θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Friday, January 31, 2014

Το Κατοχικό Διευθυντήριο αυτή τη στιγμή επιθυμεί:

 


Πρέπει να καταλάβουμε τι θέλει και τι δεν θέλει το Κατοχικό Διευθυντήριο των Καταχτητών της Ελλάδας και να στοχεύουμε εναντίον αυτού που θέλει.

Το Κατοχικό Διευθυντήριο αυτή τη στιγμή επιθυμεί:

Να πάρει τα χρήματα απ' όλους τους Ελληνες που τα τοποθέτησαν στο εξωτερικό, δήθεν για να τους τιμωρήσει ως φοροφυγάδες και να αποκαταστήσει την φορολογική δικαιοσύνη, αλλά στην πραγματικότητα για να μην γυρίσουν ποτέ τα χρήματά τους στην Ελλάδα και να τα οικειοποι- ηθούν, ως τόκους αποπληρωμής του φτιαχτού μας χρέους, τα μεγάλα ληστρικά Hedge Funds.

Να πάρει την περιουσία όλων των Ελλήνων - από τους φτωχότερους μέχρι και τους πλουσιότερους, ακόμα και τους κοσμοπολίτες δισεκατομμυριούχους και εφοπλιστές.

Να μην υπάρχει κρατική περιουσία, κρατικά εργοστάσια και κρατικοί θεσμοί (νοσοκομεία, σχολεία, ΚΑΠΗ, άμυνα κλπ.) ώστε να μην δικαιούται ο απλός λαός την κάθε κοινωνική παροχή, την αμυντική του εξασφά­λιση και να φθάσει να αποζητά όλα αυτά πουλώντας το «κορμί» του και το «αίμα» του.
Να μην υπάρχουν αληθινά κομμουνιστικά κόμματα και οργανώσεις που μπορεί να αμφισβητήσουν έμπραχτα το μοντέλο της κλοπής του Δημόσιου Πλούτου το οποίο εμφανίζεται ως το «νέο μοντέλο της Ευρωπαϊ­κής ανάπτυξης».
Να μας πάρει τα χωράφια και τα σπίτια, ώστε οι Ελληνες να καταντήσουν άκληροι δουλοπάροικοι και να καταργηθεί το ελληνικό φαινόμενο της μικροϊδιοκτησίας, που αποτελεί το θεμέλιο της φιλοπατρίας και επι­τρέπει στον απλό άνθρωπο να μην εξαρτιέται ούτε από το Κράτος αλλά και ούτε από μεγάλους «Ιδιώτες».
Να μην υπάρχει η Χρυσή Αυγή και κάθε εθνικιστικό ή εθνοκοινωνιστικό κόμμα που μπορεί να επαναφέρει την επανακαθιέρωση λυτρωτι­κών εθνικών αφηγήσεων στην Ελλάδα και ακόλουθα να τις μεταδώσει ως μοντέλο παγκόσμια, αμφισβητώντας άμεσα το παγκοσμιοποιητικό ομογενοηοιητικό μοντέλο.
Να μην υπάρχουν αληθινό Αντιεξουσιακό και Αναρχικό Κίνημα και Κινήματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης που μπορεί να ανατρέψουν, αρχόμενα από την Ελλάδα, το πραγματικό μοντέλο εξουσίας σε όλο τον Ευ­ρωπαϊκό Νότο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο και να πυροδοτήσουν μία παγκόσμια αλυσίδα επαναστατικής αλληλεγγύης.
Να εφαρμόσει και στη Ελλάδα τον Codex Alimentarius ώστε να εξαφανίσει την δυνατότητα της ατομικής και οικογενειακής ανεξάρτητης επιβίωσης. Ως γνωστό, η Ελλάδα με την πολυποίκιλη εδαφική της ποικιλομορφία αποτελεί μία αρμονική συνύπαρξη μικροκλιμάτων που μπορεί να καταστήσει τον 'Ελληνα άτρωτο στις παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις.
Να αλλοτριώσει την Ορθοδοξία, ώστε να καταντήσει ατομική και όχι κοινωνική υπόθεση, ώστε να χειραγωγούνται ευκολότερα οι όποιες πνευματικές και θρησκευτικές κοινωνικές αντιστάσεις ενάντια στην επιβολή δαιμονικών νόμων και αντιλήψεων.
Να μας ελέγχει όλους ηλεκτρονικά, ώστε να μας χειραγωγεί όλους στο -παράλληλο αλλά υπαρκτό πλέον- σύμπαν του κυβερνοχώρου.
Να νομιμοποποιήσει την κρατική βία και καταστολή και την ελευθε­ρία του λόγου.
Να εμποδίσει τα κινήματα μη-βίας να αναπτυχθούν και να καλλιερ­γήσει την βία από αναρχικές και φασιστικές ομάδες, για να δώσει λόγο ύπαρξης στην κρατική βία καιτηνγενικευμένη καταστολή.
Να μην συνεργαστούν οι ακροαριστερές και οι ακροδεξιές ομάδες στην Ελλάδα, γιατί έτσι θα αφοπλιστεί και θα καταρρεύσει όλο το ιδεο­λογικό και εκφοβιστικό οπλοστάσιο των κατακτητών. Οι ξένοι λαθρομετανάστες να παραμένουν παράνομα (και όχι νόμιμα) στην Ελλάδα, ώστε να χρησιμοποιούνται εύκολα ως μοχλός κοινωνικών αναταραχών.
Να μην θεωρούνται Έλληνες αλλά ξένοι οι Ελληνογενείς λαοί της Ασίας. Καυκάσου, Μεσογείου και Αφρικής, αλλά και οι Ελληνορθόδο­ξες Αφρικανικές και Ασιατικές κοινότητες ώστε να τσακιστεί η επιρροή της Ελλάδας σε όλον τον μη Δυτικό κόσμο και σε όλες τις φυλετικές, εθνοτικές και θρησκευτικές ομάδες του πλανήτη.
Να χτυπήσει την εθνική αστική βιομηχανική τάξη ώστε να εκχωρη­θούν όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις σε πολυεθνικές ομάδες και μονο­πώλια.
Να μην διδασκόμαστε την παράδοσή μας, ώστε ο λαός να αποκοπεί από τις ρίζες του, που τον τροφοδοτούν πνευματικά και πολιτιστικά.
Να χαλάσει την κοινωνική αλληλεγγύη και τον θεσμό της οικογέ­νειας που συμβάλλει σε αυτήν, ώστε να αποκοπούν όλοι από το κοινω­νικό που τους συντηρεί και να αλλοτριωθούν στο ατομικό που είναι άκρως ελεγχόμενο και ακίνδυνο.
Να αποτρέψει τη σύνδεση των «αντιμνημονιακών κινημάτων» της Ελλάδας με τα αντίστοιχα των Ευρωπαϊκών χωρών του Νότου, όπως αυτό των Φορκόνι που έχει εκραγεί στην Ιταλία και όπου χιλιάδες κόσμου ενώνονται με τα ΜΑΤ, καταλαμβάνουν κτίρια πολυεθνικών και κλείνουν όλες τις υπηρεσίες.
Να υπάρξουν διακρίσεις κατά των Ελλήνων πολιτών ώστε να νοι­ώθουν οι Ελληνες, ξένοι στον ίδιο τους τον τόπο.
Να μην ενωθούν ο Στρατός και η Αστυνομία με τον Λαό για να μην κινδυνεύσει το μοντέλο εξουσίας που προωθούν.
Να αποτραπούν οι Έλληνες από το να κάνουν ή να υιοθετούν παιδιά.
 

 Πηγή: Τρίτο μάτι