θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, November 15, 2014

Δολοφονίες χαρακτήρος
ΠΗΓΗ: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/hiddenevil/hiddenevil17.htm

Τακτική (Μέρος 2)
 
 Δολοφονίες χαρακτήρος

Ρυθμίσεις και Αντιπαραθέσεις

  Οι πληροφοριοδότες έχουν προφανώς χρησιμοποιηθεί για να παγιδεύσουν τους στόχους για εγκλήματα ή για να συμμετάσχουν σε σκηνοθετημένα γεγονότα που οργάνωσαν και προώθησαν για δολοφονίες χαρακτήρα. Ένα άτομο δεν μπορεί να γνωρίζει κάποιες από αυτές τις παγιδεύσεις. Κάποιες οργάνωμένες παγιδεύσεις μπορεί να περιλαμβάνουν ανθρώπους που προκαλούν τους στόχους σε αντιπαραθέσεις. Ο McKinney έγραψε για «Επαναλαμβανόμενες συγκρούσεις με ασυνήθιστα εχθρικούς αγνώστους." "Φαινομενικά άστεγοι άνθρωποι που είναι καλοντυμένοι και πολύ καθαροί θα μπούν σε αντιπαραθέσεις με τους στόχους ... και να δημιουργήσουν μεγάλες δημόσιες σκηνές," προειδοποίησε ο Moret.
  Ο McKinney περιγράφεται ένα επεισόδιο που αφορούσε ένα αρσενικό στόχο ο οποίος μίλησε με μια γυναίκα που περπατούσε συχνά με ρυθμό πάνω από το διαμέρισμα του. Αφού μίλησε μαζί της για αυτόν τον βηματισμό , ο οποίος μάλιστα συνέβη και κατά τη διάρκεια της απουσίας της, αυτή «αμέσως τον κατήγγειλε στον διαχειριστή του κτιρίου πως  την καταδίωκε," έγραψε ο McKinney. "Πλύ  βολικά ξέχασε να ενημερώσει τον διαχειριστή του κτιρίου που είχε επιμελώς«φλερτάρει»το άτομο αυτό για αρκετούς μήνες, χωρίς επιτυχία. Και ότι  έκλεβε τις εφημερίδες του σε τακτική βάση"  .  Προφανώς, αυτές οι παγιδεύσεις και οι οργανωμένες  αντιπαραθέσεις γίνονται για να  στοχοποιηθούν οι άνθρωποι  ποινικά ή στο ψυχικό σύστημα υγείας. Τουλάχιστον μπορούν να βοηθήσουν με  στρατολόγηση.
Επίσης, φωτογραφίες, ή βίντεο που ελήφθησαν από ένα εξοργισμένο στόχο , αφού έχει υποστεί παγίδευση (setup), μπορούν επίσης να βοηθήσουν με μια εκστρατεία λασπολογίας κατά την ώθηση της υποστήριξης της κοινότητας για να διευκολύνουν την εξόντωση του στόχου. Υποβλήθηκαν ανεξάρτητα πολλαπλές καταγγελίες οποίες οδηγούν στην ίδια αναφορά που μπορεί επίσης να το πετύχει αυτό.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η τοπική αστυνομία συμμετέχει στην καταδίωξη και έχει παγιδεύσει άτομα για εγκλήματα. Αναφερόμενος στις επανειλημμένες συναντήσεις ενός στόχου με έναν αστυνομικό, ο McKinney έγραψε, "Μία από τις πρόσφατες πράξεις του ήταν να την «παγιδεύσει» με μια κατηγορία κατοχής ναρκωτικών. Μετά το τράβηγμα της μακριά από το δρόμο (μία συχνή ενέργεια) και την υποβολή της σε παράνομη έρευνα (γίνεται, δύο φορές, μέχρι τώρα), βολικά κατάφερε να βρει ένα πακέτο χαρτί γλασέ κοκαΐνης οκτώ πόδια μακριά, μπροστά από το αυτοκίνητό του. "
  Ομοίως, κατά τη διάρκεια της πρώην COINTELPRO, υπήρχαν παγιδεύσεις ρουτίνας  , και η κατασκευή των αποδεικτικών μέσων που χρησιμοποιήθηκαν για να καταστρέψουν το χαρακτήρα ενός ατόμου ή να τους φυλακίσουν. Αλλά αυτό προφανώς δεν έχει σταματήσει. Σύμφωνα με το θέμα της Sunday Herald της 7 Δεκεμβρίου 2003, το FBI έχει καταγράψει με τη χρήση πολλαπλών πληροφοριοδοτών για να παγιδεύσει αθώους ανθρώπους για εγκλήματα, χρησιμοποιώντας πληροφοριοδότες που έχουν διαπράξει ψευδορκία. Αυτό μπορεί να γίνει νομίμως προς το συμφέρον της "εθνικής ασφάλειας". Το άρθρο ανέφερε μια έκθεση 141 σελίδων από την Κοινοβουλευτική  Επιτροπή  για τις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις, η οποία δήλωνε ότι το FBI έστηνε αποδεικτικά στοιχεία, και χρησιμοποιούσε πληροφοριοδότες για την παροχή «ψευδών μαρτυριών," έτσι ώστε αθώοι άνθρωποι να φυλακίζονται  . Περιέργως, ορισμένοι από αυτούς τους πληροφοριοδότες ήταν   δολοφόνοι!
   « Πάνω από 20 δολοφονίες διαπράχθηκαν από τους πληροφοριοδότες του FBI», η έκθεση αποκάλυψε, και για να τους προστατεύσει η ομοσπονδιακή αστυνομία "εργάστηκε δραστήρια για την αποτροπή να επιλυθούν περιπτώσεις ανθρωποκτονίας  . " Η επιτροπή κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι «οι υπάλληλοι στο γραφείο του Διευθυντή του FBI J. Edgar Hoover γνώριζαν πολύ καλά ότι οι ομοσπονδιακοί πληροφοριοδότες διέπρατταν δολοφονίες". Το άρθρο συνεχίζει αναφέροντας την δικαστή Nancy Gertner να λέει,
«Είναι δύσκολο να φανταστούμε τις κατηγορίες που κλονίζουν το νομικό σύστημα έως τα θεμέλιά του, που θα κάνει τους περισσότερους να αμφισβητήσουν τις πιο βασικές παραδοχές αυτού του έθνους για την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, και την εμπιστοσύνη στην απονομή της δικαιοσύνης. " Και πρόσθεσε: "Όλα στο όνομα της« εθνικής ασφάλειας »."
  Στο βιβλίο του, The Franklin Cover-up, ο πρώην γερουσιαστής John DeCamp έγραψε, «Σε μία περίπτωση  μετά την περιβόητη υπόθεση που ήταν εντελώς άσχετη με την  υπόθεση Franklin, το προσωπικό του Υπουργείου Δικαιοσύνης [DOJ] εμφανίζετο ως ψεύτες, διεστραμμένοι, απατεώνες, και ακόμα και Δολοφόνοι". Προφανώς ο γερουσιαστής DeCamp ένοιωσε σημαντική αναταραχή, ενώ ερευνούσε ένα κύκλωμα παιδοφιλίας που συμπεριλάμβανε   εξέχοντα άτομα στην Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με τον DeCamp, η ελίτ χρησιμοποίησε το FBI για να ενορχηστρώσει την συγκάλυψη.


  Καταστήματα και εστιατόρια

  Το προσωπικό των καταστημάτων και των εστιατορίων λειτουργούν σε συνδυασμό με πολίτες πληροφοριοδότες που παρενοχλούν τους στόχους. Σερβιτόροι - στα εστιατόρια θα είναι αγενείς ή θα παρέχουν στους στόχους κακές υπηρεσίες. Ή μπορεί να φαίνεται το προσωπικό πως είναι φιλικό, καθώς θα κολλήσει τους αγκώνες του στο πρόσωπο ενός στοχευμένου ατόμου, κατ' επανάληψη θα κλωτσήσει την καρέκλα τους, ή θα τους παρενοχλήσει, λαμβάνοντας παράλληλα μια παραγγελία ή την παράδοση των τροφίμων. Επίσης, θα μπερδέψει τις παραγγελίες, και θα εμφανίζονται αδέξιοι ή ανίκανοι καθώς θα ρίπτουν από λάθος τα τρόφιμα ή τα ασημικά σε στοχευμένους ανθρώπους.
  Αν είστε στοχευμένος και  κάνετε μία βόλτα στο μπάνιο, θα σας αποκόψουν με το προσωπικό που εμφανίζεται   γύρω από γωνίες ή μέσα από τις πόρτες. Απλά-ντυμένοι πολίτες θα τους βοηθήσουν στην παρενόχληση καθώς ένα πλήθος, θα μπαίνει στα πόδια σας στον δρόμο προς και από το τραπέζι σας. Μπορούν, επίσης, να σας ακολουθήσουν στο μπάνιο όπου θα βρεθείτε με ένα πλήθος που φαίνεται να μιλάει με κάποιον στο κινητό του, ενώ θα παπαγαλίζουν πληροφορίες σχετικά με την προσωπική σας ζωή.
  Στα εστιατόρια, οι πολίτες αυτοί θα πρέπει να κάθονται γύρω από το στόχο, φορώντας ένα χρώμα που αυτός ή αυτή έχει ευαισθητοποιηθεί . Μπορεί κάλλιστα να έχουν συνομιλίες που περιέχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την προσωπική ζωή του στόχου. Αυτό είναι προφανώς ένα πολύ ενδυναμωτικό ταξίδι για ορισμένους . Αυτό φαίνεται να γίνεται, τόσο για να παρενοχλήσουν τους στόχους και να προσπαθήσει να προκαλέσει μια αίσθηση  αδυναμίας σε αυτούς με το να μην γίνουν πιστευτοί αν πει σε κάποιον για την παρενόχληση.
  Παρόμοια με το προσωπικό του εστιατορίου, υπάλληλοι κατάστημάτων εργάζονται με πολίτες πληροφοριοδότες στο κατάστημά τους για να, μπλοκάρουν και να αποκόψουν τους  στόχους . Μπορούν να συμμετέχουν σε συζητήσεις με τους πληροφοριοδότες πολίτες στο γραμμή του ταμείου ή στα προϊόντα καθώς περνά ο στόχος από δίπλα, και προορίζονται προφανώς για να τους κρυφακούσει, και περιέχουν πληροφορίες σχετικά με την προσωπική ζωή του στόχου. Μια παραλλαγή αυτής της τακτικής χρησιμοποιήθηκε στην Ανατολική Γερμανία, όπου η Στάζι θα συν-επιλέξει έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης να προφέρει κάποιες λέξεις στην παρουσία ενός στοχευμένου πελάτη, προκειμένου να τον αφήσει να γνωρίσει ότι τον περιμένανε .
  Καταστήματα και εστιατόρια συμμετέχουν επίσης σε εκστρατείες θόρυβου χτυπώντας τα εμπορεύματα στα ράφια  , ρίχνοντας κουτιά στο πάτωμα καθώς οι στόχοι περνούν από δίπλα, χτυπούν την πόρτα, χτυπούν αντικείμενα στα ταμεία , καθώς και πράτουν και άλλα είδη αναταραχής. Εάν υπάρχουν χαμηλά ταβάνια, μπορεί να χτυπούν ακριβώς πάνω από το στόχο που θα τους ακολουθεί επίσης γύρω από το κατάστημα. Οι εκστρατείες θορύβου και το Θεάτρο Δρόμου   προφανώς προορίζονται για να δημιουργήσουν ένα μανδύα με εχθρικό περιβάλλον για να πείσουν το στόχο να φύγει, και να  γνωρίζει ότι  παρακολουθείται.
  Επίσης, συγκεκριμένα προϊόντα που αγοράζει ο στόχος    μπορούν να εξαφανισθούν από τα καταστήματα που συχνάζει. Προφανώς έχουν αφαιρεθεί από τα ράφια πριν από την άφιξη του στόχου. Επιπλέον, εάν οι στόχοι αγοράζουν προϊόντα από προμηθευτές από το τηλέφωνο ή το διαδίκτυο, θα συναντήσετε συχνά εκπροσώπους οι οποίοι δεν   απάντησαν στις τηλεφωνικές κλήσεις, φαίνονται ασαφείς, ή ανίκανοι. Σε γενικές γραμμές, οι στόχοι θα έχουν κακή εξυπηρέτηση. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε όλους μας, αλλά και για τους στόχους είναι φαινόμενο επαναλαμβανόμενο.
   

Φίλοι και οικογένεια

Αν είστε στοχευμένος,  οι φίλοι σας και η οικογένεια σας μπορεί να προσληφθούν για να σας τσακίσουν. Μπορούν να συμμετέχουν σε σκετς παρενόχλησης που προορίζεται να σας κάνει να φαίνεστε  ανίκανοι, ασυνεπείς, υποκριτικοί, και να σας κοροϊδεύουν για να σας σπάσουν το ηθικό. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την στρατολόγηση των φίλων και της οικογένειας θα πρέπει να καλύπτονται στο τμήμα των Πληροφοριοδοτών.
  Νέοι φίλοι, μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε μια προσπάθεια να κάνουν το ίδιο. "Ένας αριθμός   ατόμων σε επαφή μαζί μας αναφέρει μια σειρά από εμπειρίες με νέους «φίλους»",  έγραψε ο McKinney. Αυτοί οι «φίλοι» εμφανίζονται σαν έμπιστοι και θέτουν απότομα τέλος σε αυτές τις «φιλίες» με σκόπιμα εξευτελιστικές και ταπεινωτικές συνθήκες. Και πρόσθεσε, "Όταν λαμβάνονται στο πλαίσιο των εν εξελίξει επιτηρήσεων και της παρενόχλησης, οι ασκήσεις αυτές εμφανίζονται να προορίζονται να αυξήσουν το συναισθηματικό τραύμα, και ίσως να προκαλέσουν μια ανεξέλεγκτη αντίδραση  ή να επιβάλουν την απομόνωση."
  Αν είστε στοχευμένος και  ζείτε με κάποιον που είναι συνεργάτης  , ίσως ένα φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας,   πιθανότατα θα αναγκαστεί να πραγματοποιήσει κάποια από αυτές τις τακτικές παρενόχλησης. Στο σπίτι μπορούν να κτυπούν συχνά τις πόρτες, τα ντουλάπια, τα συρτάρια, και να κάνουν και άλλα είδη θορύβων. Μπορούν συχνά να δημιουργούν πλήθος ή να σας εμποδίζουν. Περιοχές που συνήθως συχνάζετε, ή χώροι που χρησιμοποιείτε κανονικά, θα πρέπει να είναι γεμάτοι με αντικείμενα (κλείδωμα), που έχετε ευαισθητοποιηθεί σε αυτά.
  Συχνά χρησιμοποιούμενες οδοί θα πρέπει επίσης να αποκλειστούν. Μπορεί να στήσουν παγίδες, όπως αντικείμενα συχνά να πέφτουν από καταψύκτες ή ντουλάπια, όταν τα ανοίγετε. Τηλεφωνικές συνομιλίες που συμβαίνουν  ενώ είστε παρόντες θα είναι θορυβώδεις  και θα περιέχουν πληροφορίες σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Στους δημόσιους χώρους, αυτοί οι φίλοι ή τα μέλη της οικογένειας μπορεί να αναγκαστούν από τους χειριστές τους  να σας καθοδηγήσουν και να συμμετάσχουν στο  Θεάτρο του δρόμου, όπου θα αλληλεπιδρούν με άλλους πληροφοριοδότες πολίτες που θα  σας παρενοχλούν. Αυτά τα σκετς θα προορίζονται να σας κάνουν να αισθανθείτε ανόητοι, ανίκανοι, ή ασυνεπείς.
 
 
Κλοπές και διαρρήξεις

Όταν συμβαίνουν διαρρήξεις συνήθως δεν υπάρχει σημάδι της βίαιης εισόδου, και  συμβαίνουν όταν ο στόχος κοιμάται ή βρίσκεται αλλού. Αυτό συμβαίνει , ακόμη και αν υπάρχει  σύστημα ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας (Hi-Tech) στη θέση του. «Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις αυτές [που έχουν διερευνηθεί], οι διαρρήκτες αφήνουν αποδεικτικά στοιχεία των επισκέψεων τους, όπως η μετεγκατάσταση αντικειμένων, ή διαπράττοντας μικροκλοπές και όχι και τόσο ασήμαντες πράξεις βανδαλισμού," έγραψε ο McKinney.
  Αυτό συμβαίνει στο σπίτι,  και στο χώρο εργασίας, αν ο στόχος είναι αρκετά τυχερός και είναι εργαζόμενος. Οι στόχοι έχουν αναφέρει ότι τους άρπαξαν τα ρούχα, έχυσα γάλα, καφέ και άλλα αντικείμενα, και προκάλεσαν ζημιές μικρής κλίμακας. Τα αντικείμενα μπορεί να εκλάπησαν  και να τα έφεραν πίσω σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία, και  μπορεί να μετακίνησαν αντικείμενα   και να τα έβαλαν σε ένα ελαφρώς διαφορετικό σημείο. Αυτές είναι ουσιαστικά τακτικές Gaslighting.
  Ο Victor Santoro ισχυρίζεται ότι αυτά τα οι λεπτά παιχνίδια μνήμης μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να οδηγήσουν τους ανθρώπους στην τρέλα. Μικρά πράγματα, όπως στυλό, παπούτσια, και ασημικά αφαιρούνται  ή παραποιηούνται  , ώστε οι άνθρωποι θα φανούν  παράφρονες, αν συμπληρώσουν  μια έκθεση της αστυνομίας. «Εάν αδειάζσουν το σπίτι σας αυτό είναι κάτι πολύ, πολύ κοινό," δήλωσε ο Moret, και "πολλές φορές  θα αφήσουν αποδεικτικά στοιχεία των επισκέψεων τους, δημιουργώντας   μικρές αλλαγές στο σπίτι του στόχου που είναι αισθητές." Εκτελεστικό Διάταγμα Νο 12333 αναφέρει ότι αυτές οι διαρρήξεις μπορούν να γίνουν νόμιμα.
  Είναι αρκετά ενδιαφέρον, πως οι συγκεκαλυμμένες διαρρήξεις, οι κλοπές, και τα σαμποτάζ ήταν ένα βασικό μέρος της παλιάς COINTELPRO. Άλλες τακτικές ο Santoro υποστηρίζει  περιλαμβάνουν το γέμισμα της δεξαμενής φυσικού αερίου ενός στόχου, ή αντικαθιστώντας τα είδη ένδυσης του με άλλα σε ένα μέγεθος μικρότερο. Εάν είστε απληροφόρητοι ότι είστε στοχευμένοι, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, τότε αυτές οι μικρές αλλαγές μπορούν να αποδοθούν σε ένα ολίσθημα στη μνήμη σας. Εάν αυτές οι τακτικές που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλες, τότε, όπως δείχνει ο Santoro, μπορεί να νομίζετε ότι  τρελένεστε.
  Ο Gunderson μίλησε επίσης για την τακτική Gaslighting, την οποία περιέγραψε ως "ψυχολογικό πόλεμο". Στην προσωπική του εμπειρία που ήτο πιθανώς παρενόχληση με κρατική χορηγία, έχει παρατηρήσει   έπιπλα και άλλα αντικειμένα να μετακινούνται κατά τη διάρκεια της συγκαλυμμένης διαρρήξεις. Δηλώνει ότι είναι, "τόσο αλαζόνες ώστε να αφήνουν σχεδόν πάντα υποσυνείδητα μηνύματα της ... εισβολής τους.»  Η λογική είναι ότι ένας κλέφτης ποτέ δεν θα μπεί στο σπίτι σας και θα αφήσει τον υπολογιστή ή το στερεοφωνικό και απλά θα κλέψει μια οδοντόβουρτσα, ή θα ρίξει μια μερίδα από το γάλα σας.
  Στο βιβλίο του, “Subliminal Mind Control”  (“Υποσυνείδητος έλεγχος του νου”) , ο John J. Williams έγραψε, "Αν υφίστασθε   μια μυστική και ακούσια υποσυνείδητη εμπειρία, είναι κακόβουλες, σκοτεινές και συχνά επικίνδυνες οι επιθέσεις εναντίον σας και έχετε κάθε δικαίωμα να αντιταχθείτε σθεναρά και να ματαιώσετε ως εάν είσασταν ένας αιχμάλωτος πολέμου ή κάποιος που έχουν εισβάλει στο σπίτι του για να τον ληστέψουν ότι είναι δικαιωματικά δικό του. "Ο ίδιος προειδοποιεί, "Στην πραγματικότητα, έχουν εισβάλει στο μυαλό σας και  προσπαθούν να σας κλέψουν την ελεύθερη σας βούληση. Ακόμη και σε περιπτώσεις όπου υπάρχει πραγματικά ένα αναμενόμενο θετικό αποτέλεσμα."
 

Σαμποτάζ, Βανδαλισμοί και Σκηνοθετημένα γεγονότα.
  Οι στόχοι μπορεί να δεχθούν  πράξεις βανδαλισμού. Ο Ηλεκτρονικός εξοπλισμός μπορεί συχνά να καταρέει.   Πολίτες  έχουν αναφέρει  ότι ηλεκτρικά συστήματα στα αυτοκίνητά τους, ολοκαίνουργιες συσκευές, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, υπολογιστές, και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές πεθαίνουν ξαφνικά, ή λειτουργούν  με περίεργο τρόπο.
  Οι στόχοι μπορεί να εμφανίσουν συχνά προβλήματα στον υπολογιστή, όπως ελαττωματικό υλικό. Μπορούν επίσης να συμβούν συνεχιζόμενα  προβλήματα στον υπολογιστή που δεν ακολουθούν κανένα   λογικό μοτίβο. Μερικά από αυτά μπορούν να αποδοθούν σε  E-bomb που μπορεί να καταστρέψει τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, ενώ δεν βλάπτει τον άνθρωπο.
  Πολλές φορές αυτός ο βανδαλισμός είναι συνήθως ακριβώς κάτω από το επίπεδο ζημιάς που θα αναφέρατε στην αστυνομία. Για παράδειγμα, ένα μικρό  αλλά αισθητό τμήμα της τοιχοποιίας σας έχει αφαιρεθεί,  ή  μια ρωγμή έχει εμφανιστεί σε ένα από τα παράθυρά σας. Αυτά μπορεί να περιορίζονται σε μικρούς βανδαλισμούς, απλά για να σας αφήσει να μάθετε ότι είστε υπό επιτήρηση. Ωστόσο μεγάλης κλίμακας υλικές ζημιές γίνονται επίσης σε σπίτια και οχήματα, όπως κομμένα ελαστικά, σπασμένα παράθυρα, παραποίηση με γραμμές εισβολής, και   καταστροφή του ηλεκτρικού εξοπλισμού.
  Ορισμένοι στόχοι έχουν αναφέρει ότι τα κατοικίδια ζώα τους πεθαίνουν ξαφνικά από μυστηριώδη ασθένεια. Για παράδειγμα, έρχονται σπίτι για να βρούν ένα απόλυτα υγιές κατοικίδιο ζώο νεκρό. Οι βανδαλισμοί και οι βασανισμοί   τα κατοικίδιων ζώων να μπορεί επίσης να είναι αντίποινα όταν ένας στόχος αναλάβει   δράση  για να τους εκθέσει.
  "Τα αυτοκίνητα είναι ένας από τους μεγαλύτερες στόχους», δήλωσε ο Moret, προσθέτοντας "ότι σχίζουν τα ελαστικά,   συνθλίβουν τα παράθυρα, στραγγίζουν  το λάδι από τα αυτοκίνητα, καταστρέφουν τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τις μπαταρίες." και συνέχισε, "Πολλοί άνθρωποι έχουν διαμαρτυρηθεί για τα φρένα που χαλούν ξαφνικά  , και τους συμπλέκτες που αποτυγχάνουν."  Η McKinney συμφωνεί   περιγράφοντας  να συμβαίνουν όλα τα ανωτέρω. Έχουν επίσης αναφερθεί επαναλαμβανόμενες κλοπές αυτοκινήτων.
  Η McKinney εξήγησε ότι κάποιοι από αυτούς που ήταν σε επαφή   είχαν βιώσει σκηνοθετημένα ατυχήματα. Ένα συμπεριελάμβανε την καταστροφή των φρένων ενός ελκυστήρα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του οδηγού.   Ένα άλλο επεισόδιο περιελάμβανε ένα άτομο που μόλις διέφυγε  από ένα λεωφορείο εκτός υπηρεσίας. "Δύο άλλοι», πρόσθεσε η McKinney "ξέφυγαν απ' ό, τι φαίνεται από    εσκεμμένη συγκρούση με   οδηγούς που γρήγορα επιτάχυναν και έφυγαν μακριά από τη σκηνή."
  Ένα άλλο επεισόδιο αφορά ένα στοχευμένο  πρόσωπο που αποφεύγει τρεις προσπάθειες σε τέσσερις μέρες από το να  τον βγάλουν από το δρόμο. Ακόμα ένας άλλος επέζησε όταν βγήκε  από το δρόμο δύο φορές μέσα σε εβδομάδα . "Καθοδηγούν επίσης  σκηνοθετημένα ατυχήματα όπου οι άνθρωποι  εξαναγκάζονται σε ατυχήματα στα αυτοκίνητά τους," επανέλαβε η Moret.
  Έτσι, σύμφωνα με την πληροφορία αυτή, πολλαπλά φαινομενικά ανεξάρτητα οχήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διευκολύνουν ένα ατύχημα το οποίο μπορεί να φαίνεται πως έχει προκληθεί από ένα στοχευμένο  άτομο. Προσθέστε σε αυτό, πολλαπλούς ανεξάρτητους μάρτυρες (πληροφοριοδότες) και έχετε μια συνταγή για   δολοφονία ή για παγίδευση. Στην πραγματικότητα, φέρεται πως έχουν συμβεί "κατά λάθος" θάνατοι . Για μια ακόμη φορά, η Στάζι θα κάνει παρόμοια πράγματα. "καλώδια φρένων  αυτοκινήτων  έχουν κοπεί, ατυχήματα και θάνατοι  προκλήθηκαν», σημείωσε ο Funder.
 
 Ταξίδια

  Όταν οι στόχοι οδηγούν, μπορεί να περιβάλλονται από   οχήματα που κινούνται από πληροφοριοδότες πολίτες που τους κόβουν από τον δρόμα συχνά  και τους ακολουθούν. Οι στόχοι θα ζήσουν  περισσότερα από αυτά τα φαινόμενα   από ό, τι συμβαίνουν  κανονικά. Τα οχήματα θα παραβλέψουν συχνά απ' ότι στο  παρελθόν τα σήματα  ΣΤΟΠ  , καθώς θα I πλησιάζουν σε  μια διασταύρωση. Αυτό προφανώς γίνεται για να τους τρομάξει.
  Ενώ ταξιδεύουν στην εθνική οδό θα υπάρξει μια περιστροφή   οχημάτων που θα περιβάλλουν τους στόχους. Τα οχήματα αυτά μπορούν να επισημαίνονται με ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα, ή ένα χρώμα που είμαστε ήδη ευαισθητοποιημένοι σε αυτό. Αυτό φαίνεται να λειτουργεί τόσο ως τακτική NLP (Νευρογλωσικός προγραμματισμός) να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα, τα οποία έχουν αγκιστρωθεί, καθώς και μια μέθοδο για να ενώσει την ομάδα και να προωθήσει τη συνοχή της ομάδας. Με άλλα λόγια, είναι παρόμοια με  ομοιόμορφα οχήματα, ή ένα περιπολικό.
  Θα υπάρξει επίσης μια περιστροφή των ανθρώπων που ακολουθούν τους στόχους. Τα οχήματα αυτά μπορεί να τους κόψουν το ρεύμα αφού έχουν παραμείνει στην ουρά για λίγο. Προφανώς αυτό γίνεται για να σημαίνουν ότι δεν πήγαιναν αρκετά γρήγορα. Όταν γίνει με ένα επαναλαμβανόμενο τρόπο από πολλά οχήματα, αυτό που ανταγωνίζεται η συμπεριφορά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει για να ενθαρρύνουν το στόχο να επιταχύνουν, γεγονός που μπορεί να τους τράβήξουν   έξω. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό αν δεν είστε ενήμεροι πως είστε στόχοι.
  Δημαρχιακά και κρατικά οχήματα που μπορούν να καταδιώξουν τους στόχους δημόσια, περιλαμβάνουν: τα λεωφορεία του μετρό εκτός υπηρεσίας, τα σχολικά λεωφορεία, τα οχήματα τοπικής  παράδοσης των εστιατόριων, τοπικά και  οχημάτων κατασκευής, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα, τα αυτοκίνητα της αστυνομίας, τα ταχυδρομικά και τα οχήματα UPS, τα ταξί, και οι  μοτοσικλέτες . Ελικόπτερα και μικρά αεροπλάνα έχουν επίσης αναφερθεί πως έχουν χρησιμοποιηθεί για να καταδιώξουςι τους ανθρώπους. Όπως θα αποκαλυφθεί στην ενότητα Πληροφοριοδότες, πολλά από αυτά είναι οχήματα που ανήκουν σε οργανώσεις που έχουν επιλεγεί για την πρόσληψη στα προγράμματα πληροφοριοδοτώνμ πολιτών.
  Συνοδείες οχημάτων που βρίσκονται σε απόσταση στην ίδια απόσταση και ταξιδεύουν με την ίδια ταχύτητα θα συμμετάσχουν στην καταδίωξη. Μέσα σε αυτό το κονβόι, μπορεί να υπάρχουν πολλά οχήματα που εμφανίζουν χαρακτηριστικά που στόχο έχουν να ευαισθητοποιηθεί με NLP. Αυτά τα γνωρίσματα είναι   συμβολικά και ομοιόμορφα. Για παράδειγμα, τα περισσότερα ή όλα   θα είναι σε μια απόχρωση του κόκκινου. Ή οι περισσότεροι από αυτούς θα έχουν τα φώτα τους αναμμένα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ή μπορεί να έχουν τα ίδια αυτοκόλλητα στον προφυλακτήρα. Κατά τη νυχτερινή διάρκεια οι στόχοι μπορεί να εμφανίσουν συχνά εκτυφλωτικά φώτα (brighting) κατά την οδήγηση ή κατά το περπάτημα.

Εκτυφλωτικά Φώτα (Brighting)


(ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΥΜΑΝ ΣΩΟΥ)  Τα εκτυφλωτικά φώτα είναι μια επίθεση. Φαίνεται να χρησιμοποιούνται   στρατηγικά στις γωνίες. Για παράδειγμα, αν είστε στοχευμένος και να είστε για περπάτημα σε ένα ήσυχο δρόμο, αργά το βράδυ, θα δείτε επανειλημμένα οχήματα να  στρίβουν εντός ή εκτός των δρόμων που συνδέουν τον δρόμο που περπατάτε. Ο συγχρονισμός τους είναι τέτοιος που συνεχώς στρίβουν τις γωνίες, ενώ είστε μπροστά τους. Αυτό σας τυφλώνει αποτελεσματικά. Αυτό συμβαίνει συχνά στις γωνίες. Ή, καθώς περπατάτε κάτω από μια πλευρά του δρόμου, υπάρχουν ένα ή περισσότερα αυτοκίνητα που σταθμεύουν στην πλευρά, που βρίσκονται προς την κατεύθυνση σας με τα φώτα αναμμένα. Θα περιμένουμε επίσης για να μπορείτε να τους προσεγγίσετε και, στη συνέχεια, τραβήξτε προς τα έξω στο δρόμο, έτσι μπορείτε brighting καθώς περπατάτε κατά.
  Αυτές οι τακτικές brighting μεγιστοποιείται όταν ένα όχημα έχει ένα προβολέα μη σωστά ευθυγραμμισμένο. Η κακή ευθυγράμμιση παράγει ένα Hi-Beaming   αποτέλεσμα. Όπως και οι άλλες τακτικές, η συχνότητα και η διάρκεια διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο εδώ. Έχουν επίσης αναφερθεί φώτα που έλαμψαν στα παράθυρα ενός στόχου. "Μεταξύ των πιο κοινών μη-φονικών όπλων είναι τα λαμπρά φώτα," έγραψε ο Dr. Alexander, στο βιβλίο του, Winning the War.  Λέει, "Πρόθεση είναι να μειωθεί ο κίνδυνος τραυματισμού ... παρεμποδίζοντας προσωρινά την όραση των στοχευμένων ." Έγραψε επίσης για τη χρήση των λαμπρών λαμπτήρων σε στοχευμένες ανθρώπους στο βιβλίο του, “Μελλοντικός πόλεμος” (Future War) .
  

Μαύρη λίστα

  Θέσεις εργασίας θα διαγραφούν. Οι περισσότεροι στοχευμένοι άνθρωποι είναι άνεργοι. Πολλοί θα είναι στο δρόμο, αν δεν υπήρχαν οι  γονείς, τα αδέλφια ή οι φίλοι. Οι στόχοι οι οποίοι απασχολούνται είναι συνήθως μάζα. "Η προοδευτική οικονομική εξαθλίωση,  που προήλθε από τη λήξη της απασχόλησης του ατόμου, επιδεινώνεται από τις δαπάνες που σχετίζονται με την παρενόχληση," έγραψε η McKinney.
  Κατά τη διάρκεια της έρευνάς της, κατέληξε, «Η πλειοψηφία αυτών που τώρα είναι σε επαφή με το Έργο - μορφωμένοι, επαγγελματίες - λευκά κολάρα-- έχουν χάσει τη δουλειά τους Ο τερματισμός της απασχόλησης σε πολλές από αυτές τις υποθέσεις εμπλέκονται σε προοιμιακή παρενόχληση από τον εργοδότη και τους συναδέλφους [Επιθέσεις. ], η οποία συνέπεσε με τις άλλες εμφανείς μορφές παρενόχλησης ... "
  Σύμφωνα με ένα άρθρο στο The Christian Science Monitor με τίτλο, “Σε μαύρη λίστα από την Τράπεζα”, η μαύρη λίστα  είχε αρχικά χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο εξωτερικής πολιτικής. Σε κάποιο σημείο οι ομοσπονδιακοί οργανισμοί προφανώς αποφάσισαν να αρχίσουν να το χρησιμοποιούν  και σε ιδιώτες . Η συκοφαντία μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην μαύρη λίστα . Επίσης, υπάρχουν οι μαύρες λίστες και τα πακέτα λογισμικού που χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν αυτές τις λίστες για ύποπτους "τρομοκράτες", για "απειλές για την εθνική ασφάλεια», κλπ . Προφανώς αυτή είναι μια ανθηρή επιχείρηση και απαιτούνται από το νόμο μερικοί οργανισμοί για να τις χρησιμοποιήσουν.
  Ένα Αύγουστο του 2004 ένα άρθρο με τίτλο, “The Surveillance-Industrial Complex”, Το Εποπτεύον-βιομηχανικό σύμπλεγμα, από την ACLU, δήλωσε: «Μια ολόκληρη βιομηχανία έχει ξεπηδήσει να παράγει λογισμικό που καθιστά ευκολότερο για τις επιχειρήσεις να επιβάλουν τις μαύρες λίστες της κυβέρνησης και των άλλων εντολών. Ένα παράδειγμα είναι το 'Homeland Tracker,'    'παράγεται από μια θυγατρική του γίγαντα της εταιρείας βάσης δεδομένων Choicepoint  να «βοηθήσει κάθε επιχείρηση να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς του OFAC και του USA Patriot Act.».  «το άρθρο σημειώνει ότι το λογισμικό έχει ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται " αποδέχομαι και  αρνούμαι   λίστες ... αλλιώς γνωστό ως μαύρες λίστες».
  Η ομοσπονδιακή επιβολή του νόμου έχει στείλει αυτές τις λίστες παρακολούθησης σε επιχειρήσεις. Περιείχαν τα ονόματα των ατόμων που δεν ήταν υπό επίσημη έρευνα ή καταζητούντο, αλλά απλά η υπηρεσίαείχε μόνο κάποιο ενδιαφέρον. Γνωρίζουμε ήδη ότι ορισμένοι από αυτούς τους οργανισμούς  στοχεύουν και παρενοχλούν  πολίτες. Εν αγνοία σε πολλούς, οι οργανισμοί αυτοί   προφανώς καταστρέφουν σκόπιμα σταδιοδρομίες σε μαζική κλίμακα. Το Wired NewsWire μίλησε για αυτές τις μαύρες λίστες στις 9 Αυγούστου του 2004, σε ένα άρθρο με τίτλο, Big Business Becoming Big Brother  . Το άρθρο κατέληξε στο συμπέρασμα, "Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να καθοριστεί πόσοι υποψήφιοι για θέσεις εργασίας θα μπορούσαν να έχουν αρνηθεί την εργασία, επειδή τα ονόματά τους εμφανίζονται στον κατάλογο."
  Μια μορφή της μαύρης λίστας έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για ρώσων αντιφρονούντων από το κράτος. Στο βιβλίο του, The Persecutor, (ο διώκτης) του Sergei Kourdakov,  μέλος της απλά ντυμένης Λαϊκής Ταξιαρχίας δηλωσε πως, μιας και το άτομο  έχει γίνει   στόχος,   "αντιμετωπίζεται σαν λεπρός και   μπορεί να πάρει μόνο τις χειρότερες θέσεις εργασίας.» (*) Για την επιβολή  αυτής της μαύρης λίστας , η ΕΣΣΔ χρησιμοποιεί κάτι που ονομάζεται “βιβλίο εργασίας”. Το βιβλίο εργασίας χρησιμοποιήθηκε για να προωθήσει ή να καταστρέψει καριέρες. Αν ήταν συνεργάσιμοι με το κράτος, η καριέρα σας θα μπορούσε να είναι πολύ επιτυχής. Αν όχι, θα ζούσατε σε συνθήκες φτώχειας.
  Στην Ανατολική Γερμανία υπήρχαν αντιφρονούντες στη μαύρη λίστα  και η καριέρα τους καταστράφηκε. Μετά την πτώση του τείχους είχαν το δικαίωμα να επιθεωρήσουν  τα αρχεία τους, και να μάθει γιατί δεν ήταν σε θέση να βρουν δουλειά ή να εισέλθουν σε πανεπιστήμια. Ο Δρ Munzert, μιλά για την ομοιότητα ανάμεσα σε αυτό που συμβαίνει τώρα και το τι συνέβη στην Γερμανία.  λέει πως ο στόχος είναι «να καταστρέψουν τα οικονομικά τους  ," κάνοντας τους να «χάσουν τη δουλειά τους." Η "οικονομική σας κατάσταση έχει καταστραφεί», πρόσθεσε ο Moret.
  Εάν έχετε ήδη βγεί έξω από την απασχόληση και είστε στη μαύρη λίστα, η ηθική παρενόχληση μπορεί να συνεχιστεί κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων. Προφανώς, αυτό χρησιμοποιείται για να σας τραυματίσει περαιτέρω. Για παράδειγμα, αν είστε σε στόχευση, μπορεί να σας θέσουν μια σειρά από ερωτήματα για τα οποία θα πρέπει να απαντήσετε "όχι" σε, όπως σας ζητά για   διαπιστευτήρια που δεν έχετε στην λίστα του βιογραφικού σας. Μπορούν να σας ρωτήσουν αν έχετε  δεξιότητες   που δεν απαριθμούνται στη αγγελία που είχε τοποθετηθεί. Αυτές οι τακτικές ηθικής παρενόχλησης προφανώς έχουν σχεδιαστεί για να σας ταπεινώσουν. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε όλους ... που και που. Υπάρχει ουσιαστικά μία «ασφαλής ζώνη» στην οποία αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να σας παρενοχλούν  έχοντας λίγο φόβο να πιαστούν .
  Ερωτήσεις στην συνέντευξη μπορεί να τεθούν με τόνο κατηγορίας, ή με σκωπτικό τόνο . Οι ερωτήσεις μπορεί επίσης να τεθούνμε  τη χρήση ορισμένων λέξεων κλειδιών, σχετικά με το περιβάλλον που μόλις φύγατε, που μόνο εσείς και οι πρώην συναδελφοί σας (που σας παρενοχλούσαν) θα ξέρουν. Αυτά τα ζητήματα προφανώς έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν αρνητικά συναισθήματα και έχουν συνδεθεί με ένα οδυνηρό παρελθόν στο περιβάλλον εργασίας, όπου   βιώσατε την ηθική παρενόχληση. Μπορούν να θέσουν αυτές τις ερωτήσεις ξανά και ξανά, χρησιμοποιώντας μια ελαφρώς διαφορετική σύνταξη.
  Αν είστε στοχευμένος, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης μπορεί να έχετε πιθανούς εργοδότες να απαιτούν διαπιστευτήρια που δεν έχουν καταγράφει ως απαίτηση στην αγγελία τους. Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών συνεντεύξεων που μπορεί  οι εργοδότες να σας ενημερώνουν ότι απαντάτε σε μια αγγελία, εκτός από εκείνη που όντως ανταποκρίθηκατε  . Μπορούν επίσης να σας πουν ότι δεν τοποθέτησαν  την αγγελία, ή ότι  τοποθέτησαν μία ελαφρώς διαφορετική. Μπορούν να σας πουν ότι   το βιογραφικό σας λέει ότι είστε σήμερα εργάζόμενος σε έναν τόπο που δεν έχετε εργαστεί ποτέ σε, ή σε έναν τόπο που εργαστήκατε σε μια δεκαετία πριν.
  Η παρενόχληση είναι καλυμμένη σε στρώματα του ευγένειας για να συμβάλει στην ενίσχυση της ψευδαίσθησης ότι δεν εργάζεστε, γιατί δεν το επιλέγετε  . Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε στρατολόγους που σας έχουν  παρενοχλήσει   στο παρελθόντα  να αφήνουν μηνύματα στον τηλεφωνητή σας ή   συγγενείς / φίλους, να υποδεικνύουν ότι υπάρχουν ευκαιρίες στη διάθεσή σας. Θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν πως  είστε άνεργοι εξαιτίας της δικής σας επιλογής. Το ευρύ κοινό δεν μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει μαύρη  λίστα , επειδή τα ιδρύματα που τη χρησιμοποιούν λειτουργούν τα περισσότερα ως μεγάλα ειδήσεογραφικά κέντρα. Δημοσιογράφοι και ιστορικοί βρίσκονται επίσης στην μαύρη λίστα διότι ανέφεραν την διαφθορά ή ιστορικά γεγονότα που το συγκρότημα κυβέρνηση-εταιρίες δεν θέλει το κοινό να γνωρίζει.
  Το Publishers Weekly, δίνει μια συντακτική αναφορά στο Amazon.com για  ένα βιβλίο με τίτλο, Into the Buzzsaw (Μέσα στο Buzzsaw), έχει συγγράψει η Kristina Borjesson, στο  οποίο αναφέρει, "Το buzzsaw είναι αυτό που θα σας καταστέψει  όταν θα προσπαθήσετε να ερευνήσετε ή να εκθέσετε κάτι που σ' αυτή τη χώρα ένα μεγάλο ίδρυμα που είναι  μια  εταιρία ή η κυβερνηση   θέλουν μείνει στο σκοτάδι. "Αυτό το "buzzsaw" είναι ό, τι άλλοι έχουν ονομάσει  “Αόρατη Κυβέρνηση”. Η αναφορά συνεχίζει, "Δημοσιογράφοι που φλυαρούν κινδυνεύουν να χάσουν τις θέσεις εργασίας τους και να βρεθούν στη μαύρη λίστα ... [από] συντονισμένες εταιρικές ή από προσπάθειες της κυβέρνησης που επιθυμούν να εξαφανίσουν τις αμφιλεγόμενες ιστορίες τους και την καριέρα τους."ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :


Παρεμβολή Επικοινωνιών.

  Οι στόχοι δέχονται αλλοίωση του ταχυδρομείου τους ή χάνουν  τις επιστολές τους.   Ο στόχος υποβάλλεται σε  «υποκλοπή ταχυδρομείου," δήλωσε ο Moret. Υπάρχουν κλοπές και παραποιήσεις. "Κατά την προηγούμενη μορφή του COINTELPRO, θα παρακολουθήσουν κατάφωρα τα σπίτια, θα ακολουθήσουν  τα αυτοκίνητα, και θα ανοίξουν το ταχυδρομείο. Η ιδέα ήταν να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία είναι δυνατόν να βοηθήσουν στην παρενόχληση και τον εκφοβισμό των στόχων τους.
  Η Στάζι επίσης, "έλεγχαν  όλα τα μηνύματα σε μυστικές αίθουσες  πάνω από το ταχυδρομείο," περιγράφει ο Funder, "και υποκλέπουν, καθημερινά, δεκάδες χιλιάδες τηλεφωνήματα." Ο Δρ Munzert σημειώνει ότι ένας από τους στόχους που τρέχουν αυτό το προγράμμα είναι να «διαταράξει τα συστήματα επικοινωνίας των θυμάτων." Ο McKinney και ο Moret αναφέρουν ότι οι στόχοι   συνήθως λαμβάνουν πολλά  τηλεφωνήματα παρενόχλησης. Αυτές οι φάρσες μπορεί να συνδεθούν με ένα γεγονός που εκτυλίσσεται στην προσωπική ζωή του στόχου. Το τηλέφωνο ήταν ανέκαθεν ένα εξαιρετικό εργαλείο για παρενόχληση.
  Συνδεδεμένοι
  Οι στόχοι μπορούν επίσης να καταδιωχθούν σε απευθείας σύνδεση. Αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης μπορεί να φιλτράρονται (μπλοκαριστούν) και να αντικαθίστανται με πληροφορίες της προσωπικής  ζωής ενός στόχου. Δικτυακοί τόποι που επισκέπτεται ο στόχος μπορεί να πλαστογραφηθούν  και να περιέχουν πληροφορίες που προφανώς προορίζονται να κάνουν το στόχο να ξέρει ότι καταδιώκεται και στο διαδίκτυο. Αυτό φαίνεται να είναι απλά μια online εκδοχή της δημόσιας καταδίωξης. Εάν έχετε ένα διαδικτυακό τόπο αφιερωμένο στην έκθεση αυτού του πρόγραμματος, μπορεί να έχετε   ανθρώπους να σας στέλνουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  για   να σας ερεθίζουν, ή ισχυρίζονται ότι είναι θύματα και ζητώντας υποστήριξη, να κάνουν αναφορές σε θέματα που εκτυλίσσονται στην προσωπική σας ζωή. Αυτή η τακτική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσουν την αίσθηση της απόγνωσης και της απομόνωσης, (δηλαδή, πως είστε ο μόνος).
  Αν είστε στοχευμένοι, ενδέχεται να λάβετε «απρόκλητα» e-mail που   παραλληλίζουν  ένα τρέχον γεγονός στη ζωή σας. Ή μπορείτε να λάβετε τις συγκεκαλυμμένες ύβρεις και απειλές. Αν ενταχθείτε σε μια ομάδα  στήριξης, ενδέχεται επίσης να δεχθείτε παρενόχληση μέσω   αναρτήσεων στους πίνακες μηνυμάτων. Όπως και τα άλλα μέσα της παρενόχλησης, τα θέματα αυτών των νημάτων μπορεί να είναι για   γεγονότα που εκτυλίσσονται στην προσωπική σας ζωή, καθώς και τις απειλές ή προσβολές που συγκαλυμμένα απευθύνονται σε εσάς.
  Τα email σας μπορεί να μπλοκαριστούν ή να φιλτραριστούν και μπορεί να παρακολουθείται η δραστηριότητα ιστού σας. Σαρκοφάγα, DCS1000, ή παρόμοια λογισμικά παρακολούθησης μπορούν να ολοκληρώσουν  κάποια από αυτά. (**) Εάν   προσπαθήτε να πωλήσετε   πράγματα σας σε απευθείας σύνδεση, να συμμετέχετε σε ομάδες online συζητήσεων, ή να απαντήσετε σε αγγελίες εργασίας, μάλλον θα διακοπείτε, θα απατηθείτε, ή θα παρενοχληθείτε.
  Μερικοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι το inbox τους είναι φραγμένα με άχρηστα μηνύματα, ακόμη και αν έχουν φίλτρα. Αυτά τα ανεπιθύμητα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να περιέχουν αινιγματικές επιθέσεις οριακά υποσυνείδητες. Οι λέξεις θα είναι αλλοιωμένες, αλλά περιέχουν γράμματα που μεταφέρουν ένα μήνυμα, όταν  οργανώνονται με τη σωστή σειρά. Ή μπορεί να περιέχουν ένα σαν ακουστικό μήνυμα. Το μυαλό σας θα τακτοποιήσει μαζί αυτόματα αυτά τα γράμματα ώστε να έχουν κάποιο νόημα. Αυτό γίνεται on the fly, χωρίς εσείς να το γνωρίζετε αυτό.
  Αυτά τα μηνύματα μπορεί να περιέχουν σκουπίδια στο σώμα τους και στο TI και μπορεί να μην είστε σε θέση να απαντήσετε σε αυτό, επειδή προήλθε από μια ψευδή διεύθυνση. Αυτές οι αινιγματικές επιθέσεις που αναφέρονται στο βιβλίο,   Subliminal Mind Control  «Υποσυνείδητος  έλεγχος του νου», του John J. Williams. Αν είστε στοχευμένοι, το μήνυμα   πιθανώς να αφορά κάτι για την κατάστασή της ζωής σας. Οποιαδήποτε αδυναμία   έχετε μπορεί να αξιοποιηθεί.
 
Για παράδειγμα, αν είστε φαλακρός και έχετε ψάξει για  θεραπεία, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο επίθεση:


Προς: John Doe
  Θέμα: Ευρώ Paulding κοιλιά
  Σώμα: asdfl? Jkasdflkkjasdf? Lkjasdfljkasdfl? Jkasdfl
  ΤΙ τηλεόραση


Η παρενόχληση ορισμένων στοχευόμενων ατόμων   προφανώς μεταδίδεται σε όλη τη χώρα μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.

Στον εργασιακό χώρο, αυτό μπορεί εύκολα να γίνει με συστήματα παρακολούθησης, τα οποία έχουν πλέον πολλές επιχειρήσεις στη θέση τους. Η έκθεση βασίζεται σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε πάνω από 500 εταιρείες και εμφανίστηκε στις 19 Μαΐου του 2005 στο τεύχος του Business Wire σε ένα άρθρο με τίτλο, Statistics Show Rise που αφορούσε την παρακολούθηση των εργαζομένων. Δήλωσε, "Περισσότερο από το ήμισυ των ερωτηθέντων εταιριών χρησιμοποιεί   βίντεο παρακολούθησης για την καταπολέμηση της κλοπής, της βίας και της δολιοφθοράς," και ότι ο αριθμός των επιχειρήσεων που διεξάγουν παρακολούθηση, αυξάνεται.

  Η McKinney έχει δει ταινίες επιτήρησης των ανθρώπων που δέχονται επίθεση συμμοριών  στο γραφείο. Δήλωσε ότι μπορούσε να χρησιμοποιεί με σκοπό της «δημιουργίας  μιας αίσθησης ενότητας, [και] για τον εντοπισμό της ΤΙ που πρόκειται να παρενοχληθούν στο δρόμο." Εκτός από τη διευκόλυνση της συνεκτικότητας της ομάδας και του εντοπισμού των στοχευόμενων ανθρώπων, η McKinney σημείωσε ότι φαίνεται πως είναι μια «σημαντική πηγή ψυχαγωγίας» για τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτό. Ομοίως, πιο εμφανείς εκφυλισμένοι είναι γνωστό ότι καταγράφουν τις ενέργειές τους ώστε να μπορούν να "ξαναζήσουν" την εμπειρία.
  «Η συγκεκαλυμμένη επιτήρηση στο χώρο εργασίας είναι μία μεγάλη επιχείρηση," δήλωσε η  Denver Rocky Mountain News, στις 30 Απριλίου, 2001. «Η μυστική παρακολούθηση των εργαζομένων έχει αυξηθεί δραματικά», επανέλαβε ο Knight Ridder στις  6, Αυγούστου του 1997 σε άρθρο με τίτλο, το αφεντικό είναι παρακολουθεί καθώς η Εργατική Επιτήρηση μεγαλώνει. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο εξοπλισμός έχει εγκατασταθεί μετά από ώρες και περιλαμβάνει μικροσκοπικές κάμερες κρυμμένες σε θερμοστάτες, διακόπτες φωτισμού, καθώς και σε τοίχους και ταβάνια που βρίσκονται σε αποδυτήρια,    αίθουσες διαλείμματος, ακόμα και σε μπάνια. Προφανώς υπήρξαν κάποιες αγωγές σχετικά με αυτό.
Ομάδες Στήριξης 

  Παρατήρησή μου είναι ότι σε ορισμένες από τις ομάδες στήριξης έχουν διεισδύσει (ή δημιουργήθηκαν) από δράστες που παρουσιάζονται ως θύματα, που χρησιμοποιούνται για την απαξίωση, την παραπληροφόρηση και την αποδιοργάνωση - το τριπλό D. Αν νομίζετε ότι οι άνθρωποι που επιβλέπουν  αυτό το παγκόσμιο πρόγραμμα δεν έχουν διεισδύσει σε αυτές τις ομάδες , ή ακόμα και σκόπιμα δημιούργησαν κάποιοι ως δίχτυα ώστε να διαταράξουν  και να ελαχιστοποιήσουν την πρόοδο ,  κάνουν κατά πάσα πιθανότητα λάθος.
  Οι άνθρωποι που σχεδίασαν αυτό το σύστημα είναι ιδιαίτερα ευφυείς και μερικές από αυτές τις ομάδες υποστήριξης φαίνεται να είναι ακριβώς μια άλλη φάση του προγράμματος. Η Στάζι της Ανατολικής Γερμανίας δημιουργεί πολιτικές ομάδες και δίδει σε  έναν πληροφοριοδότη κύρος. Αυτός ο πληροφοριοδότης επιρροής τότε θα εμποδίζει την πρόοδο της ομάδας και θα αποπροσανατολίζει τα μέλη του σε διάφορες εκδηλώσεις. Η λογική   φαίνεται να είναι ότι αν πρέπει να υπάρχουν αυτές οι ομάδες, τότε θα πρέπει να τις ελέγχουν.
  Μερικοί από αυτούς τους δράστες φαίνεται να είναι πολύ ενεργητικά και δημοφιλή μέλη αυτών των ομάδων υποστήριξης. Φαίνεται ότι αυτός ο μηχανισμός, ζημιάς-ελέγχου που εφαρμόζεται  για να παγιδεύσει τους ανθρώπους, τους διαχειρίζεται σε κάποιο βαθμό, και εμποδίζει την πρόοδο των ομάδων». Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν επίσης να βοηθήσουν με γεγονότα κακοδιεύθυνσης, ή εν γένει κρατώντας τις ομάδες ανοργάνωτες και αναποτελεσματικές, με την ψευδαίσθηση πως έχει γίνει  πρόοδος.
  Καθοδηγούμενοι από τους χειριστές τους, πολλαπλοί εξέχοντες πληροφοριοδότες μπορούν να εργαστούν από κοινού προκειμένου να καλύψουν  ή άλλως να δυσφημίσουν τους στόχους, που οι διοργανωτές του προγράμματος πιστεύουν ότι αποτελούν κίνδυνο για την αποκάλυψή του. Ο μανδύας χρησιμοποιήθηκε συχνά κατά τη διάρκεια της παλιάς COINTELPRO, και περιλαμβάνει τη χρήση των πληροφοριοδοτών μέσα σε μια οργάνωση που απεικονίζουν αποτελεσματικά στόχους ως πληροφοριοδότες. Μπορούμε μόνο να συμπεράνουμε ότι τα τελευταία είκοσι χρόνια έχουν τελειοποιήσει αυτή την τακτική. Εάν αυξάνετε την  ευαισθητοποίηση, στη συνέχεια θα είναι συνήθης πρακτική θα είναι η αμαύρωση των προσπαθειών σας. Φαίνεται πως είναι κρίσιμο να σας απομονώσουν από τα μέλη της ομάδας που μπορεί να έχετε θετική επίδραση .
  Παρόμοια με τους  Ανατολικογερμανούς πληροφοριοδότες, μπορεί να εγκαταστήσουν και να κατασκευάσουν με βαθμούς αξιοπρέπειας, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για την ομάδα και την ενασχόληση με άλλες δραστηριότητες οι οποίες βλάπτουν πραγματικά αυτό το πρόγραμμα. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια αντίφαση, αυτό είναι στο σκάκι ισοδύναμο να θυσιάζεται ένας επίσκοπος  να πάρεις μια βασίλισσα. Ξέρουν πως ορισμένοι στόχοι θα   βρούν  τελικά την πληροφορία ούτως ή άλλως, έτσι ώστε αυτό το εμπόριο  να αξίζει να εμφανίζεται ως γνήσιο και να κερδίζει την εμπιστοσύνη, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί σε μεταγενέστερη περίοδο.
  Μπορεί επίσης να δημιουργεί φόβο και αβεβαιότητα σε ορισμένους στόχους, προκαλώντας τους να αμφιβάλλουν για τη δική τους κρίση. Τέλος, αυτό μπορεί να τραυματίσει περισσότερο το στόχο με   συναισθήματα απελπισίας, όταν μαθαίνει ότι ένα πολύ σεβαστό μέλος της ομάδας τον παρενοχλεί. Είναι σαφές ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν υπάρχουν για να εκθέσουν  ένα μέρος της αλήθειας, αλλά για να βοηθήσουν  να καταστρέψουν  εκείνους που επιδιώκουν να εκθέσουν όλα αυτά.
  Κατά τη γνώμη μου,   ένα αξιοπρεπές πρόσωπο για να παρενοχλήσει   τα θύματα, ειδικά όταν αυτός ή αυτή έχει κάποια  ιδέα για το τι περνάτε, θα πρέπει να έχει εκβιαστεί  ή να έχει υποστεί βασανιστήρια για να γίνει πληροφοριοδότης. Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε σε μία από αυτές τις ομάδες υποστήριξης, μπορεί να θέλετε να περιορίσετε την έκθεσή σας σε ορισμένα άτομα.

Ωστόσο, αν και αυτές οι ομάδες έχουν το μερίδιό τους σε δράστες, δεν είναι όμως όλοι τους.

Έτσι, εάν είστε στοχευμένος μπορεί να εξακολουθείτε να θέλετε να παρίστασθε στις συνεδριάσεις και τις εκδηλώσεις,   θα είναι μια καλή ευκαιρία για να συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους.

 
 Περίληψη

  Όταν αυτές οι τακτικές χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό σε μία επαναλαμβανόμενη βάση, είναι μια μορφή βασανιστηρίων που είναι επίπονη και δύσκολη να αποδειχθεί.

Στοχευμένοι άνθρωποι κακοποιούνται από πολιτεία σε πολιτεία και οδηγούνται  σε οικονομική καταστροφή. Όσοι μιλούν μπορεί να καταλήξουν σε ψυχιατρικά ιδρύματα. Μερικοί παγιδεύονται για εγκλήματα, ή για να βοηθήσουν με την στρατολόγηση. Τα σπίτια τους βανδαλίζονται  , τα κατοικίδια ζώα τους βασανίζονται και σκοτώνονται. Τα ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά βασανιστήρια που στοχεύουν στα άτομα, συνήθως δεν σταματούν παρά   μέχρι το θάνατο.

 
Οι δημιουργοί αυτού του συστήματος έχουν δημιουργήσει ένα σχεδόν ανεξιχνίαστο πρωτόκολλο για δολοφονία.
 
 

Υποσημειώσεις

* Ο Sergie Kourdakov αυτομόλησε στον Καναδά και τελικά κατέληξε στο Λος Άντζελες, της Καλιφόρνια. Εκτός από τη συγγραφή του βιβλίου του, μίλησε σε εκκλησίες, στην τηλεόραση, έδωσε συνεντεύξεις στις  εφημερίδες, και μίλησε σε κυβερνητικούς αξιωματούχους που περιγράφουν τις πρακτικές της σοβιετικής μυστικής αστυνομίας. Ο ίδιος ανέφερε στους φίλους του ότι είχε δεχθεί απειλές κατά της ζωής του. Τα σχέδιά του για να μιλήσει με τους Ρώσους νέους μέσω των ραδιοφωνικών εκπομπών κόπηκαν απότομα από τον αιφνίδιο θάνατο του την 1η Ιανουαρίου 1973, ο οποίος  παρουσιάστηκε  πρώτα ως αυτοκτονία, αλλά αργότερα ως ατύχημα.
  ** Μπορεί να υπάρχει ένα πιο προηγμένο είδος της τεχνολογίας, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο στο κοινό, και  χρησιμοποιείτε για να επιτευχθεί αυτή η online παρενόχληση . Περισσότερα για αυτό θα     καλύπτονται σε ένα μελλοντικό βιβλίο ή άρθρο.
  *** Μια πιο λεπτομερής περιγραφή αυτής της μη απόρρητης τεχνολογίας μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα Eleanor του White,
www.raven1.net.