θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Saturday, November 27, 2010

Πάτρα: Η τρομοκρατία αποκάλυψε το στρινγκ που έστειλε καλόγρια στον αγαπημένο της!Πάτρα: Η τρομοκρατία αποκάλυψε το στρινγκ που έστειλε καλόγρια στον αγαπημένο της!


Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν θα φανταζόταν η συγκεκριμένη καλόγρια από μοναστήρι της Αχαϊας ότι θα έπεφτε θύμα της τρομοκρατίας και μάλιστα με τον πιο παράδοξο τρόπο.

Η καλόγρια έστειλε ένα ''καυτό'' δέμα στον σύντροφό της ο οποίος είναι φαντάρος. Τι; Το string της! Ωστόσο μετά τα δέματα - βόμβες είχε δοθεί εντολή από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας να ανοιχτούν όλα τα δέματα που βρίσκονταν στα ΕΛΤΑ ή στις ιδιωτικές ταχυδρομικές εταιρείες, παρουσία των παραληπτών ή αποστολέων τους.

Οι υπεύθυνοι των εταιρειών άρχισαν να ειδοποιούν παραλήπτες για να ανοιχθούν τα δέματα που θεωρήθηκαν ύποπτα!
Αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Παγκράτι με τους νεαρούς τρομοκράτες. Σε ταχυδρομικό γραφείο στην Πάτρα εντοπίστηκε ένα δέμα με αποστολέα... μία μοναχή και παραλήπτη έναν στρατιώτη που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη.

Επειδή τους φάνηκε περίεργο, αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με το μοναστήρι και να καλέσουν τη μοναχή να ανοιχθεί ενώπιόν της το δέμα. Μόνο που η μοναχή δεν ανταποκρίθηκε κι έτσι από την Ασφάλεια δόθηκε εντολή να ανοιχθεί αμέσως και με μεγάλη προσοχή η συσκευασία! Τι συνέβη όταν το άνοιξαν;

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τόσο οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες όσο και οι υπάλληλοι της courier. Μέσα στο δέμα υπήρχε ένα «καυτό» string και μία «κολασμένη» επιστολή που μόνο καλόγρια δεν θα μπορούσε να την είχε συντάξει! Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Kόσμος της Πάτρας, οι Πατρινοί που διάβασαν την επιστολή έκαναν τον σταυρό τους και έλεγαν ότι αυτά δεν ακούγονται ούτε σε ταινίες πορνό!

Όσο για την καλόγρια; Δεν εμφανίστηκε εκείνο το βράδυ, αλλά το πρωί της Τρίτης! Παρέλαβε το «ανοιχτό» δέμα και έγινε... καπνός!