θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Friday, May 31, 2013

Το μεγάλο μυστικό(Το μεγάλο μυστικό)

Ρακόφσκι: Έτσι ακριβώς. Αυτή είναι η αλήθεια καλύπτεται από το μέγα μυστικό. Όπως θα ξέρετε, φαντάζομαι, είμαι μασόνος. Θα σας αποκαλύψω αυτό το μέγα μυστικό, το οποίο δεν το αποκαλύπτουν σε κανένα μασόνο, ούτε 25ου, ούτε 33ου, ούτε 93ου βαθμού, ούτε σε οποιοδήποτε ανώτατο επίπεδο. Θέλω να ξέρετε ότι, εγώ δεν το γνωρίζω σαν μασόνος, αλλά σαν ένας που ανήκει σε ΑΥΤΟΥΣ..

Γκάμπριελ: Και ποιο είναι το μυστικό;

Ρακόφσκι: Κάθε μασονική οργάνωση πρέπει να φροντίζει για τη δημιουργία των προϋποθέσεων για τον τελικό θρίαμβο της ανατροπής. Της επανάστασης. Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος της Διεθνούς Μασονίας. Φυσικά αυτό γίνεται με την κάλυψη ορισμένων προσχηματικών επιδιώξεων. Κρύβονται πίσω από το σύνθημα «ελευθερία, ισότητα, αδελφότητα». Επειδή όμως η επανάσταση, έχει σαν στόχο, την εξαφάνιση της αστικής τάξης, η εξόντωση των πολιτικών της ηγετών, είναι φυσικό επακόλουθο.
Το μυστικό επομένως είναι η αυτοκτονία του Ελευθερο-τεκτονισμού σαν οργάνωσης, την φυσική αυτοκτονία κάθε υψηλόβαθμου τέκτονα.Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό το τέλος που προετοιμάζεται για κάθε μασόνο, πρέπει να καλύπτεται με πλήρη μυστικότητα, και με διάφορες ανοησίες για μεταφυσικά μυστικά.
Αν σας δοθεί η τύχη, να είστε παρών σε μια μελλοντική επανάσταση, μη σας ξεφύγει η ηλίθια έκφραση στο πρόσωπο κάποιου μασόνου, τη στιγμή που θα αντιληφθεί, ότι πρέπει να πεθάνει στα χέρια των επαναστατών. Ακούγοντας τις κραυγές του, ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη οι υπηρεσίες του προς την επανάσταση, μπορεί κανείς να πεθάνει από τα γέλια.
Η «Κόκκινη Συμφωνία», για να γίνει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, κλείστηκε στις αρχές του 1938, στην Μόσχα, ανάμεσα στην Ολιγαρχική Χρηματοπιστωτική Διεθνή της Νέας Υόρκης και τον Στάλιν, και προέβλεπε έναν νέο κόσμο, που θα αναδυόταν από τα εκατομμύρια των νεκρών. Εξηνταένα χρόνια, μετά την πρώτη έκδοση στα Ισπανικά, με τον τίτλο «Sinfonia en Rojo Mayor», του εκρηκτικότερου ίσως πολιτικού κειμένου στη σύγχρονη ιστορία, το ντοκουμέντο αυτό, βρίσκεται επιτέλους, στη διάθεση κάθε Έλληνα. Η συγκλονιστική πενηντακοντασέλιδη συνομιλία του μελλοθάνατου Κριστιάν Ρακόφσκι, με τον πράκτορα της Νι-Κα-Βε-Ντε, «Γκαμπριέλ» Ντυβάλ (Κουζμίν), που ολοκληρώθηκε και υπογράφηκε στις 26 Ιανουαρίου 1938, μας δίνει τα κλειδιά για να κατανοήσουμε αυτά που συμβαίνουν σήμερα γύρω μας, και αποκαλύπτει την αθέατη παγκόσμια διακυβέρνηση μιας συμπαγούς ιουδαϊκής ελίτ παρασίτων, που μέσω της «χρηματοπιστωτικής Διεθνούς» της, επιδιώκει την επιβολή μιας παγκόσμιας απόλυτης δικτατορίας, της δικής της αυτο-αναπαραγόμενης κάστας. Το βιβλίο αυτό, δεν αφορά στο παρελθόν, αλλά στο μέλλον.