θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, April 12, 2014

Wake up call – New World Order.

Wake up call – New World Order.

Έχουν γίνει τεράστιες προσπάθειες για να μας υποτάξουν, να μας αποστερήσουν την πραγματική μας δύναμη και τις δυνατότητές μας, με στόχο να μας ελέγξουν. Μας προγραμμάτισαν ώστε να βρεθούμε σε μία διαρκή απάθεια, σε αποπροσανατολισμο, σε φόβο και άγνοια. Μας εξαπάτησαν, μας παραπλάνησαν και μας έκαναν πλύση εγκεφάλου.
Διεξαγάγουν επίθεση στην αντίληψη που έχουμε για την πραγματικότητα στα όρια του εφικτού και στην  αντίληψη που έχουμε για τον εαυτό μας.
Το πιο σημαντικό απ' όλα: Μας έχουν διαιρέσει. Μας οδηγούν σε πόλεμο μεταξύ μας για θέματα ασήμαντα, όπως το ποδόσφαιρο, τα κόμματα, οι Χριστιανικές αιρέσεις. Δεν θέλουν να δούμε πως όλοι βρισκόμαστε στο ίδιο καράβι και πως έχουμε τον ίδιο εχθρό, ώστε να μην αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να ελέγξουμε τις ίδιες μας τις τις ζωές.
Τα ΜΜΕ δημιουργούν ένα κλίμα παράνοιας και φόβου και κάθε άτομο χαρακτηρίζεται ως πιθανός εγκληματίας, ειδωλολάτρης, φοροφυγάς ή τρομοκράτης. Στόχος τους είναι να μας οδηγήσουν στην υποταγή και στην διαίρεση. Το όνειρο των χειραγωγών μας είναι ένα κράτος από τρομοκρατημένους και διαιρεμένους πολίτες.
Σταματήστε να υποτάσσεσθε στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, σταματήστε να παραχωρήτε την υπευθυνότητά σας στην κυβέρνηση.
Δυστυχώς στα ύψιστα κλιμάκια των ΜΜΕ και της κυβέρνησης, όπως και στις τράπεζες και στην εκπαίδευση, υπάρχει διαφθορά και εξαπάτηση και αυτή είναι η κύρια αιτία για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.
Ευτυχώς εκατομμύρια άνθρωποι αρχίζουν τώρα να ξυπνούν. Πρέπει να αρχίσουμε και εμείς να κάνουμε ότι είναι δυνατον για να πληροφορήσουμε και τους άλλους για αυτά τα θέματα. Οι μέθοδοι και η δομή της χειραγώγησης είναι αποτελεσματικές όταν η πλειοψηφία του λαού τις αγνοεί. Άν πληροφορήσουμε τον λαό, το σύστημα της εξαπάτησης και του ελέγχου θα καταρρεύσει.
Μπορούμε όλοι να κάνουμε κάτι – Να τυπώσουμε φυλλάδια, να δημιουργήσουμε σελίδα στο διαδύκτιο, να αναρτήσουμε video στο Youtube. Να φροντίσουμε να προβληθούν δημοσίως ανάλογα ντοκυμαντέρ. Να δώσουμε ή ακόμη να μιλήσουμε για τα θέματα αυτά σε φίλους, σε συγγενείς, αλλά και σε εντελώς ξένους ανθρώπους.
Στην αρχή πολλοί δεν θα θέλουν να ακούσουν.
Καθώς όμως τα πράγματα θα χειροτερεύουν και οι μέθοδοι ελέγχου θα γίνονται όλο και πιο καταπιεστικοί, θα είναι αδύνατον πια να αγνοήσουν αυτό που συμβαίνει και η άρνηση θα πάψει να είναι μια επιλογή.
Το σύστημα αυτό που αποζητά να μας σκλαβώσει, ζητά την συναίνεση του κοινού πολίτη. Εάν αρνηθούμε  να συνεργασθούμε με την σκλαβιά μας, τότε αυτό θα καταρεύσει σαν χάρτινος πύργος.
Πρέπει να σταματήσουμε τους λίγους, να καταστρέφουν τις ζωές των πολλών.
Αν ενωθούμε, τότε γινόμαστε εξαιρετικά ισχυροί και οι τύραννοί μας , αυτό το γνωρίζουν καλά.

Το ανωτέρω κείμενο είναι ο επίλογος στο video:
Wake up call – New World Order.