θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Sunday, November 02, 2014

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "NOI SIAMO PARTHENOPEI=ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ"(ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ=NAPOLI)

 

Στo βίντεο με τίτλο:

Partenopei... Noi Siamo Partenopei (Finale Coppa Italia)

 Βγάζει μήνυμα:

Αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο.

 
Όπως φαίνεται κάποιοι προσπαθούν να μας κρύψουν την αλήθεια.
 
Όπου και άν ανέβηκε, το εξαφάνισαν!
Εδώ:
 
Καί εδώ:
 
 

ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "NOI SIAMO PARTHENOPEI=ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ"(ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ=NAPOLI)

 
 Πρίν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ιταλίας Νάπολι-Γιουβέντους, τόν Μάιο του 2012,οι οπαδοί της Νάπολι,αποδοκίμασαν κατά χιλιάδες, με έντονα σφυρίγματα και φωνές τον Εθνικό ύμνο της Ιταλίας, φωνάζοντας ταυτόχρονα το σύνθημα "Εμείς είμαστε από την Παρθενόπη"!!
Στην ελληνική μυθολογία ο Παρθενοπαίος ήταν ο ένας από τους επτά αρχηγούς που εξεστράτευσαν εναντίον των Θηβών και έγιναν γνωστοί ως οι Επτά επί Θήβας.
Υπήρξε γιος της Αταλάντης και του Ιππομένη ή Μελανίωνα, ή του Μελεάγρου ή ακόμα και του θεού του πολέμου Άρη. Παρθενοπαίοι ονομάζονται μέχρι σήμερα οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νάπολι.
Η πρώτη πόλη ιδρύθηκε πιθανότητα από κατοίκους της Κύμης, αποικίας της ομώνυμης πόλης της Εύβοιας, γύρω στον 9ο και 8ο αι. π.Χ., με το όνομα Παρθενόπη. Η αποικία αυτή ονομάστηκε Παλαιόπολις, όταν, κατά τον 5ο αι. π.Χ., ιδρύθηκε σε μια κοντινή περιοχή η σημερινή Νάπολη (Νεάπολις=Νέα πόλις).
Απίστευτο και όμως Ελληνικό....
 
ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ: Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.