θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, June 28, 2014

H «ύπουλη» πολιτιστική επανάσταση της Σχολής της Φρανκφούρτης.H «ύπουλη» πολιτιστική επανάσταση της Σχολής της Φρανκφούρτης.

Για να προωθήσει την  «ήσυχη» (ύπουλη) πολιτιστική επανάσταση ~ αλλά δεν μας δίνει ιδέες για τα σχέδιά τους για το μέλλον ~ η Σχολή προτείνει (μεταξύ άλλων):

1. Την δημιουργία των αδικημάτων ρατσισμού.

2. Τις συνεχείς αλλαγές για να δημιουργηθεί σύγχυση.
3. Την διδασκαλία του ερωτισμού και της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά.
4. Την υπονόμευση της εξουσίας των σχολείων και των εκπαιδευτικών.
5. Τεράστια μετανάστευση να καταστρέψει την εθνική ταυτότητα.
6. Την προώθηση της υπερβολικής κατανάλωσης οινοπνεύματος.
7. Την εκκένωση των εκκλησιών.
8. Ένα αναξιόπιστο νομικό σύστημα με προκατάληψη εις βάρος των θυμάτων κάθε εγκλήματος .
9. Την εξάρτηση για την επιβίωση από το κράτος ή τις κρατικές παροχές.
10. Τον Έλεγχο και την αποχαύνωση διά των μέσων μαζικής ενημέρωσης
11. Την Ενθάρρυνση της διάλυσης της οικογένειας

Αυτοί οι 11 στόχοι είναι οι 11 από τους 21 στόχους για την καταστροφή της Αμερικής, (αλλά και του πλανήτη) σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO).

 

Μια από τις βασικές ιδέες της Σχολής της Φρανκφούρτης ήταν να εκμεταλλευτεί την ιδέα του Φρόιντ για τον «Πανσεξουαλισμό»
(«Pansexualism») δηλ.  
την αναζήτηση της ευχαρίστησης,
την  
εκμετάλλευση των διαφορών μεταξύ των δύο φύλων,
την  ανατροπή των παραδοσιακών σχέσεων μεταξύ των ανδρών και των γυναικών.Για την προώθηση των στόχων τους, θα πρέπει:


• Να επιτεθεί στην εξουσία του πατέρα, να αρνηθεί τους συγκεκριμένους ρόλους του πατέρα και της μητέρας και να αποσπάσει μακριά από τις οικογένειές τα δικαιώματά τους ως πρωταρχικών εκπαιδευτών των παιδιών τους.

• Να καταργήσει τις διαφορές στην εκπαίδευση των αγοριών και των κοριτσιών

• Να καταργήσει όλες τις μορφές της ανδρικής κυριαρχίας ~ ως εκ τούτου, και να επιβάλλει την παρουσία των γυναικών στις ένοπλες δυνάμεις .

• Να δηλώνουν πως οι  γυναίκες είναι «καταπιεσμένη τάξη» και οι άνδρες « καταπιεστές».

Αυτό πιστεύω πως ήταν ένα μέρος του δηλητηρίου που διέρρευσε στην  γενιά μας κατά τη διάρκεια της φεμινιστικής ατζέντας των   Μπέττυ Friedan, Gloria Steinem και Bella Azbug.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ή Πως το χιόνι γίνεται μαύρο.

 
Ο Λόρδος Bertrand Russell συνεργάσθηκε  με τη Σχολή της Φρανκφούρτης, στην προσπάθεια τους σε μία μαζική κοινωνική μηχανική και έριξε τους σπόρους του το 1951 στο βιβλίο του, «Η επίδραση της επιστήμης στην κοινωνία». Έγραψε: «Η Φυσιολογία και η ψυχολογία παρέχουν τομείς για επιστημονική τεχνική, η οποία εξακολουθεί να αναμένει την ανάπτυξη».

Η σημασία της ψυχολογίας της μάζας «έχει αυξηθεί πάρα πολύ από την ανάπτυξη των σύγχρονων μεθόδων της προπαγάνδας. Από αυτές η πιο ισχυρή είναι αυτή που ονομάζεται «εκπαίδευση».

Οι κοινωνικοί ψυχολόγοι του μέλλοντος θα έχουν μια σειρά από μαθήματα για τα  παιδιά της σχολικής ηλικίας για τα οποία θα δοκιμάσουν διαφορετικές μεθόδους για να παράγουν μια ακλόνητη πεποίθηση πως το χιόνι είναι μαύρο. Διάφορα αποτελέσματα σύντομα θα εμφανιστούν.

Πρώτον, πως η επιρροή του σπιτιού είναι η αποφρακτική.

Δεύτερον, ότι δεν μπορούν να γίνουν πολλά, εκτός αν κατήχηση αρχίζει πριν από την ηλικία των δέκα.

Τρίτον, ότι οι στίχοι με τη μουσική και με τη διαρκή επανάληψη είναι πολύ αποτελεσματικοί.

Τέταρτον, η άποψη ότι το χιόνι είναι λευκό, πρέπει να θεωρηθεί ότι δείχνει μια νοσηρή επιθυμία για εκκεντρικότητα. Αλλά περιμένω με ανυπομονησία.

Ανήκει στους μελλοντικούς επιστήμονες να κάνουν ακριβή τα αξιώματα αυτά και να ανακαλύψουν ακριβώς πόσο κοστίζει ανά κεφαλή για να κάνει τα παιδιά να πιστεύουν ότι το χιόνι είναι μαύρο, και πόσο λιγότερο θα κόστιζε να τους κάνει να πιστεύουν ότι είναι σκούρο γκρι.

Όταν η τεχνική έχει τελειοποιηθεί, κάθε κυβέρνηση που έχει αναλάβει την ευθύνη της εκπαίδευσης για μια γενιά θα είναι σε θέση να ελέγξει τα θέματα της με ασφάλεια χωρίς την ανάγκη των στρατών ή αστυνομικών. "

Παρά το γεγονός ότι αυτό το κομμάτι έχει τίτλο "Λουπερκάλια," προτιμώ να το αποκαλώ "πολιτική ορθότητα"

Γράφοντας στα 1992 στο Fidelio Magazine, στο άρθρο «Η Σχολή της Φρανκφούρτης και η πολιτική ορθότητα», ο Michael Minnicino παρατήρησε πως οι κληρονόμοι του Μαρκούζε και του Αντόρνο κυριαρχούν πλέον πλήρως τα πανεπιστήμια, «διδάσκοντας τους δικούς τους μαθητές να αντικαταστήσουν την λογική με «πολιτικώς ορθές» τελετουργικές ασκήσεις.

Υπάρχουν πολύ λίγα θεωρητικά βιβλία για τις τέχνες, τα γράμματα, ή τη γλώσσα που δημοσιεύονται σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες ή την Ευρώπη που δεν αναγνωρίζουν ανοιχτά το χρέος τους προς τη Σχολή της Φρανκφούρτης.

Το κυνήγι μαγισσών στις σημερινές πανεπιστημιουπόλεις είναι απλώς η εφαρμογή της έννοιας του Μαρκούζε για την «κατασταλτική ανοχή» ~ «ανοχή για κινήματα από την αριστερά, αλλά μισαλλοδοξία για κινήματα από την δεξιά» ~ που  επιβάλλονται από τους μαθητές της Σχολής της Φρανκφούρτης ».

Αυτή η σειρά ταινιών με θέμα "πολιτική ορθότητα" είναι απλά εξαιρετική .