θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Thursday, February 03, 2011

ΣΚΑΙ 1821: Ευχαριστώ δεν θα πάρω…! Καλούμε όλους τους Έλληνες ΝΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

ΟΙ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣΓράφει η ΘΑΛΕΙΑ :
"Καλούμε όλους τους Έλληνες ΝΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ και να μην παρασυρθούν από τα εντυπωσιακά (ψηφιακά) σκηνικά και την καλλιτεχνική της αρτιότητα:Εξάλλου,είναι γνωστό πως όλα ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ προιόντα,έχουν πάντα ελκυστικό...περιτύλιγμα!"

Το συνιστώ κι εγώ, προχωρώ μάλιστα ακόμη περισσότερο, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ και να μη δεχόμαστε επ΄ ουδενί να συμμετάσχουμε σε τηλεφωνικά γκάλοπ ή άλλου είδους, όπως : "Το τηλέφωνο της εκπομπής είναι ... πάρτε μας για να μας πείτε τη γνώμη σας".

Γκάλοπ είναι κι αυτό, μετρά πόσα τηλεφωνήματα δέχονται.

Πάντα, όποτε με παίρνουν στο τηλέφωνο ή μου κτυπούν την πόρτα για να συμμετάσχω σε ερωτηματολόγιο "για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα", τρώνε πόρτα στα μούτρα, όπως λέμε. Τα γκάλοπ (ερωτηματολόγιο) είναι προκατασκευασμένα με τέτοια μαστοριά, ώστε να τους δίνουν τα στατιστικά νούμερα που θέλουν οι σχεδιαστές και διαμορφωτές της "κοινής γνώμης".

Φυσικά δεν είμαι αισιόδοξος. Διάγουμε την περίοδο όπου ο κινηματογραφικός πολιτισμός, ο πολιτισμός της εικονικής πραγματικότητας, βρίσκεται στο αποκορύφωμά του μετά την εισβολή του μέσα στα σπίτια μας (τηλεόραση). Ο κινηματογραφικός (εικαστικός) βόθρος έγινε πλέον παγκόσμια χαβούζα λυμάτων και βιολογικός καθαρισμός δεν μπορεί να γίνει.

Οι μεμονωμένες φωνές των σύγχρονων "εικονομάχων", αυτής της διεφθαρμένης σύγχρονης εικόνας (τηλεοπτικής), φιμώνονται για να συνεχίζουν οι ολετήρες το καταστροφικό τους έργο. Ωστόσο, πρέπει να λέγονται και να γράφονται.