θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Sunday, October 17, 2010

To Εθνόσημο των Σκοπίων
Republic of Macedonia coat of armsHarvesting means making shallow horizontal or vertical cuts to release opium from the seed capsule with a sharp blade (a razor blade or x-acto knife will work).


Συγκομιδή σημαίνει την ρηχή σε οριζόντιες ή κάθετες κοπές για να απελευθερώσει το όπιο από την κάψα των σπόρων με κοφτερή λεπίδα (ένα ξυράφι ή x-ACTO μαχαίρι θα λειτουργήσει).


Collecting Opium Produced By Growing Papaver somniferum, With A Dull Putty Knife


όπως βλέπουμε δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία για τα φυτά που αναπαριστώνται στο εθνόσημο της γείτονης χώρας:
.
.
.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ ΟΠΙΟΥ!!!

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ΧΑΡΑΓΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗΚΑΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ!)

Στο παρακάτω σιτε διαβάζουμε:

Το εργοστάσιο ναρκωτικών των Σκοπίων

• Οι Σκοπιανοί διατηρούν ανεπίσημα 2 μονάδες παραγωγής ηρωίνης στα Σκόπια και στο Κουμάνοβο. Προμηθευτής τους σε χημικά αντιδραστήρια είναι ένα εργοστάσιο που κατασκεύασαν οι Γερμανοί στο Μοναστήρι


Εθνόσημο της Π.Γ.Δ.Μ.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Το εθνόσημο της ΠΓΔΜ.

Το εθνόσημο της ΠΓΔΜ αποτελείται από μία γιρλάντα διπλά δεμένη με στάχυα, φύλλα καπνού και σπόρους παπαρούνας, δεμένα με κορδέλα όλα διακοσμημένα με ένα παραδοσιακό σκοπιανό κέντημα. Στο κέντρο του ελλειπτικού πλαισίου εικονίζονται ένα βουνό, μία λίμνη και η ανατολή του ηλίου. Στην κορυφή του πλαισίου υπήρχε ως το 2009 ένα πεντάκτινο αστέρι ερυθρού χρώματος, σύμβολο του σοσιαλισμού. Το αστέρι αφαιρέθηκε από τη σημαία με το αιτιολογικό ότι αποτελούσε το κατάλοιπο μιας παλαιάς ιδεολογίας. [1]
Τα σύμβολα αυτά αντιπροσωπεύουν τον πλούτο της χώρας, τους αγώνες και την ελευθερία. Η όλη σύνθεση και το σχέδιο προσιδιάζουν με το εθνόσημο της πρώην Γιουγκοσλαβίας.