ίδιος μας αντιστέκεται, εμείς ποτέ δεν θα τον καταστρέψουμε. Τον μετατρέπουμε, έχουμε καταλάβει το μυαλό του, μπορούμε να τον αναδιαμορφώσουμε. Θα κάψουμε όλο το κακό και κάθε ψευδαίσθηση από αυτόν, θα τον φέρουμε με το μέρος μας, όχι στην εμφάνιση, αλλά πραγματικά, στην καρδιά και στην ψυχή. θα τον κάνουμε έναν από τους εαυτούς μας   πριν τον σκοτώσουμε. Είναι απαράδεκτο  μια λανθασμένη σκέψη θα πρέπει να υπάρχει κάπου στον κόσμο,  όσο   μυστική και ανίσχυρη μπορεί να είναι. Ακόμη και στην περίπτωση του θανάτου δεν μπορεί να επιτρέψουμε καμία απόκλιση. . . κάνουμε τον εγκέφαλο τέλειο πριν τον σβήσουμε".
George Orwell - 1984