θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Friday, April 10, 2015

Οι Beatles - Ελεγκτές του Νου των Illuminati


Οι Beatles - Ελεγκτές του Νου των Illuminati

 (Το γνήσιο εξώφυλλο του  άλμπουμ  Yesterday and Today"  του 1966 "Χθες και Σήμερα": Beatles γελούν με   την άμβλωση.)

 Οι Beatles ήταν μια δημιουργία των Illuminati.
Τα τραγούδια τους γράφτηκαν γι 'αυτούς και οι
χειριστές τους σχεδίασαν τις πράξεις και τα λόγια τους.
Αποδεικνύουν πως η λαϊκή κουλτούρα είναι στην πραγματικότητα ο έλεγχος του νου.

 Από τον David Richards

(Henrymakow.com)

 Στο βιβλίο του, The Committee of 300 (η επιτροπή των 300), ο πρώην αξιωματικός της MI6 John Coleman αποκαλύπτει ότι οι Beatles ήταν μια ψυχολογική επιχείρηση που την διηύθυνε το Tavistock Institute για τις Ανθρώπινες Σχέσεις. (psychological operation run by the Tavistock Institute for Human Relations.)

 Οι Beatles δημιουργήθηκαν για να προωθήσουν  την δημιουργία ενός διεφθαρμένου Brave New World στιλ για έναν λαό σκλάβων. Η ατζέντα ξεκίνησε στο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '60, με τα ροκ συγκροτήματα να  ενεργούν ως κοινωνικοί ταραχοποιοί.

Προωθήθηκε ο ελεύθερος έρωτας, τα ναρκωτικά και η ροκ μουσική. Για να αντικαταστήσουν  τον Ελληνο-Ρωμαϊκό πολιτισμό, οι Illuminati εισήγαγαν το κίνημα της Νέας Εποχής: Το πνευματικό δόγμα που δεν απαιτεί το άτομο να ακολουθήσει τον ηθικό νόμο. (Δείτε αυτήν την συνέντευξη με τον John Coleman.) (See this interview with John Coleman.)

Οι Beatles παρουσιάστηκαν ως αντι-κατεστημένο, αλλά έλαβαν ατελείωτη προσοχή από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Το 1965, έλαβαν το MBEs (Μέλη από το πιο έξοχο Τάγμα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας) από την Βασίλισσα.

 
ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

 Οι απόκρυφιστικές αναφορές των Beatles λειτουργούν για να αποδείξουν  ότι ήταν μαριονέτες των Illuminati. Μία διαφημιστική φωτογραφία για το άλμπουμ το Κίτρινο Υποβρύχιο δείχνει τον John Lennon να σχηματίζει με τα δάκτυλα τα κέρατα του διάβολου. Ο Paul McCartney κάνει το «666» σημάδι με το χέρι /το  Μάτι του Ώρου.

 Το εξώφυλλο   του άλμπουμ With The Beatles    παρουσιάζει τα πρόσωπά τους μισά στη σκιά. Αυτό είναι το «Μάτι του Ώρου» που αποτελεί επιδημία στη μουσική βιομηχανία σήμερα. Η δυαδικότητα μαύρο / άσπρο είναι το μασονικό δόγμα για την εξισορρόπηση του καλού και του κακού.

Το 1988 κυκλοφόρησε μια συλλογή των Beatles με τίτλο «Past Masters'». Παρελθόντες Master είναι ένας μασονικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον πρώην Σεβάσμιο Δάσκαλο  της Τεκτονικής Στοάς. Το άλμπουμ περιέχει ακριβώς 33 τραγούδια!

Στην ταινία, «The Magical Mystery Tour,” οι Beatles χρησιμοποιούν ένα μαγικό ραβδί για να κάνουν μάγια στο ανυποψίαστο κοινό. Τα μαγικά ραβδιά γίνονται από ιερά δέντρα (εξ ου και Holly-wood) και είναι το εργαλείο του απόκρυφου μάγου που έχει το κοινό του (τον λαό) σε   έκσταση. Η ταινία διαθέτει πολλές μασονικές χειραψίες.


 Τα τραγούδια διαθέτουν επίσης απόκρυφες στίχους. Το τραγούδι Lucy in the Sky with Diamonds' ("O/η Lucy στον ουρανό με διαμάντια»), αναφέρεται στον Εωσφόρο  στον ουρανό με  "διαμάντια" (δηλαδή «αστέρια»,  ο Dogstar Sirius εκπροσωπεί τον Εωσφόρο


(Σπάνια φωτογραφία των John, Yoko & Andy Warhol σε γκέι περιπτύξεις)

 
Το κομμάτι «Across the Universe» μιλά για μία δαιμονική κατάληψη. Ο John Lennon τραγουδά «'gai guru deva' (all hail to the devas). Στη Θεοσοφία, ένα Deva είναι μια πνευματική οντότητα, δηλαδή δαίμονας, που υπάρχει πίσω από την σκηνή, χειρίζεται  και κατευθύνει την ανθρώπινη συμπεριφορά. 

 Τέσσεροι παιδιά της εργατικής τάξης δεν θα μπορούσαν να έχουν  γράψει αυτά τα τραγούδια! Οι Beatles ήταν αρχικά ένα hack το rock 'n' roll συγκρότημα διασκευών  που έπαιζε στην περιοχή των κόκκινων φαναριών στο Αμβούργο. Είμαστε υποχρεωμένοι να πιστέψουμε ότι μόνο λίγα χρόνια αργότερα έγραψαν τραγούδια με βαθιά απόκρυφη σημασία;

The Beatles and Justinian and Friends

 ΤΟ ΣΕΝΆΡΙΟ

Η συμπεριφορά των Beatles ήταν ένα σενάριο από τους χειριστές οι οποίοι γνώριζαν την ατζέντα πίσω από την ομάδα.

 Η ημερήσια διάταξη των ναρκωτικών ωθήθηκε στη διαβόητη συνέντευξη του Paul McCartney που έδωσε στο BBC το 1966, όταν «παραδέχτηκε» για τη λήψη ναρκωτικών τέσσερις φορές.

Η συνέντευξη είχε ως στόχο να προκαλέσει διαμάχη, πράγμα το οποίο έπραξε και να ενθαρρύνει τους νέους να δοκιμάσουν το LSD. encourage young people to try LSD. Αν το BBC ήταν πραγματικά ενάντια στη χρήση ναρκωτικών, δεν θα είχε μεταδώσει την συνέντευξη σε εκατομμύρια ανθρώπους.

 Το 1963 ο Paul είπε: «Ο Χριστιανισμός δεν ταιριάζει με τη ζωή μου." Το 1966 ο John ήταν πιο ανοιχτός , και είπε στο περιοδικό Newsweek, «Ο Χριστιανισμός θα φύγει, θα εξαφανιστεί και
θα συρρικνωθεί. Χρειάζομαι δεν υποστηρίζουν γι 'αυτό. Είμαι δεξιά και θα αποδειχθεί σωστή."

 Στη δεκαετία του '60, οι μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες είχαν τον πλήρη έλεγχο των καλλιτεχνών. Πιστεύουμε οι Beatles θα μπορούσαν  να εκφράσουν οποιαδήποτε συναίσθηματα σε κόντρα  με την φίρμα τους την EMI;

 Οι φωτογραφίες τους επίσης σαφώς έχουν σχεδιαστεί από Illuminati χειριστές.

  Ένα συγκλονιστικό παράδειγμα είναι το εναλλακτικό εξώφυλλο στο άλμπουμ 'Yesterday/ Today'  που εμφανίζει τους Beatles να καλύπτονται από μέρη του σώματος νεκρών βρεφών. Αυτό ήταν ένα άρρωστο γέλιο για την  άμβλωση, το αναπόφευκτο αποτέλεσμα του ελεύθερου έρωτα οι Beatles προωθούσαν .


Το εξώφυλλο του Άλμπουμ Sgt. Pepper  παρουσιάζει τους  «ήρωες” των Beatles. Περιλαμβάνουν μια ολόκληρη σειρά από Illuminati ανδρείκελα. Τους: Aldous Huxley,  Καρλ Μαρξ, Aleister Crowley, Μαχάτμα Γκάντι, HG Wells και ττον George Bernard Shaw, μεταξύ άλλων. Είναι χαρακτηριστικό, ότι περιλαμβάνει αποκόμματα των Beatles από τις πρώτες ημέρες τους. Είναι αυτό μια παραδοχή πως υπηρέτησαν επίσης τους Illuminati;
 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
 
Αγόρασα όλα τα άλμπουμ των Beatles όταν ήμουν έφηβος. Μου άρεσε πολύ η μουσική, αλλά ένιωσα κάτι πηγαινε λάθος. Τα τραγούδια ήταν μελωδικά τέλεια, αλλά δεν είχανε συναισθηματική απήχηση σ' εμένα. Τώρα ξέρω γιατί: η ομάδα ήταν μια δημιουργία των Illuminati.

 
Αφού έμαθε αυτές τις πληροφορίες για τη μπάντα, άκουσα τη μουσική και πάλι. Τώρα που μπορώ να ακούσω την κακόβουλη ατζέντα πίσω από τα τραγούδια,  καταστράφηκαν για μένα.

Οι Beatles έκαναν τη Δύση πιο υποβαθμισμένη, διαιρεμένη και αδύναμη.

 
Ο δημοσιογράφος David Noebel συνόψισε καλά το 1982,  summarized it well in 1982, όταν έκρινε  τον αντίκτυπο  που είχε για τη μουσική Τζον Λένον .

«Η παρούσα rock 'n' roll σκηνή είναι ένας γίγαντας,  το πορτρέτο των πολυμέσων της υποβάθμισης-ένας άθλιος κόσμος  ανηθικότητας, αφροδίσιων νόσηματων, αναρχίας, μηδενισμού, κοκαΐνης, ηρωίνης, μαριχουάνας,   θάνατου, σατανισμού, διαστροφής και οργίων".

 Το ύφος των Beatles πωλεί  αυτήν την ασθένεια ως «Αγάπη», μια υπενθύμιση ότι ο κόσμος ελέγχεται από μια σατανική λατρεία, τους Illuminati.

 -----------------

 Ο David Richards είναι ένα 24-year-old Βρετανός πολίτης, ο οποίος διδάσκει αγγλικά στη Μογγολία.

  ΣΧΟΛΙΟ του MAKOW : Έχουμε χάσει τις αισθήσεις μας για το πόσο η δημοφιλής αυτή μουσική χρησιμοποιήθηκε για να ελέγξει τα συναισθήματα και τις πράξεις μας. 


THE BEATLES CREATED BY THE TAVISTOCK INSTITUTE !!…: http://youtu.be/kDELeIgYpQc