θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, June 14, 2014

Απίθανο υβρεολόγιο κατά των Προγόνων μας, από τους ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΕΣ του ΣΑΒΑΩΘ.
 

1/2. ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ . 


Πρόκειται για φανατικούς Παλαιοημερολογίτες-Γνωστικούς:

Στῶμεν καλῶς: https://www.youtube.com/channel/UCfNx_sJ7joDEBNrxFksyxcQ


«στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου... άγιος, άγιος, άγιος Κύριος Σαβαώθ»

Ποιός είναι όμως ο "Σαβαώθ";


Ο ΙΕΧΩΒΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΩΣ “ΙΑΩ” ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ, ΤΟΝ ΣΑΒΑΖΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΑΩΘ.Talismans - Magical gem: Horus holding two falcons -  Σαβαώθ ...

Φυλαχτά - Μαγικός λίθος: Ο Όρος κρατώντας δύο γεράκια -  Σαβαώθ ...Σαβαώθ
  ΕΛΛΗΝΑΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΙΠΠΑΣ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ.


ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΘΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ(Ησιόδου Θεογονία 133-138): Ο ΟΥΡΑΝΟΣ, ΒΥΘΙΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ !;

Ο ΚΡΟΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΟΥΡΑΝΟ, ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ !
Ο ΚΡΟΝΟΣ, ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ ! Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΡΕΑ, ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΙΑ... ΠΕΤΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΕΤΣΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !

Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΕΡΜΗΣ, Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΤΡΕΥΟΤΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ (Ιλιάδα Β΄ 103, Κ΄ 267, Οδύσσεια Τ΄ 394)!

Ο ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ, ΑΡΗΣ, Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΛΑΤΡΕΥΟΤΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΒΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ !

 ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ , ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ , ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ , ΖΕΥΣ , Ο ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ , ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΘΝΗΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ . ΟΥΡΑΝΟΣ ,

Ο ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ . ΒΑΚΧΟΣ , Ο ΠΟΡΝΟΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΜΠΕΚΡΗΣ .

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ !

ΒΥΖΑΝΤΙΟ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ , ΙΧΩΡ , ΣΚΟΤΑΔΙΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ . ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ .

Π. ΤΟΥΛΑΤΟΣ = ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ , ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Π. ΔΙΑΘΗΚΗΣ Κ.Λ.Π. , ΕΥΛΑΒΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , 1821 , ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ , ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ,

ΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ , ΦΘΟΝΕΡΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ,

ΔΙΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ , ΠΟΡΝΙΚΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ , ΕΛΛΑΣ , ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ,

ΜΕΓΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ , ΝΑΟΙ ,

ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ,

ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ , ΠΑΡΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ,

ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΑΠΑΔΕΣ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ , ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ , ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ,
ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ . ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΝΕΟ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ , ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 2000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΩΝ , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ , ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ , ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ Κ.Ο.Κ !

ΤΥΦΛΑ ΝΑ `ΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ , ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Κ.Α. !!!ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗΣ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
 

Τι εννοούμαι με το «Στώμεν Καλώς»;

Ακούμε στη Θεία Λειτουργία κάθε φορά την εκφώνηση του λειτουργού «στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου» και στη συνέχεια «άγιος, άγιος, άγιος Κύριος Σαβαώθ» ψάλλει ο  χορός.

Σύμφωνα με τη διδασκαλία της Εκκλησίας μας εννέα είναι τα ουράνια τάγματα: Σεραφείμ - Χερουβίμ - Θρόνοι - Κυριότητες - Δυνάμεις - Εξουσίες - Αρχαί – Αρχάγγελοι - Άγγελοι.

Και κατά τον άγιο Γρηγόριο προ του ουρανού και της γης κτίστηκαν από το Θεό οι άγγελοι. Οι άγγελοι είναι διάκονοι του Θεού και υπηρέτες σε έργα και στη δοξολογία.
Τους αποστέλλει ο Θεός σε έργα ή να παραλάβουν ψυχές ή να υπηρετήσουν αγίους του ή να υποδείξουν εν ονόματι του Θεού το θέλημα του Θεού ή να φρουρήσουν κάθε άνθρωπο.
Επίσης δοξολογούν ακατάπαυστα το Θεό και την άπειρη δύναμή του.

Αλλά τι γιορτάζει η εκκλησία στη σύναξη των αγγέλων;
Ο Θεός δημιούργησε τους αγγέλους και τους έχει στην εξουσία του.


Ο ένας απ’ αυτούς ο εωσφόρος, ο πρωί ανατέλλων κατά τον Ησαΐα (14,12) και ο πρώτος των αγγέλων υπερηφανεύτηκε και είπε:
«Θα ανεβώ στον ουρανό, απάνω από τα αστέρια του ουρανού θα τοποθετήσω το θρόνο μου, θα καθίσω επάνω σε ψηλό βουνό… θα ανεβώ επάνω από τα σύννεφα και θα είμαι όμοιος με τον Ύψιστο».


Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την πρώτη ανταρσία εναντίον του Θεού του ο εωσφόρος. Αλλά αμέσως συντρίφθηκε στη γη, λέγει ο Προφήτης, και ο εωσφόρος και όλο του το τάγμα.
Και άλλοι κατέβηκαν στον άδη, άλλοι στο νερό και άλλοι στον αέρα.

Σ’ αυτή τη κρίσιμη ώρα του ουρανού κατά την οποία έπεφταν ένας-ένας οι άγγελοι από το σχισμένο ουρανό, εμφανίστηκε ο αρχάγγελος Μιχαήλ που ανδραγάθησε κατά των δαιμόνων γι αυτό και αρχιστράτηγος κατέστη. Σύμφωνα με την αποκάλυψη (Αποκ. 12, 7-9) «έγινε πόλεμος στον ουρανό. Ο Μιχαήλ και οι άγγελοι του αντιπαρατάχθηκαν για να πολεμήσουν εναντίον του δράκοντος (του εωσφόρου) και των αγγέλων του.
Αλλά δεν τα κατάφερε ο δράκοντας, «ουκ ίσχυσε, ούτε βρέθηκε τόπος να παραμείνει πλέον στον ουρανό. Και ρίχτηκε ο δράκοντας, ο όφις ο μέγας ο αρχαίος, ο διάβολος και σατανάς, αυτός που πλανεύει όλη την οικουμένη, ρίχτηκε στη γη και μαζί μ’ αυτόν και οι άγγελοι του».

Μ’ αυτά τα λόγια περιγράφει η αποκάλυψη την ήττα και την πτώση του δράκοντος και διαβόλου και τη νίκη του αρχιστρατήγου Μιχαήλ.


Η αρχαία παράδοση μνημονεύει ότι εκείνη την τραγική ώρα της πτώσεως ο αρχιστράτηγος Μιχαήλ στάθηκε στη μέση των αγγελίκων ταγμάτων και είπε:
«στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού».
Και αμέσως στάθηκαν στη θέση τους οι άγγελοι και άρχισαν να ψάλλουν:
«άγιος, άγιος, άγιος Κύριος Σαβαώθ, πλήρης ο ουρανός και η γη της δόξης σου».
Ομολόγησαν την εξουσία και τη δύναμη του Θεού Πατρός και σταθεροποιήθηκαν στη διακονία Του πλησίον Του.

Αυτό το θρίαμβο των αγαθών πνευμάτων με πρωτοστάτη τον αρχάγγελο Μιχαήλ πανηγυρίζομε στις 8 Νοεμβρίου.
Από τότε ο δράκων, ο όφις, ο διάβολος πλανεύει την οικουμένη. «Οι αποστάτριες δυνάμεις του, λέγει ο άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος, είναι δημιουργοί της κακίας με την αποφυγή του
καλού και πρόξενοι της δυστυχίας μας».

Από την αλήθεια αυτή περί των αγγέλων και των δαιμόνων, έτσι όπως προκύπτει από τη διδασκαλία της εκκλησίας μας δύο τινά διδασκόμαστε.
Ότι οι αγαθοί άγγελοι, όπως στάθηκαν τότε πιστοί διάκονοι του δημιουργού τους, έτσι πιστά υπηρετούν και τους ανθρώπους μέσα στην κοπιαστική επίγειο ζωή τους.
Και το άλλο που μνημονεύουν οι Απόστολοι Πέτρος και Παύλος να έχομε υπόψη μας: «εάν, λέγει, ο Θεός δε λογάριασε ακόμα και τους αγγέλους, όταν αμάρτησαν, αλλά αλυσοδεμένους τους έριξε στο σκοτάδι και στο τάρταρο μέχρι να δικαστούν κατά την ημέρα της κρίσεως, πόση κρίση και καταδίκη δεν επιφυλάσσει σ' αυτούς που σύρονται  από τη σάρκα και περιφρονούν την υπέρτατη εξουσία και το μεγαλείο του Θεού;».

Κάθε φορά, επομένως, που θα ακούμε στη Θεία Λειτουργία το «στώμεν καλώς» του αρχαγγέλου να αναλογιζόμαστε πόσο στεκόμαστε καλά και σταθερά κοντά στο Θεό και  ποιά τιμωρία χωρίς έλεος μας αναμένει, αν με τους εγωισμούς αρπάζομε την εξουσία από το Θεό, αν με τους σαρκικούς λογισμούς διακόπτομε την κοινωνία με το Θεό και αν με τις άδικες πράξεις παραδίνομε τους εαυτούς μας στη δικαιοσύνη του Θεού.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΑΙΜΟΝΟΚΑΤΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ.