θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Friday, November 30, 2012

Η αποσιωπημένη Ιστορία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου - Α΄

 


Η αποσιωπημένη Ιστορία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
 
Α΄ ΜΕΡΟΣ
 
 συνέντευξη στον εκδότη του γερμανικού ΝΕΧUS, Τhomas Kirschner 


Το κείμενο του παρόντος ενθέτου μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις συγκλονιστικότερες
αποκαλύψεις σχετικά με τη σύγχρονη Ιστορία ολόκληρου του πλανήτη.
Κι αυτό διότι ανατρέπει όλα όσα γράφουν τα βιβλία Ιστορίας διεθνώς σχετικά
με τα πραγματικά γεγονότα και, κυρίως, την πραγματική έκβαση
του μεγαλύτερου Πολέμου που έζησε η Ανθρωπότητα.


Μετά την ανάγνωση, και δεδομένης της γερμανικής επιμέλειας του κειμένου, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του... ΗΝ


Ένας πρώην στρατιωτικός, βιβλιοθηκάριος του  Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και πεζοναύτης,   αποκαλύπτει στον εκδότη του γερμανικού ΝΕΧUS την άγνωστη ιστορία του Ιμπεριαλισμού και του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και το πώς η ναζιστική Γερμανία ήταν η πρώτη δύναμη που δημιούργησε και ανάπτυξε την ατομική βόμβα.
ΤΗomas Kirschner  (Τ.Κ.): Πώς ξεκίνησες σε τόσο νεαρή ηλικία την καριέρα καταστροφής απόρρητων στρατιωτικών εγγράφων;
Douglas Dietrich  (D.D): Όταν ήμουν μαθητής στο γυμνάσιο, στα πλαίσια του επαγγελματικού προσανατολισμού μάθαινα την εμπορική εικονογράφηση. Εκείνη την περίοδο, όσο βρισκόμουν στο Ινστιτούτο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, υπήρχε μια   γραμματέας που δούλευε για το Υπουργείο Άμυνας και το Ελεύθερο Ραδιόφωνο της Ευρώπης στις ΗΠΑ, στέλνοντας εκπομπές πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα στην Αλβανία. Λόγω της θέσης της, γνώριζε ότι η Βιβλιοθήκη του Υπουργείου Άμυνας ζητούσε έναν βοηθό βιβλιοθηκάριο στην στρατιωτική βάση Πρεζίντιο στο Σαν Φρανσίσκο.
Αυτό ήταν πολύ σημαντικό, γιατί είχα ήδη πρόσβαση  στην στρατιωτική βάση Πρεζίντιο ως προστατευόμενο μέλος, αφού ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός. Είχα και ταυτότητα προστατευόμενου μέλους - πράγμα που σήμαινε ότι μπορούσα να πηγαίνω στην βάση και να χρησιμοποιώ διάφορες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Πήρα τη θέση του βοηθού βιβλιοθηκάριου σε ηλικία 16 ετών, το 1982. Στην αρχή τακτοποιούσα απλώς τα βιβλία στα ράφια και, όσο περνούσε ο καιρός, προχωρούσα όλο και βαθύτερα.
Εργαζόμουν ως πολίτης σε στρατιωτική βάση, αλλά η βάση Πρεζίντιο ήταν ιδιαίτερα σημαντική, γιατί ήταν το μέρος στο οποίο ιδρύθηκε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, μόλις τρεις εβδομάδες και τρεις ημέρες μετά την επίθεση των Ιαπώνων στο Περλ Χάρμπορ, στις 7 Δεκεμβρίου 1941. Τότε, ο Πρόεδρος Φράνκλιν Ρούσβελτ ίδρυσε τον ΟΗΕ με τα πρώτα πέντε μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, ένα από τα οποία ήταν η εθνικιστική Κίνα. Κι αυτό είναι σημαντικό, γιατί έχω γεννηθεί στην Ταϊβάν, όπου τελικά επανεγκαταστάθη η εθνικιστική Κίνα. Γεννήθηκα στην Ταϊβάν, αλλά ο πατέρας μου ήταν Αμερικανός στρατιωτικός, κι αυτό με έκανε αυτόματα Αμερικανό πολίτη. Μία από τις δυσκολίες που προσωπικά αντιμετώπισα
Εναέρια άποψη της στρατιωτικής βάσης του Πρεζίντιο (έκταση 6 χιλμ2), στο Σαν Φρανσίσκο. Μετά από 219 έτη συνεχούς λειτουργίας, το Πρεζίντιο έπαψε να λειτουργεί την 1 η Οκτωβρίου του 1994.

επειδή σεβόμουν την Ιστορία ήταν η καταστροφή των εγγράφων, κι αυτό γιατί ως στρατιωτικός βιβλιοθηκάριος ένα από τα κύρια καθήκοντα μου ήταν η καταστροφή εγγράφων. Ο λόγος που νοιαζόμουν τόσο πολύ για την Ιστορία ήταν ότι η μητέρα μου ήταν Ασιάτισσα, και οι Ασιάτες για μια μεγάλη περίοδο ήταν χαρακτηρισμένοι εχθροί.
Θέλω να καταστήσω σαφές ότι η βάση στην οποία εργαζόμουν ήταν εκείνη στην οποία είχαν ιδρυθεί τα Ηνωμένα Έθνη. Τα Ηνωμένα Έθνη οργανώθηκαν από τον Πρόεδρο Ρούσβελτ τρεις εβδομάδες και τρεις μέρες μετά την επίθεση των Ιαπώνων στο Περλ Χάρμπορ ως μία πολεμική οργάνωση, βάσει του Άρθρου 42 του Καταστατικού των Ηνωμένων Εθνών -αντί για σύνταγμα έχουν καταστατικό-, αρχικά για να συντονίζουν όλες τις ομάδες παρτιζάνων ή αντιστασιακών πίσω από τις γραμμές των κρατών των κατεχόμενων από τις δυνάμεις του Άξονα. Παντού, από τη Δανία μέχρι τις Φιλιππίνες, όλοι οι αντιστασιακοί στρατοί θα εφοδιάζονταν και θα συντονίζονταν από τα Ηνωμένα Έθνη.


 

Η στρατιωτική βάση Πρεζίντιο λειτουργούσε ως Διοικητήριο Δυτικής Άμυνας των ΗΠΑ, από το 1941 έως το 1946, συγχρόνως όμως ήταν και η βάση από την οποία οργανώθηκαν όλοι οι πόλεμοι των ΗΠΑ με Φιλιππίνες, Βιετνάμ, Κορέα και οποιοδήποτε έθνος των ακτών της Νότιας Αμερικής. Χρησιμοποιήθηκε, επίσης, ως το «Πεντάγωνο» των Ηνωμένων Εθνών.
Το 1945, με την παύση των ενεργών εχθροπραξιών, τα Ηνωμένα Έθνη, ως οργανισμός ειρήνης, ίδρυσαν ένα
γραφείο ειρήνης στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, το στρατιωτικό σκέλος του ΟΗΕ προϋπήρχε στο Σαν Φρανσίσκο εδώ και πολύ καιρό και επρόκειτο να παραμείνει εκεί πολλά χρόνια. Το αποτέλεσμα ήταν να ασχολούμαι με όλα τα στρατιωτικά έγγραφα των Ηνωμένων Εθνών πράγμα που με έκανε να βλέπω τον κόσμο γύρω   κάτω από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα από εκ  των περισσοτέρων ανθρώπων.
Υπήρχε ακόμα και λάβαρο μάχης των Ηνωμένων Εθνών, γνωστό ως Σημαία Τιμής των Ηνωμένων Εθνών. Ήταν τέσσερις απλές κάθετες κόκκινες γραμμές πάνω σε λευκό φόντο, που αντιπροσώπευαν τις τέσσερις ελευθερίες του Φραγκλίνου Ρούσβελτ. Αυτή η σημαία χρησίμευε ως πολεμική σημαία μέχρι το 1948 ή 1949. Διάφοροι άνθρωποι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι σταμάτησε να χρησιμοποιείται ως πολεμική σημαία λίγο πριν την υπογραφή της Συνθήκης Ειρήνης με την Ιαπωνία.
Σε ό,τι αφορά τη Συνθήκη Ειρήνης της Γερμανίας τα Ηνωμένα Έθνη, στις 12 Σεπτεμβρίου 1990, μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου το 1989, οι ΗΠΑ, η Σοβιετική Ένωση, η Γαλλία και ακολούθως η Μεγάλη Βρετανία, κατέληξαν σε μια συνθήκη με την Ομοσπονδία Δημοκρατία της Γερμανίας και τη Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας.

Τ.Κ.: Πολύς κόσμος στη Γερμανία λέει ότι, ακόμα και τώρα δεν έχουμε συνθήκη ειρήνης.
Douglas Dietrich  (D.D): Ενδιαφέρον. Μάλλον έχουν δίκιο υπό την έννοια του Γ Ράιχ. Αυτό είναι το πρόβλημα. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι το Γ Ράιχ είναι μια κυβέρνηση σε εξορία. Ακριβώς όπως η Εθνικιστική Δημοκρατία της Κίνας στην  Ταϊβάν. Η Εθνικιστική Δημοκρατία της Κίνας επανίδρυσε τη νήσο Ταϊβάν και θεωρεί τον εαυτό της νόμιμο κυβερνητικό αντιπρόσωπο ολόκληρης της ηπειρωτικής Κίνας - ή τουλάχιστον αυτό έκανε μέχρι πρότινος.

Ιαπωνικά Έγγραφα για ένα Ιουδαϊκό Κράτος

Τ.Κ.: Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό, συνέχισε...

Douglas Dietrich  (D.D): Το θέμα είναι ότι χειριζόμουν όλα τα έγγραφα που θα καταστρέφονταν, τα οποία προέρχονταν από άλλες χώρες, Συμμαχικές ή του Άξονα. Ένα από τα ζητήματα με τα οποία ήρθα αντιμέτωπος ήταν ότι Αμερικανοι αξιωματικοί των Μυστικών Υπηρεσιών θα μετέφραζαν αυτά τα έγγραφα μόνο μέχρι το σημείο που οι Οι εν λόγω αξιωματικοί έκριναν το κείμενο ενδιαφέρον, κι ύστερα θα έγραφαν μια περίληψη, προτείνοντας ή απορρίπτοντας περαιτέρω μετάφραση.

ΗΕLLENIC NEXUS
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012
 

Για παράδειγμα, οι Ιάπωνες πριν τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο μάχονταν μέχρι θανάτου την Τσαρική Ρωσία, κι αυτό κρατούσε από το 1904. Το ιαπωνικό έθνος, η οικονομία του οποίου εκείνη την εποχή ήταν τριτοκοσμική, θα πτώχευε εξαιτίας της σύρραξης με την Τσαρική  Ρωσία. Εκείνο που έσωσε τους Ιάπωνες ήταν ένας Αμερικανός -Ιουδαίος στη Νέα Υόρκη, που άρχισε να χρηματοδοτεί τις πολεμικές προσπάθειες των Ιαπώνων, γιατί είχε χάσει πολλούς συγγενείς στην  Τσαρική Ρωσία . Έτσι, οι Ιάπωνες μπόρεσαν να κερδίσουν τον πόλεμο.
Τη δεκαετία του '30, οι Ιάπωνες ήταν έτοιμοι να ξεπληρώσουν τον ιουδαϊκό πληθυσμό με την επανεγκατάσταση ενός τεράστιου αριθμού στη βόρεια Μαντζουρία. Όταν το έκαναν, ο Αδόλφος Χίτλερ σκέφθηκε ότι αυτό ήταν μια θαυμάσια ιδέα. Ήθελε να σιγουρευτεί ότι
θα εκδιώκονταν από την Ευρώπη όσο το δυνατόν περισσότεροι Εβραίοι, και βοήθησε τους Ιάπωνες στην εγκατάσταση ενός τεράστιου τμήματος του εβραϊκού πληθυσμού στη βόρεια Μαντζουρία.
Αυτό το έθνος σήμερα βρίσκεται ακόμα εκεί, μεταξύ
της Μαντζουρίας και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Κοιτάξτε στο Διαδίκτυο τον όρο «jewish Autonomy Oblast» (Εβραϊκή Αυτόνομη Περιφέρεια). Λειτουργικά,
τώρα είναι κάτι σαν προτεκτοράτο, ένα φέουδο της Ρωσίας. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι ένα ψευδοανεάρτητο ουδέτερο κράτος. Απλώς δεν αναγνωρίζεται
από τα Ηνωμένα Έθνη, με τον ίδιο τρόπο που, ας πούμε,
δεν αναγνωρίζεται το Κουρδιστάν.
 Οι Ισραηλινοί δεν θέλουν να γνωρίζει κανείς γι' αυτό
το έθνος, γιατί φοβούνται ότι όλοι οι Παλαιστίνιοι και ο
υπόλοιπος Αραβικός Κόσμος μπορεί να πουν «Λοιπόν,
  το "Ισραήλ" στην Ασία υπήρχε πολύ πριν το Ισραήλ
στη Μεσόγειο. Γιατί δεν μεταφέρεστε τώρα όλοι εκεί;».
Είναι κάτι σαν τεράστιο «βρώμικο» μυστικό, αλλά θέλω
κόσμος να το μάθει, γιατί τα σχέδια των Ιαπώνων για
δημιουργία αυτού του έθνους-κράτους ήταν ακριβώς
αυτά που εγώ αποτέφρωνα.
Αυτό, λοιπόν, είναι ένα παράδειγμα τού πώς οι Αμερικανοί θα χειρίζονταν μια πληροφορία τέτοιου είδους.
Ένας αξιωματικός των Μυστικών Υπηρεσιών θα έπαιρνε
ένα πάκο των ιαπωνικών εγγράφων στη μετά την κατάπαυση του πυρός εποχή και θα έλεγε «Αυτό φαίνεται ενδιαφέρον» και θα τα έφερνε πίσω στις ΗΠΑ. Και αφού ο
στρατιωτικός κλάδος των Ηνωμένων Εθνών ήταν στην
στρατιωτική βάση του Πρεζίντιο στο Σαν Φρανσίσκο, τα
έγραφα θα μεταφέρονταν εκεί, γιατί αφορούσαν στρατιωτικό θέμα. Κατέστρεψα, κυριολεκτικά, χιλιάδες και χιλιάδες έγγραφα τέτοιου είδους.
Τ.Κ.: Είχες την ευκαιρία να διαβάσεις πολλά από αυτά τα ειδικά έγγραφα πριν τα κάψεις;
Ό.Ό:. Ήταν όλα στα Ιαπωνικά, έτσι το μόνο που μπορούσα να διαβάσω ήταν οι αμερικανικές μεταφράσεις. Διάβασα περίπου 100 σελίδες, οι οποίες από μόνες τους αποτελούν έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών που δεν δόθηκαν ποτέ στο αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα, δεν δόθηκαν ποτέ στα αμερικανικά ΜΜΕ. Αυτό, όμως, είναι κάτι που μπορώ να αποδείξω, γιατί οι άνθρωποι όχι μόνο μπορούν να το κοιτάξουν στο Διαδίκτυο, αλλά και να επισκεφθούν το ίδιο το μέρος.

Γενοκτονία και ολοκληρωτική οικολογική καταστροφή στο Μπάρι
Τ.Κ.: Υπάρχουν άλλα τέτοια παραδείγματα;
Ό.Ό. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα του είδους των πολεμικών επιχειρήσεων που διεξάγονταν στην ευρωπαϊκή ήπειρο, τις οποίες οι άνθρωποι αγνοούν παντελώς. Ο Αμερικανοί, καθώς και οι Βρετανοί, είχαν ηττηθεί πολλές φορές στη Βόρεια Αφρική τόσο βαριά από το Γερμανικό (Σώμα της Αφρικής), υπό τον Στρατάρχη Έρβιν Ρόμελ, που θεώρησαν ότι εισβολή στην ευρωπαϊκή ήπειρο θα ήταν πολύ δαπανηρή. Έτσι σκέφτηκαν πως θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσουν όπλα μαζικής καταστροφής για να εξαναγκάσουν το Γ Ράιχ να ζητήσει ειρήνη. Μοναδική πρόθεση ήταν απλώς να βομβαρδίσουν τη Γερμανία με νευροπαραλυτικό αέριο, παραβαίνοντας τους όρους της Συνθήκης της Γενεύης και τον Διεθνή Νόμο της Κοινωνίας των Εθνών, της οποίας οι ΗΠΑ ήταν ιδρυτικό μέλος. Ήταν πρόθυμοι να παραβιάσουν τους δικούς τους διεθνείς νόμους -τόσο απελπισμένοι ήταν.
Εκείνο που συνέβη ήταν ότι οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί φόρτωσαν τόνους αερίων, κυρίως μουστάρδας, αλλά και άλλων νευροπαραλυτικων παραγόντων που είχαν μόλις αναπτυχθεί και βρίσκονταν σε πειραματικό στάδιο, και τους έφεραν στο λιμάνι Μπάρι της νότιας Ιταλίας. Στο Μπάρι υπήρχε πληθώρα εμπορικών πλοίων, βρετανικών και αμερικανικών, περιτριγυρισμένων από πολεμικά πλοία που είχαν καταλάβει την νότια Ιταλία και ετοιμάζονταν να βομβαρδίσουν τις πόλεις Ντίσελντορφ και Κολωνία με βόμβες αερίου.  Όταν οι Μυστικές Υπηρεσίες του Γερμανικού Ναυτικού ανακάλυψαν την ύπαρξη όλων αυτών των χημικών όπλων, ειδοποίησαν τον Στρατάρχη του Ράιχ Χέρμαν Γκαίρινγκ της Λουφτβάφε. Στις 2 Δεκεμβρίου 1943, οι Γερμανοί έκαναν μια στρατηγική επιχείρηση βομβαρδισμού του Μπάρι. Ήταν τόσο τέλεια σχεδιασμένη, ώστε έκανε περισσότερη ζημιά στον αμερικανικό στόλο από


ΗΕLLENIC NEXUS
 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012


 

The Flag of the Jewish Autonomous Oblast
Η Εβραϊκή Αυτόνομη Περιφέρεια BIROBIDZHAN, συνορεύει με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και ιδρύθηκε από τον Ιωσήφ Στάλιν το 1934, προκειμένου οι Εβραίοι της ΕΣΣΔ να έχουν τη δική τους επικράτεια. Το 1948 σημειώθηκε η ακμή της εβραϊκής κοινότητας, που έφτασε να αποτελεί το 25% του συνολικού πληθυσμού της Περιφέρειας, αριθμώντας περίπου 30.000 μέλη.


http://www.swarthmore.edu/Home/News/biro/html/panel01.html

εκείνη που είχε υποστεί στο Περλ Χάρμπορ. Όλα αυτά τα πλοία στο Μπάρι, κυριολεκτικά πολύ περισσότερα από 17 εμπορικά συμμαχικά πλοία και πολύ περισσότερα πολεμικά, φορτωμένα με όλους αυτούς τους τόνους νευροπαραλυτικων αερίων, τινάχτηκαν στον αέρα και ένα τεράστιο νέφος τοξικών χημικών σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους!

Τ.Κ.: Γιατί δεν έχουμε ποτέ ακούσει γι' αυτό;
Ό.Ό:. Και δεν θα ακούσετε ποτέ, γιατί η αμερικανική κυβέρνηση αναγκάστηκε στο τέλος του Πολέμου να υποστηρίξει το Σχέδιο Μάρσαλ για ανοικοδόμηση, και εκείνη τη χρονική περίοδο πλήρωσε τεράστιες μίζες στις διαδοχικές ιταλικές κυβερνήσεις για να το κρατήσουν μυστικό. Οι ιταλικές κυβερνήσεις οργάνωσαν μια τεράστια ανοικοδόμηση της πόλης του Μπάρι, απομάκρυναν όλα τα πτώματα και έθαψαν όσο περισσότερα μπορούσαν. Στην πραγματικότητα, θα έπρεπε να τα αποτεφρώσουν για να αποφύγουν την πανώλη, γιατί τα σώματα τυμπανισμένα από τα αέρια (το ίδιο ακριβώς που έγινε και στα πεδία μάχης της Γαλλίας στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο) έσκαγαν και προκαλούσαν ένα τεράστιο πεδίο ευνοϊκής ανάπτυξης για πιθανούς φορείς της πανώλης, όπως αρουραίους, μύγες και διάφορα άλλα έντομα και ζώα.
Τ.Κ.: Αυτό θα πρέπει να κατέστρεψε και ολόκληρο το οικοσύστημα της περιοχής.
Douglas Dietrich  (D.D): Εκείνες τις ημέρες κανείς δεν ασχολούνταν με οικολογικές καταστροφές ή ζημιές που είχαν προκληθεί στο περιβάλλον. Δεν είδα ποτέ κανένα έγγραφο σχετικά με αυτά τα θέματα. Το Μπάρι ανοικοδομήθηκε πλήρως και έγινε μια νέα ακμάζουσα πόλη.
Εκείνη την εποχή, οι καταστροφές στο Μπάρι προκάλεσαν την αγανάκτηση και το μίσος των Ιταλών κατ των Συμμαχικών Δυνάμεων, με αποτέλεσμα ο Μουσολίνι να σταθεροποιήσει τη Δημοκρατία του Σαλό στο Βορρά. Σχεδόν μέχρι το τέλος του πολέμου, μέχρι που πέθανε εκείνος, η Δημοκρατία του Σαλό παρέμενε στη βόρεια περιοχή της Ιταλίας, σύμμαχος του Γ Ράιχ, και αυτή η περιοχή δεν κατακτήθηκε ούτε κατελήφθη από τις Συμμαχικές Δυνάμεις. Μπόρεσαν να διακηρύξουν νίκη στην Ιταλική Χερσόνησο, αλλά το μέτωπο του Μουσολίνι δεν έπεσε ποτέ.
Ουσιαστικά, οι γερμανικές δυνάμεις στο Μόντε Κασίνο και διάφορες άλλες περιοχές στην Ιταλική Χερσόνησο, στην πλειοψηφία τους, αρνήθηκαν να παραδοθούν στις Βρετανικές και Αμερικανικές Δυνάμεις. Έτσι ο Αμερικανοί αναγκάστηκαν να βάλουν τη Βραζιλία στον πόλεμο. Σ' αυτό το σημείο, η Βραζιλία κήρυξε τον πόλεμο κατά του Άξονα και ήταν στις Βραζιλιάνικες Δυνάμεις που παραδόθηκαν οι διάφορες γερμανικές ή ιταλικές μονάδες σε διάφορες περιοχές, γιατί δεν δέχονταν να παραδοθούν στους Βρετανούς ή τους Αμερικάνους.


Πίσω από τις Παραδόσεις

Το συγκάλυψαν τόσο καλά, που ο κόσμος δεν ξέρει τίποτε γι' αυτό. Δηλαδή ότι, ουσιαστικά, αυτός ήταν ο λόγος που ανακηρύχθηκε ειρήνη με τη Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας και την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Ο λόγος είναι ότι σε αυτό το σημείο οι Σύμμαχοι χρειάζονταν γερμανικά χρήματα. Ο μόνος τρόπος που μπορούσαν να πάρουν γερμανικά χρήματα ήταν να έρθουν σε συμφωνία παύσης του Πολέμου με τις δύο αναπληρωματικές κυβερνήσεις του Γ Ράιχ.
Στις 12 Σεπτεμβρίου 1990, όπως προανέφερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Σοβιετική Ένωση, η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία υπέγραψαν μια Συνθήκη Ειρήνης με τις κυβερνήσεις της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Με αυτόν τον τρόπο, ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος έληγε επισήμως γι' αυτές τις δύο κυβερνήσεις, καμία από τις οποίες, όμως, δεν υφίστατο στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Εν πάση περιπτώσει, το τυπικό μέρος είχε τελειώσει και έτσι μπορούσαν να πάρουν το γερμανικό μάρκο για

ΗΕLLENIC NEXUS
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012


Να στηρίξουν το ευρώ. Σκέψου τα κράτη, τα οποία υπέγραψαν τη Συμφωνία. Πού ήταν η Κίνα; Η Εθνικιστική Δημοκρατία της Κίνας ήταν ο πέμπτος σύμμαχος στο  συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Η Κίνα  δεν κήρυξε ειρήνη με τη Γερμανία, γιατί η Κίνα το είχε ήδη κάνει πριν πολλά χρόνια, δηλαδή το 1945.
Το 1945, η Κίνα κήρυξε ειρήνη με το Γ Ράιχ και την Αυτοκρατορία της Ιαπωνίας. Και αυτός είναι ο λόγος που, ι κοιτάξεις τις φωτογραφίες εκείνης της ψεύτικης παράδοσης στο USS Missouri, όπου βλέπεις όλους αυτούς τους αξιωματικούς των Συμμάχων να στέκονται στο κατάστρωμα του Missouri για να δεχθούν, τάχα, την παράδοση  της ιαπωνικής αρχηγίας, δεν βλέπεις κανένα Κινέζο επίσημο. Αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι, «Μα, προς θεού, οι Ιάπωνες είχαν τόση ανάμειξη στο κινεζικό μέτωπο, το και οι Γερμανοί στο ρωσικό μέτωπο!». Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος των Ιαπωνικών δυνάμεων βρισκόταν στο κινεζικό μέτωπο. Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ιδέα γι' αυτό, αλλά πάνω |τό 90% των Ιαπώνων στρατιωτικών πέρασαν όλον τον Παγκόσμιο Πόλεμο στην Κίνα. Όλες κι όλες οι δυνάμεις που αντιμετώπισαν οι Αμερικανοί στον Ειρηνικό αν λιγότερες από το 10% της πολεμικής μηχανής της Ιαπωνίας. Οι Ιάπωνες θεωρούσαν το κινεζικό μέτωπο πρωτεύων, ακριβώς όπως για τους Γερμανούς πρωτεύον μέτωπο ήταν το ρωσικό. Επομένως, γιατί δεν ήταν οι Κινέζοι σ' αυτό το πλοίο; Ο λόγος είναι ότι είχαν ήδη έρθει συμφωνία ειρήνης με τη Γερμανία και την Ιαπωνία.  Μπορείτε να ανατρέξετε σε ολόκληρη την παγκόσμια ιστορία της Αμερικανικής Δημοκρατίας, από τότε που πολέμησαν τους πειρατές της Μπαρμπαριάς στη Βόρεια Αφρική, μέχρι τότε που πολέμησαν έθνη στη Νότια Αμερική, ή όταν πολέμησαν στην Αγκόλα, το Βιετνάμ, την Καμπότζη. Ποιο είναι το ένα πράγμα που είναι κοινό σε κάθε έθνος της Γης που έχει πολεμήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες; Η φτώχεια. Η απόλυτη φτώχεια. Δεν υπάρχουν έθνη που πολέμησαν με τις Ηνωμένες Πολιτείες και μετά οι Ηνωμένες Πολιτείες να είπαν «Θα σας βοηθήσουμε να τα βγάλετε πέρα. Ας κάνουμε κάποια ανοικοδόμηση. Θα σας βοηθήσουμε να ξανάφτιαξε τη χώρα σας». Μόνο η Γερμανία, η Ιαπωνία και τα κράτη  του Άξονα που ήταν εκτός της σοβιετικής σφαίρας επιρροής πήραν βοήθεια ανοικοδόμησης από τους Αμερικανούς. Γιατί; Επειδή κατάφεραν να εξαναγκάσουν τους Αμερικανούς να καταβάλουν αποζημιώσεις. Γι  αυτό ο Στρατηγός Τζορτζ Κάτλετ Μάρσαλ, Αρχηγός επιτελείου του Στρατού των ΗΠΑ, που θεσμοθέτησε το σχέδιο Μάρσαλ, ήταν ο μόνος στρατιώτης στην Ιστορία που κέρδισε ποτέ το Νόμπελ Ειρήνης.Τα Σχέδια του Ρούσβελτ για Ολοκληρωτικό Πόλεμο

Τ.Κ.: Καλά κατάλαβα; Οι Αμερικανοί υποχρεώθηκαν να πληρώσουν αποζημιώσεις στους Γερμανούς;
Ό.Ο.: Ναι, και αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό δύσκολα το πιστεύουν πολλοί Γερμανοί, γιατί οι περισσότεροι θεωρούν ότι τα πράγματα ήταν φρικτά μετά τον πόλεμο -και πράγματι ήταν. Η κατάσταση ήταν φοβερή, αλλά και πολλοί Βρετανοί θα μπορούσαν να παραπονεθούν ότι εξαιτίας του προγράμματος λιτότητας ήταν σε χειρότερη κατάσταση από τους Γερμανούς. Και εκείνοι υποτίθεται πως ήταν οι νικητές του πολέμου! Αναρωτιέται κανείς: Πώς συνέβη αυτό; Τι παιζόταν από πίσω;  Ένα από τα χειρότερα πράγματα που συνέβησαν ήταν ότι η Αμερική κυβερνιόταν από έναν παράφρονα στην κυριολεξία, τον Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ. Δεν είχε καμία απολύτως συναίσθηση της έννοιας της ειρήνης. Ήταν ξεμυαλισμένος με την ιδέα της εξολόθρευσης. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να συλλάβουν την έννοια του ολοκληρωτικού πολέμου, όπως την είχαν συλλάβει οι Βρετανοί και στο τέλος οι Αμερικανοί

Τ.Κ.: Επομένως, ο ολοκληρωτικός πόλεμος είναι μια ιδέα γενοκτονίας, δεν είναι;
Douglas Dietrich  (D.D): Απολύτως. Οι Βρετανοί δεν τα κατάφεραν, επειδή δεν είχαν την απαιτούμενη τεχνολογία - κι ας πολεμούσαν πάνω από εκατό χρόνια τους Ιρλανδούς, τους Σκοτσέζους και τους Ουαλούς για να τους εξολοθρεύσουν. Οι Αμερικανοί προσπαθούσαν το ίδιο με τους Κέλτες Γάλλους του Νότου. Η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών στον Βορρά ήταν Άγγλοι και Τεύτονες. Υπήρχαν απόγονοι των Ολλανδών της Πενσυλβανίας, πολλοί Αγγλοσάξονες Προτεστάντες, ενώ στον Νότο η συντριπτική πλειοψηφία ήταν απόγονοι των κελτικών εθνών: Σκοτσέζοι, Ιρλανδοί, διάφοροι γαλλικοί πληθυσμοί, Γάλλοι Ουγενότοι, που ήταν Γάλλοι Προτεστάντες. Πολιτιστικά και εθνολογικά η σύνθεση τους ήταν πολύ διαφορετική από εκείνη των βόρειων πολιτειών. Έτσι, όταν οι βόρειες πολιτείες έκαναν τον Εμφύλιο Πόλεμο, έκαναν έναν πόλεμο εξολόθρευσης που αντικατόπτριζε αυτό που έκαναν οι Βρετανοί εναντίον των Γάλλων Κελτών επί πολλές εκατονταετίες. Αυτό ήταν απλώς μια συνέχεια εκείνου του πολιτιστικού φαινομένου.
Από αυτό ανέπτυξε ο Φραγκλίνος Ντελάνο Ρούσβελτ την ιδέα του ολοκληρωτικού πολέμου. Όταν αρχικά διετέλεσε υφυπουργός Ναυτικού από το 1913 έως το 1920, ο Ρούσβελτ επεξεργάστηκε τις στρατηγικές προτεραιότητες ενός εφαρμόσιμου σχεδίου, το οποίο υπέβαλε στους διοικητές των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Στρατηγός Τζορτζ Κάτλετ Μάρσαλ υπηρέτησε ως Αρχηγός Επιτελείου του Αμερικανικού Στρατού έως το 1945. Κατά τη διετή του θητεία (1947-1949) ως Υπουργός Εξωτερικών, συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της Ευρώπης. Ως επιστέγασμα αυτών των προσπαθειών βραβεύτηκε από το περιοδικό ΤΙΜΕ ως «Άνθρωπος της Χρονιάς» για το 1947 και το 1953 έγινε ο μοναδικός Αμερικανός στρατηγός που έλαβε το Νόμπελ Ειρήνης.


το 1935, με το οποίο συνιστούσε την κατάληψη του Χάλιφαξ και του Μόντρεαλ στον Καναδά με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση, πριν προλάβει η Μεγάλη Βρετανία να επέμβει αποφασιστικά. Περίμεναν ότι σίγουρα οι Βρετανοί θα έπαιρναν βοήθεια από την Ιαπωνία, γιατί η Ιαπωνία ήταν μια φιλική μοναρχία που απειλούνταν από τις Ηνωμένες Πολιτείες που πάντοτε προήγαγαν τη δημοκρατία με τον ίδιο τρόπο που η Σοβιετική Ένωση προήγαγε τον κομμουνισμό: με τη βία, υπό την απειλή όπλου, με την στρατιωτική παρέμβαση. 
Υπολόγιζαν ότι το Βρετανικό Ναυτικό θα απειλούσε τα συμφέροντα των ΗΠΑ στον έλεγχο των Φιλιππίνων, της Αλάσκας, Χαβάης, Γκουάμ, Σαμόα, Κούβα, Πουέρτο Ρίκο, ακόμα και στη Διώρυγα του Παναμά. Σαν αντίβαρο γι' αυτές τις απώλειες, ο Πρόεδρος Ρούσβελτ σχεδίαζε να κατακτήσει τον Καναδά. Αυτή θα ήταν η δική του εκδοχή του σχεδίου του Αδόλφου Χίτλερ να κατακτήσει τη Σοβιετική Ένωση. Αυτό το έπαθλο θα εξελισσόταν σε ένα οπλοστάσιο για την εκπλήρωση του πεπρωμένου και μα πλατφόρμα από την οποία θα έκτιζε ξανά και κάποτε θα έπαιρνε πίσω όλα όσα θα είχαν χαθεί αλλού. Είχε μια ολόκληρη σειρά σχεδίων που είχαν ουσιαστικά καταστρωθεί για την κατάκτηση κάθε ανεξάρτητου έθνους στη Γη.
Το πολεμικό σχέδιο «Κόκκινο» σήμαινε πόλεμο με τη Βρετανική Αυτοκρατορία. Το πολεμικό σχέδιο «Βαθυκόκκινο» αντιπροσώπευε ειδικά την εισβολή στον Καναδά και το πολεμικό σχέδιο «Πορτοκαλί» σήμαινε πόλεμο με την Ιαπωνία. Όλοι όσοι λένε «Αυτά ήταν απλώς σχέδια έκτακτης ανάγκης», αγνοούν παντελώς το γεγονός ότι οι ΗΠΑ είχαν επεξεργαστεί και αναθεωρήσει το πολεμικό σχέδιο «Κόκκινο» μέχρι του σημείου που είχε γίνει ένα από τα πιο λεπτομερή πολεμικά σχέδια στην ιστορία της ανθρωπότητας. Κυριολεκτικά, χιλιάδες σελίδες, εκατοντάδες τόμοι αναλώθηκαν σ' αυτό το σχέδιο, με σκοπό να εισβάλουν στον ουδέτερο Καναδά, να ρίξουν την κυβέρνηση, να κρατήσουν την κατοχή στο διηνεκές και να καταστρέψουν τον πληθυσμό. Θα χρησιμοποιούσαν δηλητηριώδη αέρια. Αυτό είχε εγκριθεί. Ως αποτέλεσμα, οι Βρετανοί άρχισαν να συγκεντρώνουν στρατιωτικές δυνάμεις στον ωκεανό της ενδοχώρας των Μεγάλων Λιμνών. Οι Μεγάλες Λίμνες των ΗΠΑ θεωρούνται ωκεανός της ενδοχώρας σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις του Ναυτικού.
Συνέπεια αυτής της περιόδου της έντασης ήταν, τον Αύγουστο 1935, πάνω από 35.000 μόνιμοι του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών και της Εθνικής Φρουράς, επιλεγμένοι από πέντε μεραρχίες, να κάνουν στρατιωτικούς ελιγμούς σαν πρώτο βήμα επίδειξης στρατιωτικής δύναμης που περίμενε την έναρξη του πολεμικού σχεδίου «Βαθυ-κόκκινο».Όπως ήδη είπα, αυτό το πολεμικό σχέδιο ήταν μία υποδιαίρεση του πολεμικού σχεδίου «Κόκκινο» που αφορούσε τον προβλεπόμενο πόλεμο με τη Μεγάλη Βρετανία - σύρραξη ουσιαστικά παγκόσμια, που δίκαια θα μπορούσε να κληθεί Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτή η επίδειξη δυνάμεως επεκτεινόταν σε όλη τη χώρα, μέχρι τη Νέα Υόρκη, υποστηριζόμενη και από άλλες 15.000 άνδρες της Εθνικής Φρουράς των ΗΠΑ που έκαναν στρατιωτικού επιπέδου επιχειρήσεις στην Πενσυλβανία.
[Πιθανή εισβολή στον Καναδά θα στερούσε από τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια την πιθανότητα εγκατάστασης στον Καναδά, σε περίπτωση εισβολής των Ναζί στις Βρετανικές Νήσους. Εξαιτίας αυτής της διπλής απειλής που αντιμετώπιζε από το Γ Ράιχ και τις Ηνωμένες


ΗΕLLENIC NEXUS
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012


Πολιτείες, το Βασιλικό Στέμμα εξαγόρασε την αμερικανική εισβολή δίνοντας στον Ρούσβελτ το εμπόριο οπίου στην Κίνα, που έρεε στη Βρετανική Αυτοκρατορία σχεδόν επί 100 έτη.
Γύρω στο 1800, ένας μακρινός συγγενής μου, ο Αρμοστής Λιν, πολέμησε εναντίον της Βρετανικής Αυτοκρατορίας στους Πολέμους του Οπίου. Θυσίασε την καριέρα του πολεμώντας τους Βρετανούς. Τελικά, όταν οι Βρετανοί κατέκτησαν το μεγαλύτερο μέρος της Κίνας  νίκησαν στους Πολέμους του Οπίου, εξανάγκασαν Δυναστεία Κινγκ, τη μαντζουριανή ηγεσία της Κίνας, αγοράσει από αυτούς τεράστιες ποσότητες οπίου και το δώσει όχι μόνο σε όλον τον πληθυσμό, αλλά και στις βασιλικές τους οικογένειες. Οι Βρετανοί έφτιαχναν στην Ινδία μπάλες οπίου μεγέθους οβίδας και τις διοχέτευαν στην Κίνα, μακελεύοντας  μ' αυτόν τον τρόπο την οικονομία και τον πληθυσμό της Κίνας, κάτι όμως που έκανε τη Βρετανία μία από τις πλουσιότερες αυτοκρατορίες επί της Γης. Οι Βρετανοί παραχώρησαν όλα αυτά στους Αμερικανούς για να εξαιρέσουν τον Ρούσβελτ, ώστε να μην εισβάλει στον Καναδά. Όταν οι Αμερικανοί πήραν στα χέρια τους το εμπόριο οπίου στην Κίνα, ήρθαν σε άμεση σύγκρουση  συμφερόντων με την Αυτοκρατορία της Ιαπωνίας. Αυτό Οδήγησε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Όσο για τους Βρετανούς, αυτοί μέσω της μοναρχίας άρχισαν να χειραγωγούν τα θέματα πρωθυπουργίας για   κάνουν Πρωθυπουργό τον Ουίστον Τσόρτσιλ. Την εποχή που ο Ρούσβελτ απειλούσε τον Καναδά και τη Βρετανική Αυτοκρατορία, δεν είχε να κάνει με τον Τσόρτσιλ. Ένας από τους λόγους που ο Τσόρτσιλ ανήλθε στην εξουσία ήταν το γεγονός ότι ήταν μισός Αμερικανός, μητέρα του ήταν η Τζένι Τσόρτσιλ, πολίτης των ΗΠΑ, κι έτσι κατάφερε να κατευνάσει και να χειραγωγήσει τον παράφρονα Ρούσβελτ στρέφοντας τον σε πόλεμο   με τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και με τη Γερμανία. Αυτός ναι ένας από τους κύριους λόγους που τον έβαλαν την εξουσία.
Αυτή είναι μια άλλη πλευρά της Ιστορίας, την οποία δεν γνωρίζει κανένας Αμερικανός - επειδή η Αμερική είναι μια ολοκληρωτική κοινωνία, το ίδιο αδυσώπητη την καταστροφή ιστορικών εγγράφων όσο και η Σοβιετική Ένωση. Αλλά και στη Βρετανία πολύ λίγοι άνθρωποι τα γνωρίζουν!

Τ.Κ.: Ούτε στη Γερμανία τα γνωρίζουν. Πάντοτε μας έλεγαν πως  οι Γερμανοί ξεκίνησαν τον πόλεμο, και μάθαμε την ιστορία κάτω από αυτό το πρίσμα.
Δ.Δ: Εντάξει, μη θαρρείς πως είσαι ο μόνος, γιατί κανείς
δεν τα μαθαίνει αυτά στην Ιαπωνία, κανείς δεν τα μαθαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες και κανείς δεν τα μαθαίνει στη Σοβιετική Ένωση. Πόσοι άνθρωποι θυμούνται ότι ο Ρούσβελτ πέθανε πριν τον Χίτλερ; Σχεδόν κανείς δεν το θυμάται! Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το Γ΄ Ράιχ κατάφερε να εξαναγκάσει τους Αμερικανούς σε παραχωρήσεις.

Τ.Κ.: Τι κατάφερε ακριβώς το Γ Ράιχ; Να εξαναγκάσει την Αμερική σε... παραχωρήσεις;
Douglas Dietrich  (D.D): Ακριβώς! Παραχωρήσεις σήμαινε ότι οι Αμερικανοί θα διευκόλυναν με διάφορους τρόπους την πολιτική κυβέρνηση των Ναζί να μετεγκατασταθεί. Ακριβώς όπως η κυβέρνηση της Εθνικιστικής Κίνας μπόρεσε να μετεγκατασταθεί στη νήσο Ταϊβάν, το Γ Ράιχ μπόρεσε να εγκατασταθεί αρχικά στην Αργεντινή, μετά στην Ανταρκτική και τώρα, τελικά, στο μέρος που αποκαλούνταν Unterland. Ένας από τους λόγους που ο Μέγας Ναύαρχος Καρλ Νταίνιτς του στόλου υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού μπόρεσε να γίνει ο τελευταίος Φύρερ του Π Ράιχ μετά τον Αδόλφο Χίτλερ, είναι ότι ήταν επικεφαλής τόσο σημαντικών επιχειρήσεων. Μία από αυτές ήταν η επιχείρηση «Hannibal», η μεγαλύτερη εκκένωση πληθυσμού στην ιστορία της ανθρωπότητας!

Γερμανικός και Ιαπωνικός Ατομικός Πόλεμος

Τ.Κ.: Εκκένωση πολιτών για να τους μεταφέρουν πού; Douglas Dietrich  (D.D): Στην Κεντρική Γερμανία, από τα έθνη της Βαλτικής: Εσθονία, Λεττονία και Λιθουανία. Οι Ναζί θεωρούσαν την Εσθονία, τη Λεττονία και τη Λιθουανία τευτονικά έθνη, που είχαν συμμετάσχει στο Τάγμα Τευτόνων Ιπποτών για χιλιάδες ή τουλάχιστον πολλές εκατοντάδες χρόνια. Πίστευαν ότι αυτοί ήταν τευτονικοί πληθυσμοί, τους οποίους δεν ήθελαν να αφήσουν στη Σοβιετική Ένωση, χωρίς να περιμαζέψουν όσο περισσότερους μπορούσαν. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι Γερμανοί ανέπτυξαν τις ατομικές βόμβες και τις χρησιμοποίησαν κυρίως στο Κούρλαντ, μέρος της Λεττονίας. Το Κούρλαντ ήταν βασικά το μέρος στο οποίο οι Γερμανοί ανέπτυξαν ατομική βόμβα μέσου βεληνεκούς. Αυτό είναι κάτι σημαντικό που πρέπει να θυμόμαστε.
 Τk: Πότε ακριβώς έγινε αυτό;
Ο.Ό.: Τον Οκτώβριο του 1944.
Τ.Κ.: Εννοείς, δηλαδή, ότι οι Γερμανοί είχαν ατομική βόμβα το 1944;
Douglas Dietrich  (D.D): Βεβαιότατα! Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι Αμερικανοί 

Οι Πόλεμοι του Οπίου χωρίζονται στον Α' (1839-1842) και τον Β' (1856-1860) και αφορούσαν μια σειρά συγκρούσεων μεταξύ της κινεζικής δυναστείας των (Chang, και της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Η τελική επικράτηση των Συμμαχικών Δυνάμεων των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Ρωσικής και φυσικά της Βρετανικής Αυτοκρατορίας σφραγίστηκε με τις ταπεινωτικές για τους Κινέζους συνθήκες της Nanking και της Tientsin, οι οποίες ακόμα αποτελούν παράγοντα καχυποψίας προς τη Δύση.

ανήγαγαν τη δική τους ατομική βόμβα σε θρησκεία. Γι' αυτούς ήταν κυριολεκτικά ένα ιερό αντικείμενο. Υπήρχαν πολλοί λόγοι γι' αυτό, αλλά ο κύριος λόγος ήταν ΤΟ χρήμα. Υπήρχαν μόνο δύο έθνη επί της Γης που είχαν υη βιομηχανική βάση, αλλά δεν είχαν Πολεμική Αεροπορία: η Αυτοκρατορία της Ιαπωνίας και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό που είχε η Ιαπωνία ήταν η Αυτοκρατορική Ιαπωνική Αεροπορία του Ναυτικού και η Αυτοκρατορική ιαπωνική Αεροπορία του Στρατού. Οι Αμερικανοί είχαν το  Ναυτικό Αεροπορικό Σώμα των ΗΠΑ, την Αεροπορία του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ και την Αεροπορία του Στρατού των ΗΠΑ. Δεν υπήρχε όμως Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ μέχρι το 1947.
Ο μόνος τρόπος που οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να [αποκτήσουν Πολεμική Αεροπορία ήταν να πουλήσουν το  ψέμα ότι η στρατηγική βομβαρδισμών τους είχε επιτύχει. Αλλά η στρατηγική βομβαρδισμών τους δεν είχε επιτύχει καθόλου. Κατάφερε να επιβραδύνει κατά τρόπο  ουσιαστικό τον αυξανόμενο ρυθμό παραγωγικότητας επί υπουργίας Άλμπερτ Σπέερ. Η στρατηγική βομβαρδισμών τους απέτυχε παντελώς να βλάψει τις πολεμικές επιχειρήσεις των Ιαπώνων.
Γ.Κ.: Να επανέλθουμε λίγο στο θέμα της κατοχής ατομικής
βόμβας από τους Γερμανούς; Αυτό είναι κάτι που οι Γερμανοί δεν θα πίστευαν ποτέ. Είπες, όμως, ότι πράγματι την είχαν και τη χρησιμοποίησαν!
Douglas Dietrich  (D.D): Πράγματι τη χρησιμοποίησαν και θα σου πω κάτι  η Γερμανία είχε μια τεράστια βιομηχανία εξόρυξης με μεταλλευμάτων. Το ίδιο και οι Ιάπωνες. Υπήρχαν τεράστια  αποθέματα μεταλλευμάτων ουρανίου στη Βόρεια Κορέα, που ήταν μέρος της Ιαπωνίας. Υπήρχαν μεγάλα αποθέματα ουρανίου στη Βοημία, στο Προτεκτοράτο  Βοημίας και Μοραβίας του Ράιχ. Ο Reinhard Heyndrich  των Μυστικών Υπηρεσιών ήταν ο επικεφαλής του Προτεκτοράτου Βοημίας και Μοραβίας του Ράιχ, και ένα από τους λόγους που τέθηκε επικεφαλής ήταν η τεχνική επεξεργασία του ουρανίου.
Τ.Κ.: Νομίζω, όμως, ότι το ουράνιο δεν είναι το μοναδικό συστατικό στα ατομικά όπλα. Δεν χρειαζόταν οπωσδήποτε να παράγουν βαρύ ύδωρ;
Douglas Dietrich  (D.D): Εργοστάσια βαρέως ύδατος υπήρχαν στη Νορβηγία. Στην πραγματικότητα υπήρχαν αρκετά, και οι Βρετανοί μπόρεσαν να εντοπίσουν ένα εργοστάσιο βαρέα ύδατος στο Νάρβικ της Νορβηγίας και έστειλαν μία  ομάδα Νορβηγών κομάντο να το ανατινάξουν. Έγιναν επιθέσεις σε διάφορα γερμανικά εργοστάσια βαρέα ύδατος. Ένα από τα μεγαλύτερα ήταν στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και πιστεύω ότι το συγκεκριμένο  ορισμένοι άνθρωποι προσπάθησαν σκληρά να το ερευνήσουν, όπως ο Nick Cοοκ ή ο Τζοτζεφ Φάρρελ.
Το πρόβλημα είναι ότι ερευνητές όπως ο Nick Cοοκ ή ο Τζοτζεφ Φάρρελ ήταν άνθρωποι εκτός κυκλώματος που κοίταζαν μέσα στο κύκλωμα, και όχι άνθρωποι του κυκλώματος που κοίταζαν έξω από το κύκλωμα. Εγώ είχα πρόσβαση σε έγγραφα, όπως εκείνο του Στρατηγού των SS Jacob Sporrenberg, ο οποίος στην ένορκη κατάθεση του για τα εγκλήματα πολέμου στην Πολωνία - βασικά σε ό αφορούσε τη δική του συμμετοχή στη δημιουργία τι ατομικής βόμβας- μίλησε για την παραγωγή της και  χρήση της στο Κούρλαντ.
Στο τέλος του πολέμου, οι Αμερικανοί και οι Σοβιετικοί προπαγάνδιζαν ότι κάθε ίντσα γης στη Γερμανία την ηπειρωτική Ευρώπη είχε ουσιαστικά χτενιστεί ή βρισκόταν υπό σοβιετική ή αμερικανική κατοχή. Αυτό δ είναι αλήθεια. Υπήρχαν πολλές περιοχές που παρέμεναν θύλακες της κυβέρνησης του Γ Ράιχ για πολύ και μετά τη συνάντηση των Σοβιετικών με τους Αμερικανούς. Μία από αυτές τις περιοχές ήταν εκεί όπου διεξάγονταν όλες οι καθοδηγητικές διαδικασίες με διάφορους παράγοντες της κυβέρνησης του Γ΄ Ράιχ.
Σε όποιο μέρος μετεγκαθίστατο το Γ' Ράιχ αποκτούσε


διάφορες μονάδες σε αυτούς τους θύλακες στην Ευρώπη, που τους διατηρούσε σε ορεινές περιοχές, όπως  οι περιοχές της Εσθονίας στη Χερσόνησο της Βαλτικής. Η Εσθονία κρατούσε ακόμα, γιατί προκειμένου να καλύψει τη μαζική εκκένωση πολιτών της επιχείρησης  «Hannibal», ο Αδόλφος Χίτλερ είχε διατάξει την τοποθέτηση σε θέση μάχης ενός πυρηνικού όπλου και είχε σταματήσει τη μαζική επίθεση των Σοβιετικών. Ήταν η γερμανική εκδοχή εκείνου που έκαναν οι Ιάπωνες στη Χερσόνησο της Κορέας. Όλοι γνωρίζουν ότι η Αποστρατικοποιημένη Ζώνη στη Χερσόνησο της Κορέας διαιρεί τον Βορρά και τον   Νότο, κανείς όμως δεν γνωρίζει πώς φθάσαμε ως εκεί.     άν κοιτάζεις στα συνηθισμένα βιβλία  Ιστορίας, κανείς εν εξηγεί γιατί οι Σοβιετικοί σταμάτησαν σ' αυτή τη γραμμή. Ουσιαστικά, είχαν σαρώσει τη Μαντζουρία, είχαν καταλάβει την Εβραϊκή Αυτόνομη Περιφέρεια,προχωρούσαν προς τη Νότια Κορέα και ήταν έτοιμοι να εισβάλουν στην Ιαπωνία. Ο κόσμος δεν συνειδητοποιεί     ότι η Χερσόνησος της Κορέας και η Ιαπωνία είναι τόσο    κοντά, που μπορείς να πιεις ένα κουτί μπύρα σε παραλία της  Κορέας ή της Ιαπωνίας και όταν το πετάξεις στο νερό   θα  εκβραστεί στην παραλία της άλλης χώρας.
Εάν οι Σοβιετικοί είχαν κατέβει στη Νότια Κορέα θα είχαν εισβάλει στην Ιαπωνία, αλλά σταμάτησαν επειδή οι  Ιάπωνες ανέπτυξαν σε θέση μάχης ατομικά όπλα, στις 12  Αυγούστου 1945. Οι Γερμανοί έκαναν το ίδιο στο Κούρλαντ. Υπάρχει μια ένορκη κατάθεση σχετικά με την ανακριση ενός πιλότου της Λουφτβάφε, η οποία δημοσιοποιήθηκε την περίοδο της κυβέρνησης Κλίντον, ο   οποίος έδωσε αποδεικτικά, στοιχεία για το γεγονός ότι το Γ Ράιχ είχε κάνει δοκιμή ατομικής βόμβας πιθανόν   μέσω ενός πολύ μεγάλου εκρηκτικού πυραύλου χαμηλής  πτήσης. Δημιουργήθηκε ένα νέφος σχήματος μανιταριού στην ακτή της Βαλτικής, διαμέτρου τουλάχιστον   \ ζ χιλιομέτρου, με συνεχή εσωτερικοποίηση της καύσης που προκάλεσε ηλεκτρικές παρεμβολές σε όργανα στη Μεγάλη Βρετανία
Τ.Κ.: Επομένως, προς το τέλος του 1944 πόσα έθνη είχαν ατομική  βόμβα;
Douglas Dietrich  (D.D): Ο Άξονας -Γερμανία και Ιαπωνία - ήταν οι πρώτοι απέκτησαν, και τελευταίοι την κατασκεύασαν οι Αμερικανοί. Ο Άξονας θεωρούσε αυτές τις ατομικές βόμβες ως επιχειρησιακά πολεμικά υλικά. Όταν ανακαλύφθηκε η ύπαρξη του νέφους σχήματος μανιταριού Βαλτική, η Μεγάλη Βρετανία έθεσε όλα τα όργανα της τάξεως, την πυροσβεστική και τις ομάδες εκκενώσεων νοσοκομείων σε επιφυλακή ατομικής ενέργειας. Γι' αυτό τα στρατεύματα των ΗΠΑ που κτύπησαν τις D-Day παραλίες είχαν μετρητές ραδιενέργειας.
Επιπλέον, οι ΗΠΑ είχαν να αντιμετωπίσουν την επιχείρηση «Seawolf» του Μέγα Ναυάρχου Καρλ Νταίνιτς. Την 1η Απριλίου 1945, οι Βρετανοί προειδοποίησαν τους Αμερικανούς και τους Καναδούς για τα ευρήματα των βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών στην ηπειρωτική Ευρώπη. Είπαν ότι ο Μέγας Ναύαρχος Καρλ Νταίνιτς είχε ξεκινήσει την επιχείρηση που έγινε γνωστή ως «FENRIS WOLF PACK». Αποτελούνταν από έξι υπερ-υποβρύχια καθ' οδόν προς τη Βόρεια Αμερική, ικανά να μεταφέρουν πολύ μεγάλους πυραύλους που περιείχαν πυρηνικές κεφαλές. Γι ' αυτόν τον λόγο, ο Διοικητής του Αμερικανικού Στόλου Ατλαντικού προειδοποίησε τον πληθυσμό της Αμερικής μέσω του εθνικού ραδιοφώνου και των εφημερίδων ότι καλά θα έκανε να προετοιμαστεί για ατομική επίθεση από το Γ Ράιχ.
Τ.Κ.: Τότε γιατί έχασαν τον πόλεμο; Ή μήπως δεν τον έχασαν ποτέ;
Douglas Dietrich  (D.D): Λοιπόν, με την απόλυτη έννοια, δεν τον έχασαν! Αλλά στις 24 Απριλίου '45, έπειτα από εννέα μέρες εχθροπραξιών, το τελευταίο υπερ-υποβρύχιο καταστράφηκε από το Ναυτικό των ΗΠΑ. Ωστόσο, ο Καρλ Νταίνιτς είχε πρακτικά δείξει ότι ήταν ικανός να διεξάγει ατομική επίθεση κατά των ΗΠΑ.
Ο λόγος που ο Αδόλφος Χίτλερ του έδωσε το πράσινο φως γι' αυτό ήταν επειδή τον Οκτώβριο του 1944, όταν η ατομική βόμβα τοποθετήθηκε σε θέση μάχης για να σταματήσει την προέλαση των Σοβιετικών Δυνάμεων στην Εσθονία, η σοβιετική προέλαση σταμάτησε και οι Γερμανοί κατάφεραν να κρατήσουν το Κούρλαντ ακόμα και μετά τη σοβιετική κατοχή στο Βερολίνο. Γι αυτό οι δυνάμεις της Βέρμαχτ βρίσκονταν εκεί, αλλά εκείνη την περίοδο, στη διάρκεια της τοποθέτησης της βόμβας σε θέση μάχης, οι γιατροί ειδοποίησαν τον Χίτλερ ότι η ακτινοβολία που δημιουργούσε αυτή η βόμβα προκαλούσε βλάβη των κυττάρων.
Ήταν η πρώτη φορά στην Ιστορία που ένα ατομικό όπλο χρησιμοποιούνταν και τότε ο ιατρικός κόσμος της Γερμανίας μπόρεσε να εντοπίσει το γεγονός ότι η ραδιενέργεια δεν συμπεριφέρεται σαν ιός, ότι το κύτταρο δεν μπορούσε να καταπολεμήσει τη ραδιενέργεια με αντιβιοτικά. Όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τον Αδόλφο Χίτλερ, του εξήγησαν ότι η ραδιενέργεια, αντίθετα από την ασθένεια, δεν ακολουθεί κανόνες, το σώμα δεν μπορεί να αμυνθεί εναντίον της ραδιενέργειας ή να αποκτήσει ανοσία.
Ο Χίτλερ είχε έμμονη ιδέα με τις βιολογικές αναλογίες.


 

 Ο Στρατηγός των SS Jacob Sporrenberg. αποκάλυψε σε ένορκη κατάθεση του την ύπαρξη ενός μυστικού σχεδίου με το όνομα «Die Glocke» («Η Καμπάνα»). Οι θεωρίες περί αυτού του σχεδίου είναι ποικίλες και αφορούν από όπλα αντιβαρύτητας, μέχρι και ατομική βόμβα.

Εβλεπε τον πόλεμο κατά των παρτιζάνων σαν μια διαδικασία ανοσοποίησης. Πολλές φορές χρησιμοποιούσε αυτή την αναλογία. Όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με αυτή την πραγματικότητα σχετικά με τα ατομικά όπλα, ο Χίτλερ ένιωσε ότι οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση στην ευρωπαϊκή ήπειρο θα απειλούσε τη γενετική βιωσιμότητα της Άριας Φυλής. Ορκίστηκε πως, ό,τι και να συνέβαινε, δεν επρόκειτο να χρησιμοποιήσει ατομικά όπλα στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
T.Κ.: Από πού τα γνωρίζεις όλα αυτά; Περιέχονταν στα έγραφα που έπρεπε να κάψεις;
Douglas Dietrich  (D.D): Ουσιαστικά ναι. Έκαναν περιληπτικές μεταφράσεις στα Αγγλικά και μετά οι Αμερικανοί έλεγαν «Δεν θέλουμε     κανείς να μάθει γι' αυτό». Γι  αυτόν τον λόγο είναι τόσο σημαντικό για μένα να μιλήσω για την Πολεμική Αέροπορία Για τους Αμερικανούς ο μόνος σκοπός οργάνωσης  της ήταν να δημιουργήσουν ένα απύθμενο λαγούμι, στο   οποίο να κρύβουν κλεμμένα αμερικανικά χρήματα. Για να το κάνουν αυτό, έπρεπε να μπορούν να πουν στον κόσμο «Πρέπει να κατασκευάσουμε πυρηνικά όπλα, γιατί α πυρηνικά όπλα κέρδισαν τον πόλεμο». Όλα ήταν ένα ρέμα και ο μόνος τρόπος για να στηρίξουν το ψέμα ήταν   να καταστρέψουν κάθε απόδειξη της αλήθειας.
Η αλήθεια είναι ότι η βόμβα Little Boy ήταν γερμανική    βόμβα. Ήταν ένα τυποποιημένο κομμάτι ατομικού


ΗΕLLENIC NEXUS
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012


Πολεμικού οπλισμού που είχε κατασκευαστεί από τον  να, που είχε ντουζίνες από αυτά. Ο Άξονας, όμως, κι Γερμανοί και οι Ιάπωνες, τα θεωρούσαν οπλισμό επιχειρησιακού επιπέδου - όχι στρατηγικό οπλισμό, όχι όμως με τα οποία θα σταματούσαν έναν πόλεμο.

Οι Γερμανοί ήταν οι πρώτοι που τις κατασκεύασαν.  Είχαν μία ρεαλιστική έκδοση αυτών των βομβών κι  λόγος που η Little Boy είχε κατασκευαστεί με τον τρόπο που  είχε κατασκευαστεί, είναι ότι έπρεπε να χωρά στην άτρακτο ενός μεσαίου βομβαρδιστικού, και το ίδιο βομβαρδιστικό ήταν το μέσον καταστροφής. Με άλλα λόγια, θα ήταν ένα βομβαρδιστικό αυτοκτονίας. Οι Ιάπωνες δεν είχαν κανένα πρόβλημα με αυτό. Και οι Γερμανοί δημιούργησαν ένα σώμα πιλότων αυτοκτονίας  έτοιμων να χρησιμοποιήσουν αυτό το όπλο. Δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσουν ποτέ.

Η Αλήθεια για τη Βόμβα Little Boy

Douglas Dietrich  (D.D): Όταν ανέλαβε την Προεδρία ο Χάρι Σ. Τρούμαν, πρώτη του ενέργεια ήταν να ανακαλέσει εσπευσμένα από τον Ειρηνικό τον αεροπόρο Τσαρλς Λίντμπεργκ  και  να τον στείλει στην Ευρώπη. Ο Τσαρλς Ογκάστας Λίντμπεργκ  μιλούσε Γερμανικά, και ο Αδόλφος Χίτλερ του είχε απονείμει το ανώτατο πολιτικό μετάλλιο για τη συμπάθεια που έδειχνε στη Γερμανία. Ο Τρούμαν έστειλε  τον Λίντμπεργκ στην Ευρώπη να διαπραγματευθεί μ  όσο το δυνατόν περισσότερους Ναζί επιστήμονες και τεχνικούς την παράδοση της ατομικής βόμβας και τη μεταφορά της στις ΗΠΑ.
Τ.Κ.: Σαν να λέμε ότι τον έστειλε ως κατάσκοπο;

0.0.: Όχι, θα λέγαμε ότι τον έστειλε ως «πρεσβευτή καλής θελήσεως». Στη διάρκεια της περιόδου πριν τον θάνατο του Ρούσβελτ, οι παρανοϊκές εξαγγελίες του για άνευ όρων παράδοση έλεγαν: «Διακηρύσσουμε ότι ο Αυτοκράτορας Χιροχίτο και η κυβέρνηση των Ναζί είναι εγκληματίες πολέμου. Είναι άνθρωποι με τους οποίους δεν θα διαπραγματευτούμε. Δεν θα έχουμε μαζί τους κανενός είδους συναλλαγή. Το μόνο που θέλουμε είναι να τους δούμε νεκρούς». Αυτή την έννοια είχε η ρήση του Ρούσβελτ, ότι ο πόλεμος δεν θα μπορούσε να τελειώσει ποτέ. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αϊζενχάουερ, που βρισκόταν στο πεδίο της μάχης, στην απελπισία του έφερε έναν μουσικό που μιλούσε Γερμανικά και ήταν διάσημος στη Γερμανία, τον Γκλεν Μίλερ, για να κάνει μυστικές διαπραγματεύσεις ειρήνης με το Γ Ράιχ.
Αυτό και μόνο δείχνει πόσο απελπισμένοι ήταν οι Αμερικανοί. Επειδή δεν μπορούσαν

να επικοινωνήσουν με την κυβέρνηση του Γ' Ράιχ, το μόνο που μπορούσαν να κάνουν   ήταν να συμφωνούν παύσεις πυρός στο   πεδίο της μάχης. Ακόμα και το τέλος του πολέμου υπογράφτηκε από τον Στρατηγό Άλφρεντ Γιοντλ και τον   Ναύαρχο Καρλ Νταίνιτς ως παράδοση των στρατιωτικών δυνάμεων και κατάπαυση πυρός.
Τ.Κ.: Παράδοση των Συμμαχικών Δυνάμεων στους Γερμανούς;
D.D.: Όχι. Οι Γερμανικές Δυνάμεις παραδόθηκαν στους συμμάχους, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με την κυβέρνηση, την οποία απλώς άφησαν να φύγει. Οι άνθρωποι   κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις δίκες της Νυρεμβέργης ήταν όλοι στρατιωτικοί. Ακόμη ο Άλμπερτ Σπέερ θεωρήθηκε στρατιωτικός, γιατί ήταν υπεύθυνος για την παραγωγή στρατιωτικού εξοπλισμού.

H κυβέρνηση εγκαταστάθηκε σε διάφορα μέρη, κυρίως στην Αργεντινή,  αλλά και στην Ανταρκτική και

παρεμπιπτόντως στην Unterland. Αλλά για να τελειώσουμε τον Τσαρλς Λίντμπεργκ, η βόμβα Little Boy δεν δοκιμάστηκε ποτέ από τους Αμερικανούς, θυμήσου το Trinity: ήταν η δοκιμή της βόμβας τύπου Fat Man, της βόμβας πλουτωνίου. Οι Αμερικανοί είχαν πλουτώνιο, αλλά οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες πλουτώνιο είχαν. Εκείνο που είχαν ήταν ουράνιο, γι' αυτό όλες οι  Αμερικανικές και ιαπωνικές βόμβες είχαν ένα τυποποιημένο κέλυφος για να χωρά στην άτρακτο ενός βομβαρδιστιμέσου βεληνεκούς. Αυτή ήταν η βόμβα ουρανίου οι Αμερικανοί ονόμαζαν «Little Boy». Παράγοντας μαζικά   τέτοιες βόμβες οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες, θα μπορούσαν να απειλήσουν τους Αμερικανούς με εκτοξεύσεις μέσου βεληνεκούς - οι μεν Γερμανοί με ένα σύστημα εκτόξευσης διηπειρωτικών πυραύλων ή ένα πυραυλικό σύστημα εκτόξευσης από υποβρύχια, οι δε Ιάπωνες από αεροπλάνα καμικάζι. Χάρη σ' αυτό κατάφεραν να εξασφαλίσουν πολλές παραχωρήσεις από τους Αμερικανούς. 
Ο Τσαρλς Λίντμπεργκ πήγε στην ηπειρωτική Ευρώπη, με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να κάνει αυτό που δεν έκανε ο Γκλεν Μίλερ. Ο Γκλεν Μίλερ είχε πεθάνει κάτω μυστηριώδεις συνθήκες, και οι Αμερικανοί κατασκεύασαν ολόκληρη ιστορία ότι σκοτώθηκε σε συντριβή αεροπλάνου. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι ακριβώς. Όμως ο Λίντμπεργκ έπεισε τους Γερμανούς ειδήμονες να παραδώσουν τη βόμβα ως μέρος των υπό διαπραγμάτευση παραχωρήσεων για την κυβέρνηση του Γ Ράιχ. Η βόμβα που παραδόθηκε στις ΗΠΑ  δεν δοκιμάστηκε ποτέ, γιατί οι Αμερικανοί ήξεραν ότι
λειτουργούσε. Το ήξεραν, γιατί οι Γερμανοί την είχαν χρησιμοποιήσει επιτυχώς.


ΗΕLLENIC NEXUS
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012

Ο Τσάρλς Λίντμπεργκ ήταν Αμερικανός αεροπόρος που έγινε γνωστός, καθώς το 1927 κατάφερε να διασχίσει τον Ατλαντικό διανύοντας, μόνος του και χωρίς στάση, 5.800 χιλιόμετρα με το μονοθέσιο μονοκινητήριο αεροπλάνο του, Spirit of St. Louis. Ο Λίντμπεργκ είχε επισκεφθεί πολλές φορές τη ναζιστική Γερμανία, είχε κάνει εγκωμιαστικά σχόλια για τον Χίτλερ, με αποτέλεσμα να του απονεμηθεί ο γερμανικός «Σταυρός του Τάγματος του Αετού», που απονέμετο σε μη Γερμανούς για την προσφορά τους στο Γ΄  Ράιχ. Η άρνηση του Λίντμπεργκ να επιστρέψει το μετάλλιο αυτό μετά την έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, σε συνδυασμό με τις εγκωμιαστικές δηλώσεις του για το ναζιστικό καθεστώς, είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις [Πηγή: wikipedia].


Η Επιτυχία της Προπαγάνδας περί Εξωγήινων

O.Ο.: Τώρα, για ποιον λόγο είχαν οι Αμερικανοί δύο διαφορετικά συστήματα κατασκευής βόμβας, μια με ουράνιο και μια με πλουτώνιο; Δεν είχε καμία λογική, όμως μετά τον πόλεμο όλοι το αποδέχθηκαν ως μέρος της προπαγάνδας. Αυτός ήταν ένας από τους τρόπους που μεταχειρίστηκαν οι Γερμανοί για να αποσπάσουν τόσες παραχωρήσεις. Ένας άλλος τρόπος ήταν μέσω του Υπουργού Προπαγάνδας


ΗΕLLENIC NEXUS
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012


του Ράιχ, Δρ. Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς. Οργάνωσε μια ιδιοφυή επιχείρηση προπαγάνδας, δηλώνοντας ότι το Γ Ράιχ είχε έρθει σε επαφή με εξωγήινους και ότι οι εξωγήινοι αναγνώριζαν το Γ Ράιχ ως τη μόνη νόμιμη κυβέρνηση του πλανήτη Γη. Οι εξωγήινοι δέχονταν δήθεν να αναγνωρίσουν μόνο μία κυβέρνηση για όλο τον πλανήτη, και επειδή το Γ Ράιχ ήταν η πρώτη κυβέρνηση που ήρθε σε επαφή μαζί τους ήταν και η μόνη την οποία αναγνώριζαν.
Στο τέλος του πολέμου, το Γ Ράιχ ήταν υπόδειγμα πολυκεντρισμού, μια κυβέρνηση διαφορετικών εσωτερικών διοικητικών αυτοκρατοριών. Ο Γκαίμπελς είχε την αυτοκρατορία του, ο Χίμλερ τη δική του, ο Σπέερ τη δική του, το ίδιο και ο Γκαίρινγκ. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα πόσο ισχυρές ήταν αυτές οι αυτοκρατορίες, τα Ες Ες είχαν τον δικό τους στρατό, τη δική τους μονάδα τεθωρακισμένων και τις δικές τους δυνάμεις αλεξιπτωτιστών. Είχαν επίσης τη δική τους Πολεμική Αεροπορία.
Τι ήταν η Πολεμική Αεροπορία των Ες Ες; Ήταν τα μέλη της Νεολαίας του Χίτλερ που είχαν εκπαιδευθεί να πετούν αεριωθητές που εκτοξεύονταν στον αέρα καθέτως και πετούσαν οβίδες πολύ κοντά στα αμερικανικά βομβαρδιστικά. Μετά οι πιλότοι πηδούσαν έξω με αλεξίπτωτο. Η Λουφτβάφε είχε τους δικούς της αλεξιπτωτιστές, όλες τις αντιαεροπορικές πυροβολαρχίες, 20 μεραρχίες μάχης και μια τεθωρακισμένη μεραρχία, τα πάντα υπό τον έλεγχο του (Στρατάρχη) Χέρμαν Γκαίρινγκ.

Ύστερα υπήρχαν εκείνα που οι Γερμανοί ονόμαζαν «Feuerballs» - μπάλες φωτιάς και βρίσκονταν υπό τον έλεγχο του Υπουργού Προπαγάνδας του Ράιχ, του Γκαίμπελς. Ήταν εξαιρετικά ευέλικτες φωτοβολίδες μαγνησίου, τηλεκατευθυνόμενες με ασύρματο τηλεχειριστήριο, με υπερβολική επιμήκυνση της ουράς τους για να εξασφαλίζεται μεγαλύτερη διάρκεια καύσης της φωτοβολίδας. Ήταν το εναέριο αντίστοιχο της θαλάσσιας νάρκης, με όλες τις αιχμηρές απολήξεις να προεξέχουν προς πάσα κατεύθυνση στη διάρκεια της πτήσης.
Οι Γερμανοί ισχυρίζονταν ότι, επειδή ήταν το πρώτο κράτος που μετέδιδε τηλεοπτικά τις διάφορες τελετουργικές εκδηλώσεις, μπόρεσαν να μεταδώσουν αυτά τα σήματα στους εξωγήινους που πετούσαν κοντά στο ηλιακό μας σύστημα και έτσι αναγνωρίστηκαν ως παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτός ήταν ο λόγος που στο τέλος του πολέμου αυτές οι μπάλες φωτιάς εμφανίστηκαν σαν ιπτάμενες βόμβες σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Τ.Κ.: Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν αυτούς τους «ψευδοεισβολείς»


ΗΕLLENIC NEXUS
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012


για να ενισχύσουν τον ισχυρισμό τους ότι είχαν έρθει σε επαφή με εξωγήινους;
Douglas Dietrich  (D.D): Αναμφίβολα, και μέσω αυτού μπόρεσε ο Υπουργός Προπαγάνδας του Ράιχ, Δρ. Γκαίμπελς, να εξαναγκάσει τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς να κάνουν πίσω. Στα αμερικανικά αρχεία, τα οποία έβλεπα, υπήρχε ο ισχυρισμός ότι οι Βρετανοί ήταν περισσότερο ευάλωτοι σε αυτή την προπαγάνδα, λόγω της νευρικής υπερέντασης που τους είχαν δημιουργήσει οι μακροχρόνιες πολεμικές συγκρούσεις. Οι Αμερικανοί δήλωσαν ότι αντιμετώπιζαν το θέμα με πολύ σκεπτικισμό.
Προσωπικά πιστεύω ότι οι Αμερικανοί προσπαθούσαν απλώς να μεταθέσουν το θέμα στους Βρετανούς, αλλά και οι ίδιοι ήταν εξαιρετικά φοβισμένοι. Κανείς δεν είχε δει νωρίτερα Feuerballs και φοβόταν ότι επρόκειτο για πραγματικά εξωγήινα σκάφη. Ήταν μία νίκη μιας προπαγάνδας τεραστίων διαστάσεων. Ο Δρ. Γκαίμπελς κατάφερε να πείσει τους Δυτικούς Συμμάχους ότι οι εξωγήινοι ήταν με το μέρος των Ναζί, επομένως οι Σύμμαχοι έπρεπε να επιτρέψουν σε όλα ανεξαιρέτως τα σημαντικά στελέχη του Γ Ράιχ να δραπετεύσουν, εκτός από τις περιπτώσεις αυτοκτονίας. Μπορώ να διαβεβαιώσω βάσει των εγγράφων που διαχειριζόμουν ότι ο Δρ. Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς δραπέτευσε.Το Γ Ράιχ μεταστεγάζεται

Τ.Κ.: Λοιπόν ο Γκαίμπελς δραπέτευσε, ο Χίτλερ δραπέτευσε. Ποιος άλλος από τα αρχηγικά στελέχη πιστεύεις ότι δραπέτευσε;
Douglas Dietrich  (D.D): Σίγουρα ο αξιωματικός των Ες Ες, Χανς Κάμλερ, καθώς και πολλοί άλλοι σημαντικοί τεχνικοί, απολύτως απαραίτητοι για το Γ Ράιχ. Αυτό είναι το λεγόμενο «Ράιχ των Χιλίων Ετών» που αντιμετωπίστηκε ως τρίτη δύναμη στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.
Αυτοί που δραπέτευσαν διασπάστηκαν σε διαφορετικές τοποθεσίες. Υπήρχαν μυστικές βάσεις εν ενεργεία στη Νορβηγία, τη Γροιλανδία, τις Καναρίους Νήσους, την Ανταρκτική, τη Νότια Αμερική, κυρίως όμως στην Αργεντινή, Ανταρκτική και μετά στην Unterland.
Τ.Κ.: Πού είναι η Unterland;
Douglas Dietrich  (D.D): Η Unterland χρειάζεται μερικές εξηγήσεις. Στη διάρκεια του τελευταίου χρόνου που δούλευα ως ερευνητής βιβλιοθηκάριος του Υπουργείου Άμυνας, το 1992, ένας γεωφυσικός, ο ΑΙan Β. Τhompson, δημοσίευσε ένα άρθρο, με τίτλο Ύδωρ στον Ανώτερο Μανδύα της Γης (Νature, 23 Ιουλίου 1992,358:295-302). Είπε ότι ο μανδύας της Γης, τα βαθιά στρώματα πετρωμάτων, περιέχουν ποσότητες ιωδικού άλατος ύδατος, όπως ορυκτό ιωδικό άλας, που επισκιάζουν -


ΗΕLLENIC NEXUS
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012


τις ποσότητες των σημερινών ωκεανών.
με άλλα λόγια, υπάρχει περισσότερο νερό κάτω από
τον κατώτερο μανδύα του πλανήτη Γη, από όσο υπάρχει
σε όλους, τους ωκεανούς της Γης - και οι ωκεανοί καλύπτουν το 75% της επιφάνειας του πλανήτη. Ύστερα, δύο Αμερικανοί επιστήμονες βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία,
χρησιμοποιώντας τα σεισμικά κύματα, ενός ολόκληρου
ωκεανού στους πορώδεις βράχους βαθιά κάτω από το
Πεκίνο {Νew Scientist, Νο 2594,10 Μαρτίου 2007).
Ο λόγος που το αναφέρω είναι ότι όλα αυτά οι στρατωτικοί τα γνώριζαν εδώ και πολλά χρόνια. Η κυβέρνηση των Ναζί τα γνώριζε πολύ πριν από αυτούς. Ο
Τσόρτσιλ περιγελούσε το Γ' Ράιχ που έστελνε στο Θιβέτ
ορεινές μεραρχίες ή ορεινούς κυνηγούς, που κανονικά
προωθούσαν στα Καυκάσια Όρη.
Εκείνη την εποχή ο Τσόρτσιλ δεν το καταλάβαινε,
αλλά σ' αυτό το μέρος της Γης βρέθηκαν είσοδοι που αν ανοιχτεί από τις τεράστιες συνεχείς ροές υδάτων, νερό είναι διαβρωτικό και με την πάροδο αιώνων ή εκατομμυρίων ετών λαξεύει τεράστιες τρύπες και σπήλαια στον συμπαγή βράχο. Όλο αυτό το υποβρύχιο νερό έσκαψε παντού τεράστια τούνελ κάτω από την επίγεια της Γης.
Κάτω από την επιφάνεια της Γης δεν υπάρχει μία κοίλη Γη, αλλά μια εσωτερική Γη, Υπάρχουν σπήλαια ένα
μίλι ψηλά, με τις δικές τους καιρικές συνθήκες, γιατί σ' αυτό το ύψος το νερό αρχίζει να συμπυκνώνεται, κι αυτό προκαλεί βροχή. Επομένως, έχουν ένα ανήλιαγο περιβάλλον ωκεανών και ποταμών που ρέουν ανεμπόδιστα όλη την εσωτερική Γη, από την Ανταρκτική μέχρι το βόρειο Πόλο. Αυτό άρχισε να ονομάζεται Unterland


Τ.Κ: Αυτά τα σπήλαια έχουν αρκετά στεγνά μέρη, όπου θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ κανείς να ζήσει;
D.D: Ναι. Είναι σαν το Γκραντ Κάνυον, υπό την έννοια
πρόκειται για σπήλαια στα οποία το νερό έχει στεγνώσει, τα περισσότερα όμως σπήλαια εξακολουθούν
διασχίζονται από ένα ρυάκι νερού. Το εύφορο ίζημα
που έχει κατακαθίσει στις πεζούλες των σπηλαίων είναι
κατάλληλο για αγροτικές καλλιέργειες, την πραγματικότητα, οι Ναζί είχαν ανακαλύψει αυτά σπήλαια πολύ πριν αρχίσουν οι εχθροπραξίες. Ο κόσμος μπορεί να ρωτήσει, για παράδειγμα, ποιο ήταν το πρόσωπο που έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο σ' αυτό. Σχεδόν κανείς δεν το γνωρίζει. Ήταν ο Μάρτιν Μπάρμαν. Όλοι θα πουν ότι ο Γκαίμπελς ήταν υπεύθυνος για την προπαγάνδα, ο Χίμλερ για τα Ες Ες κ.λπ., κ.λπ... Σχεδόν κανείς, δεν γνωρίζει για τον Μάρτιν Μπόρμαν και τις αρτιότητες του.

Ο Χέρμαν Χόλεριθ ήταν ένας γερμανικής καταγωγής Αμερικανός στατιστικολόγος που ανέπτυξε μια μηχανή πινακοποίησης (tabulating machine, tabulator) με βάση τις διάτρητες κάρτες, με σκοπό τη γρήγορη πινακοποίηση στατιστικών από εκατομμύρια στοιχεία δεδομένων. Ήταν ο ιδρυτής μίας από τις εταιρείες που αργότερα ενώθηκαν για να σχηματίσουν την ΙΒΜ [Πηγή: wikipedia].
 

Η Δύναμη των Κομπιούτερ
και η Πολεμική Στρατηγική των Ναζί


Τ.Κ.: Νόμιζα ότι ο Μπόρμαν ήταν υπεύθυνος για τα χρήματα.
Δ.Δ.: Πολύ καλή παρατήρηση. Τώρα, τι έκανε με τα χρήματα; Βασικά τα χρησιμοποίησε για το σπουδαιότερο όπλο που είχε το Ρ Ράιχ: το κομπιούτερ! Το 1935, δημιουργήθηκε για το Ρ Ράιχ το πρώτο κομπιούτερ από ένα μηχανικό που ονομαζόταν Κόνραντ Τσούζε. Με το κομπιούτερ του βρήκε έναν τρόπο να κάνει τα τρένα να φτάνουν στην ώρα τους.
Ο Γερμανός στατιστικολόγος, Φρίντριχ Τσαν, μέλος των Ες Ες από το 1933, έπεισε τον αρχηγό των Ες Ες Χάινριχ Χίμλερ να ιδρύσουν ένα μυστικό Γραφείο Πινακοποίησης του Ράιχ, που θα συγχώνευε την τεχνολογία του Τσούζε με τα συστήματα της ΙΒΜ που είχε αναπτύξει ο Αμερικανός στατιστικολόγος Χέρμαν Χόλεριθ, ο οποίος είχε δημιουργήσει τη μηχανή πινακοποίησης με διάτρητες κάρτες. Μία από τις μεγαλύτερες γερμανικές εταιρίες, η IG Farben, δημιούργησε τη μαγνητική ταινία το 1935, κι αυτό έκανε το σύστημα διεργασίας πληροφοριών των Τσούζε-Χόλεριθ, ακόμα πιο αποτελεσματικό. Η μαγνητική ταινία ήταν ουσιαστικά πιο εύχρηστη από τις διάτρητες κάρτες, που ήταν και πανάκριβες.ΐΜε τη χρήση της μαγνητικής ταινίας, αυτοί οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές έκαναν τη δουλειά 300 υπαλλήλων, απασχολώντας μόνο 15 ειδικούς χειριστές, σε μια εβδομάδα αντί σε έξι μήνες. Γι' αυτό τον λόγο υπήρξαν πολλές κύριες εφαρμογές - μία από τις οποίες ήταν το πιθανολόγημα της πορείας του πολέμου. Φόρτωναν εξισώσεις και παραδείγματα πολεμικών μαχών, που θα τους βοηθούσαννα υπολογίσουν την εξέλιξη του πολέμου, μέχρι το τέλος.
Ένα από τα πράγματα που υπολόγιζαν με αυτά τα κομπιούτερ ήταν το γεγονός ότι οι Σύμμαχοι υπερτερούσαν αριθμητικά του Άξονα 10 προς 1. Αντιμέτωποι με την Ιαπωνία, Γερμανία και Ιταλία, οι Σύμμαχοι είχαν επταπλάσια τανκ, πενταπλάσιο βαρύ πυροβολικό, τριπλάσια πολεμικά αεροσκάφη, πενταπλάσια φορτηγά, επταπλάσια πολυβόλα. Μόνο οι ΗΠΑ είχαν 27 εκατ. άνδρες που θα μπορούσαν να επιστρατεύσουν. Το Γ΄ Ράιχ αντιλαμβανόταν ότι ο πόλεμος πλέον έπρεπε να περιοριστεί σε μια προσπάθεια αναχαίτισης, ώστε να καθυστερήσει η προώθηση του εχθρού, μέχρι να μεταστεγαστεί η κυβέρνηση του.
Ανάμεσα στα πρώτα πράγματα που μεταστεγάστηκαν ήταν τα κύρια ηλεκτρονικά συστήματα. Επειδή αυτοί οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές ήταν τόσο πολύτιμοι και επεξεργάζονταν τόσες πληροφορίες, ο Μάρτιν Μπόρμαν πρότεινε στον Χίτλερ να μεταστεγαστούν στη  Νέα Σουηβία  - κυρίως επειδή είχε αποικιστεί από τη δεκαετία του '30. Ήταν η «Περιοχή 51» της Γερμανίας, χωρίς τους τουρίστες. Άρχισαν να μετακινούν συμβατικά όπλα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στην Ανταρκτική, και έσκαβαν μεγάλες σπηλιές για να τους τοποθετήσουν.
Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αντιμετώπισαν εισβολή της Βρετανικής SAS στη διάρκεια του πολέμου. Το 1944, στα πλαίσια της Επιχείρησης «TABARIN», η SAS επετέθη, αλλά δεν κατάφερε να απομακρύνει το Γ Ράιχ από την Ανταρκτική. Αυτό έχει δημοσιευθεί και στο περιοδικό ΝΕΧUS. O Χίτλερ αναζητούσε μια περιοχή στην οποία θα μπορούσε να φυλάξει τους υπολογιστές σε περιβάλλον δροσερό και αποστειρωμένο, γιατί εύκολα υπερθερμαίνονταν. Τα κομπιούτερ του Μπάρμαν είχαν αρχίσει να γίνονται το επίκεντρο της επιστήμης του Ρ Ράιχ, που βασίζονταν σε εκείνο που Χίτλερ και Χίμλερ θεωρούσαν Άρια Φυσική.

Τ.Κ.: Δεν χρειάζονταν, όμως, και τεράστιες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας;
O.Ο.: Είχαν βρει τρόπους να παράγουν γεωθερμική και υδροηλεκτρική ενέργεια σε περιοχές της Ανταρκτικής που έμοιαζαν πολύ με την Ισλανδία. Χρησιμοποίησαν
 
Στις αρχές του 1939, οι Ναζί πραγματοποίησαν την τρίτη εκστρατεία εξερεύνησης μιας περιοχής στην Ανταρκτική, μεταξύ του γεωγραφικού πλάτους 69° 10 'Ν και 76° 30' Ν και μήκος 11 ° 30 W και 20° 00', και συνολικής έκτασης 600.000 κιπ2, την οποία και αποκάλεσαν  «Νέα Σουηβία». Πληθώρα από φήμες υποστηρίζει ότι η περιοχή αυτή δεν εγκαταλείφθηκε από τους Γερμανούς μετά την πρώτη αποστολή του 1901, καθώς μέλη του πληρώματος συνέχιζαν να κάνουν αρκετά ταξίδια στην αποικία των Ναζί στην Ανταρκτική, για να μεταφέρουν στρατιωτικό εξοπλισμό και βαριά εργαλεία για την εξόρυξη και διάνοιξη σηράγγων. Από εκεί προκύπτει και η άλλη φήμη πως πολλά υποβρύχια με Γερμανούς υψηλόβαθμους αξιωματικούς εγκατέλειψαν την Ευρώπη με το τέλος του ο Β' Παγκόσμιου Πολέμου, για να βρουν καταφύγιο σε ένα μυστικό δίκτυο υπόγειων στοών στη Νέα Σουηβία.

αυτές τις πηγές ενέργειας για να ηλεκτροδοτήσουν τα κομπιούτερ και τις υπόγειες εγκαταστάσεις. Αυτές είναι περιοχές της αχανούς Ανταρκτικής, από τις οποίες αμερικανικές περίπολοι δεν επέστρεψαν ποτέ. Θα σου πω κάτι για την Ανταρκτική και τον πληθυσμό της: η μεγαλύτερη συγκέντρωση επιστημόνων στον κόσμο είναι εκεί.
Τ.Κ.: Μιλάμε για σήμερα;
Douglas Dietrich  (D.D): Ναι. Προσπαθώ να το εκλογικεύσω. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να μπορεί να γίνει στην Ανταρκτική, εκτός από επιστημονικές έρευνες. Ως εκ τούτου, πολλές χώρες έχουν εγκαταστήσει εκεί βάσεις: μεταξύ αυτών,


ΗΕLLENIC NEXUS
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012


η Σοβιετική Ένωση/Ρωσία, η Νότιος Αφρική, η Γαλλία, η Νορβηγία, η Ιαπωνία, η Κίνα, οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία. Η Αργεντινή και η Χιλή ουσιαστικά έχουν αποικήσει οικογένειες εκεί.
Τ.Κ.: Μπορούν πολίτες να πάνε εκεί ή απαγορεύεται;
Douglas Dietrich  (D.D): Η Συνθήκη της Ανταρκτικής υπεγράφη τον Δεκέμβριο του 1959, μετά τις ατομικές «δοκιμές» που έγιναν εκεί, όπως η Επιχείρηση «Argus», στην οποία θα αναφερθώ αργότερα. Μετά από αυτό, ουσιαστικά η περιοχή ανακηρύχθηκε απαγορευμένη ζώνη από τη Σοβιετική Ένωση και τις ΗΠΑ. Γ΄ αυτό, μόνο πρόσφατα, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, άρχισαν να πειραματίζονται με μερικά οικολογικά ή περιβαλλοντικά τουριστικά προγράμματα. Αυτό συνέβη πολύ πρόσφατα και σχεδόν μετά την εξαφάνιση της ναζιστικής παρουσίας από την Ανταρκτική, γύρω στο 1997.

Είσοδοι στην Εσωτερική Γη
Τ.Κ.: Και πού βρίσκεται η Unterland; Κάτω από την Ανταρκτική ή σε εντελώς διαφορετικό μέρος;
Ο.Ό.: Υπάρχουν πολλές είσοδοι στην Unterland, κυριολεκτικά ανά την υφήλιο. Υπάρχουν μερικές στο Θιβέτ, μερικές στην Ανταρκτική, μερικές βρίσκονται σε άλλες περιοχές του κόσμου, όπως η Ελβετία, καθώς και μία μέσα στο εθνικό Οχυρό των Άλπεων, που περιλάμβανε μια τεράστια περιοχή κατά πλάτος των Ιταλικών και Αυστριακών Άλπεων.
Τ.Κ.: Προφανώς και στη Γερμανία...
Douglas Dietrich  (D.D): Ναι.
Τ.Κ.: Ξέρω ότι ο Χίτλερ είχε μια πολύ σημαντική κρυψώνα στην πόλη Berchtesgaden, που βρίσκεται στις Γερμανικές Άλπεις. Ήταν κι αυτή τέτοια είσοδος;
Douglas Dietrich  (D.D): Δεν είναι απίθανο. Δεν έχω δει ποτέ έγγραφα σχετικά με αυτό. Οι Αμερικανοί παρανόησαν το πώς αντιλαμβανόταν το Ράιχ το Οχυρό των Άλπεων. Πίστευαν ότι ήταν ένα είδος Δημοκρατίας του Σαλό για το Γ Ράιχ και ότι λειτουργούσε σαν τη Δημοκρατία του Σαλό που εξυπηρετούσε το φασιστικό κράτος του Μουσολίνι.
Η αλήθεια είναι ότι το Οχυρό των Άλπεων ουσιαστικά εξασφάλιζε είσοδο στην Unterland από την ευρωπαϊκή ήπειρο, υπάρχουν όμως και άλλες είσοδοι, σε άλλα μέρη του κόσμου. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες που δεν έχουν ανακαλυφθεί ποτέ. Οι κύριες που αναφέρονται στα έγγραφα τα οποία διαχειρίστηκα βρίσκονται στο Θιβέτ και την Ανταρκτική.
Τ.Κ.: Υπάρχει μια ενιαία περιοχή όπου διασυνδέονται όλες αυτές οι είσοδοι;
Douglas Dietrich  (D.D): Διασυνδέονται, γιατί τόσο νερό διάβρωσε σπήλαια τύπου Γκραν Κάνυον ανά τον πλανήτη, πολλά μίλια κάτω από την επιφάνεια. Το περιβάλλον είναι πολύ θερμό, γεμάτο ατμούς, σαν τροπικό περιβάλλον χωρίς τον Ήλιο. Έχει πολύ χώρο, άφθονο για την εγκατάσταση και ανάπτυξη ενός πολιτισμού. Αλλά τίποτα από αυτά δεν αποκαλύπτεται στο κοινό.
Κοίταξε τι συμβαίνει στην Ανταρκτική: το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εκεί είναι όλοι αυτοί οι επιστήμονες. Η σαρωτική πλειοψηφία είναι Καυκάσιοι -Ρώσοι, Ευρωπαίοι, Αυστραλοί, Νεοζηλανδοί και Αμερικανοί, εκτός από τους επιστήμονες από την Ιαπωνία και την Κίνα. Υπάρχουν πολύ λίγες εθνικές μειονότητες στην Ανταρκτική. Γενικά, οι μοναδικές μειονότητες που θα συναντήσεις ανήκουν στις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις. Υπάρχει τεράστια παρουσία αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ανταρκτική, αλλά δεν υπάρχει καμία απειλή πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας ή της Κίνας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας της επιφάνειας της γης, που θα άρχιζε στην Ανταρκτική. Γιατί λοιπόν βρίσκονται εκεί;
Ο λόγος είναι ο ίδιος με έναν από τους κύριους λόγους για τους οποίους βρίσκονται Πεζοναύτες σε ένα πλοίο: όχι μόνο για να ενεργήσουν ως πεζικός κλάδος του Ναυτικού, αλλά και για να αποτρέψουν ενδεχόμενη ανταρσία των ναυτών. Γι' αυτό υπάρχει στρατιωτική παρουσία στην Ανταρκτική: για να αποτραπεί η αποσκίρτηση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν με τους επιστήμονες στην Ανταρκτική είναι η διαφυγή στο Γ Ράιχ.
Τ.Κ.: Υπαινίσσεσαι, δηλαδή, ότι το Γ Ράιχ βρίσκεται ακόμα εκεί;
Douglas Dietrich  (D.D): Όχι  στην Ανταρκτική αυτή καθαυτή, αλλά στην Unterland, στην οποία φθάνουν μέσω των εισόδων της Ανταρκτικής. Κανείς δεν ξέρει τι κάνουν εκεί, γιατί κάθε επαφή σταμάτησε το 1997, επί κυβερνήσεως Κλίντον. Αυτό έγινε μερικά χρόνια μετά την αποχώρηση μου από το Υπουργείο Άμυνας. Εκείνο που συνέβη ήταν ότι, μετά τον πόλεμο, οι Αμερικανοί απέτυχαν στην Επιχείρηση «Ηighjump» και σε διάφορες άλλες επιχειρήσεις, και μόνο το 1958 πέτυχαν με την Επιχείρηση «Argus» να αποτρέψουν την κυριαρχία του Γ Ράιχ στο εγγύς διάστημα. Πολύ ευχαρίστως θα το εξηγήσω αυτό, γιατί έχει να κάνει με τη Φυσική, για την οποία ετοιμαζόμουν να μιλήσω.


ΗΝ

Η συνέχεια στο επόμενο τεύχος...


16  ΗΕLLENIC NEXUS
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012