θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, September 03, 2011

Ποιους αλλοίωσε γενετικά συμβίωση Ελλήνων-τούρκων στην οθωμανική αυτοκρατορία; Τους Έλληνες ή τους ... τούρκους;The Turkish military has been a collision course with the government for months.
Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα πρόσωπα των ανωτέρω "Τούρκων " αξιωματικών. Κυριαρχεί το Ελληνικό γονίδιο.
Photograph: Adem Altan/AFP/Getty Images


Ποιους αλλοίωσε γενετικά συμβίωση ελλήνων-τούρκων στην οθωμανική αυτοκρατορία; Τους Έλληνες ή τους ... τούρκους;Οι πληθυσμοί κατά βάση ζούσαν χωριστά.
Οι περισσότεροι τούρκοι παντρεύονταν τουρκάλες και οι περισσότεροι Έλληνες παντρεύονταν Έλληνίδες .
Ωστόσο οι τούρκοι ως δυνάστες είχαν τη δυνατότητα, ειδικά οι προύχοντες να αρπάζουν γυναίκες Έλληνίδες και να τις παίρνουν δικές τους, στα χαρέμια τους. Εκεί οι τούρκοι με τις Έλληνίδες , έκαναν παιδιά , τα οποία φυσικά έπαιρναν την εθνικότητα του δυνάστη πατέρα και όχι της υπόδουλης μητέρας.

Οπότε ουσιαστικά οι Τούρκοι μπολιάζονταν με Ελληνικό dna !!!!!

Οι Έλληνες , ως υπόδουλοι , φυσικά δεν μπορούσαν να αρπάξουν Τουρκάλες γυναίκες και να κάνουν παιδιά μαζί τους, για να μπολιασθεί το Ελληνικό dna με τουρκικό.

Σε Ελληνικό άλλωστε επειδή ήταν άπιστοι για το οθωμανικό κράτος, ακόμη κι αν είχαν χρήματα και αξιώματα , ήταν απαγορευμένο να παντρευτούν τουρκάλες.
Τη θρησκεία των υπόδουλων Ελλήνων φυσικά, καμία τουρκάλα δεν ήθελε να την ασπαστεί, αφού προκαλούσε μόνο βάσανα και βάρη (χαράτσι).

Αντιθέτως , τη θρησκεία των κυριάρχων Τούρκων, πολλοί υπόδουλοι Έλληνες την ασπάζονταν και αμέσως αποκτούσαν τα προνόμια των κατακτητών-δυναστών Τούρκων και απαλλάσσονταν από τα βάρη των ραγιάδων- Ελλήνων.

Οπότε το dna των τούρκων αλλοιωνόταν και από άνδρες Έλληνες , που αλλαξοπιστούσαν και έκαναν παιδιά Τούρκους μεν εθνικά και γλωσσικά αλλά Έλληνες από πλευράς αίματος.

Οπότε στα χρόνια της τουρκοκρατίας , γενετικά αλλοιώθηκαν οι τούρκοι από τους Έλληνες , αφού γενετικά έγιναν Έλληνες έτσι δικαιολογούνται οι σημερινές ομοιότητες.

Σε μεσαιωνικά τουρκικά κείμενα οι Τούρκοι απεικονίζονται σχιστομάτες,
σαν τους μογγόλους, κάτι λογικό αφού ήρθαν από τις στέπες της μογγολίας.
Τώρα είναι λευκοί , φυλετικά πολύ κοντά στους Έλληνες .


Οι βιασθείσες Έλληνίδες από τους Τούρκους αν δεν κατέληγαν σε τούρκικα χαρέμια, οπότε τα παιδιά του βιασμού ήταν Τούρκοι και αλλοίωναν γενετικά το τούρκικο αίμα, σε ελληνικές οικογένειες δεν γίνονταν δεκτές.
Είναι γνωστό ότι εσφάζονταν.
Βάρβαρο για τα σημερινά δεδομένα , έτσι γινόταν όμως τότε και ήταν αποδεκτο.
Έτσι γλύτωνε η τιμή του Έλληνος τότε και το αίμα της Ελλάδος, αφού δεν κατέληγαν παιδιά αποτέλεσμα βιασμού στις Ελληνικές οικογένειες,
παρά μόνο στις τουρκικές.