θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα
θεοῖς σωτῆρσιν ἔθυον καὶ ἀναθήματα ἀνέθηκα

NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

NOT IN THIS "NEW GREECE"  - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"
NOT IN THIS "NEW GREECE" - ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"

Thursday, October 04, 2007

Εκκλησία Ανώνυμη Εταιρεία με Έδρα τον Παράδεισο.

Ανώνυμη εταιρεία η εκκλησία της Ελλάδος με υπερκέρδη από τα κεριά που φτάνουν έως και 1000%
Ανώνυμη Εταιρεία με έδρα τον Παράδεισο .... Ψάξτε να τους Βρείτε !!!!!!!!!!!!!!!!
Από τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει διαπιστώνουμε την πλήρη εκμετάλευση των πιστών οικονομικά και πνευματικά.Καθώς η εκκλησία επικαλείται τους πνευματικούς λόγους της ύπαρξης εν τούτοις όμως εκμεταλλεύεται ασύστολα και επαναλαμβανόμενα τον κόσμο.Δείτε μερικά παραδείγματα πόσα χρήματα κερδίζουν οι επιτήδειοι τσαρλατάνοι παπάδες εις βάρος των πολιτών και μάλιστα αφορολόγητα.Όταν παντρεύεστε.Στην είσοδο και μόνο της εκκλησίας σας κόβουν το εισιτήριο εισόδου με το πρόσχημα ότι η εκκλησία έχει έξοδα διαχείρισης, και ότι ο ιερέας πρέπει και αυτός να πληρωθεί.Δείτε παρακαλώ το μεγαλείο της εκμετάλλευσης.
1. Ο Παπάς είναι δημόσιος υπάλληλος και καθ' επέκταση ήδη πληρώνεται από τους φόρους των πολιτών με παχυλούς μισθούς που θα ονειρευόντουσαν πολλοί Έλληνες πολίτες.
2. Ο Παπάς δεν πληρώνει φόρους. Δηλαδή αυτό που εσείς αγοράζετε με 100 ο Παπάς το αγοράζει με 84 δηλαδή δεν πληρώνει 19% φόρο που πληρώνεις εσύ κοροΐδο Έλληνα πολίτη.
3. Ο Παπάς δεν πληρώνει φόρο εισοδήματος ! Απίστευτο και όμως αληθινό, δεν πληρώνει ούτε ένα ΕΥΡΩ στο δημόσιο από τους μισθούς που λαμβάνει όσα και αν λαμβάνει.
4. Έξοδα εκκλησίας μερικοί από σας νομίζεται και κατά τα λεγόμενα των παπάδων ότι η εκκλησία έχει πολλά έξοδα και μάλιστα σας καλούν κάθε Κυριακή κατά την διάρκεια της λειτουργίας να συνδράμετε. Και όμως όλα τα έξοδα της εκκλησίας καλύπτονται από τους Δήμους και από τα κοινόχρηστα που πληρώνουμε ούτως η άλλος για τους δήμους μέσω της ΔΕΗ.
5. Όταν παντρεύεστε σας κόβουν στην είσοδο της εκκλησίας το εισιτήριο εισόδου μια εισφορά αρκετά σημαντική που συνήθως κυμαίνεται από 50 έως και 80 ευρώ, ξεχάσατε πώς δεν είναι μόνο αυτά αλλά καλείτε από όλη την Ελλάδα τους συγγενείς σας και τους φίλους οι οποίοι αφήνουν ο καθένας από 1 ευρώ τουλάχιστον στην εκκλησία. Ξέρουμε πώς στους ελληνικούς γόμους δεν επισκέπτονται κάτω από 500 άτομα, άρα από έναν γάμο που διαρκεί λιγότερα από μία ώρα η εκκλησία τζιράρει 1 ευρώ Χ 500 άτομα = 500 + τα 50 ευρώ δικής σας εισφοράς σύνολο 550 σε μία ώρα ωραία θρησκεία έχουμε.Ποιος από μας δεν θα ήθελε να έχει μια επιχείρηση που να τζιράρει τόσα χρήματα χωρίς να την επισκέπτεται ούτε ΙΚΑ ούτε ΣΔΟΕ ούτε ΕΦΟΡΙΑ και φυσικά χωρίς να δίνουν σε κανέναν και πουθενά αναφορά για τα χρήματα που λαμβάνουν.Τα ίδια εισπράττουν όχι μόνο από γάμους αλλά και από βαφτίσια, κηδείες, ευλογίες και το μεγάλο παζάρι που είναι κάθε Κυριακή όπου βγαίνει και ο λεγόμενος δίσκος προς είσπραξη.Θα πείτε τώρα μα Έλεος τι κέρδος μπορεί να έχει η εκκλησία από τα μερικά κεριά που ανάβουμε στο ναό.Λοιπόν όσοι δεν γνωρίζεται ακούστε να μάθετε πόσο τζιράρει η εκκλησία μόνο από τα κεριά και σας δίνω παρακάτω τις σχετικές πληροφορίες.1. Πόσο κοστίζει στην εκκλησία ένα κερί που αγοράζουμε εμείς οι πιστοί έναντι 0,30 ευρώ ;Κοστίζει μόλις 0,02 ευρώ δηλαδή καθαρό κέρδος 1500%
Ξέρετε μήπως κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα που να δίνει 1500% καθαρό κέρδος χωρίς Φόρους, Έξοδα Υπαλλήλων, ΙΚΑ, κ.λπ ( είπαμε πώς οι παπάδες είναι δημόσιοι υπάλληλοι, άρα πληρώνονται από το δημόσιο χωρίς καθόλου να επιβαρύνουν την τσέπη της εκκλησίας, και τα έξοδα των εκκλησιών καλύπτονται από τους Δήμους όπου ανήκουν )2 Ακούστε όμως και σε αυτήν την περίπτωση πόσο κοροϊδεύουν τους πιστούς, πρόσφατα είχα μια επαφή με μια κυρία που διατηρεί σε κάποιο μέρος της Ελλάδος μια καινούργια οικογενειακή επιχείρησης κηροπλαστείο και συζητώντας την σύστηνα να επισκεφτεί τις μεγάλες εκκλησιές στις πόλεις όπου υπάρχει και μεγάλη κατανάλωση για να προτείνει συνεργασία, γέλασε η κυρία και μου αποκάλυψε κάτι που δεν γνώριζα.Σας αφήνω να απολαύσετε την αφήγηση της:"Μα που να πάω εγώ μ' αυτές τις τιμές στις μεγάλες εκκλησίες ειδικά στις πόλεις όπου υπάρχει και μεγάλη κατανάλωση, αυτοί τα έχουν τις δικές τους πηγές στην Τουρκία, Ιράν, Συρία, Αίγυπτο και τα φέρουν - αγοράζουν τα κεριά από εκεί πολύ πιο φτηνά, και φέρνουν με καράβια τα κεριά για τις μεγάλες πόλεις."Άρα αντιλαμβάνεστε αξιότιμοι πιστοί πόσα είναι τα έσοδα της εκκλησίας στα κεριά, σε κάποιες εκπομπές στην τηλεόραση είχα ενημερωθεί ότι το 40% της εθνικής τράπεζας είναι της εκκλησίας, δεν μπορούσα στην αρχή να το πιστέψω.Πίστεψα όμως σύντομα όταν έμαθα πώς μέρος της περιουσίας της εκκλησίας είναι τα μεγαλύτερα ακίνητα στην Ελλάδα, σας αναφέρω μερικές πληροφορίες.
1. Υποθηκοφυλακείο της Θεσσαλονίκης
2. Όλα τα κτίρια από το Υποθηκοφυλακείο μέχρι και την παραλία αριθμό πάνω από 50 κτίρια3. ΧΑΝΘ
4. Εγκαταστάσεις Εμπορικού Κέντρου "ΚΟΣΜΟΣ" στην Θεσσαλονίκη
5. Το κτίριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
2. 30.000 εκκλησιές έχει η Ελλάδα ( και μόλις 20.000 σχολεία ) ξεχάσαμε κάτι πολύ σημαντικό τις χορηγίες των θυμάτων πιστών επιχειρηματιών και εύπορων ανθρώπων που ποτέ δεν έχει δώσει λογαριασμό η εκκλησία τον προορισμό και τον σκοπό αξιοποίησης, ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΥΕΝΑ !
3. Από τα φιλόπτωχα ταμεία των 30.000 εκκλησιών εισπράττει δεκάδες εκατομμύρια ετησίως η εκκλησία ξέρει κανείς από εσάς που πηγαίνουν αυτά τα χρήματα, έχει δώσει αναφορά αν τα δίνει πραγματικά στους φτωχούς ή αν τα τσεπώνουν οι Παπάδες εκμεταλλευόμενοι την λέξη φιλόπτωχος.4. Μήπως ξεχάσαμε με ποιο τρόπο κληρονομούν τις περιουσίες των υπερήλικων ανθρώπων, που αντί να αφήνουν τις περιουσίες τους στα παιδιά τους και στα συγγενικά πρόσωπα αφήνουν στην εκκλησία. Ήμουν μάρτυρας μιας τέτοιας ιστορίας και πιστεύω πως αρκετή από σας είστε μάρτυρες παρόμοιων ιστοριών όπου το Παπαδαριό υπόσχεται αιώνια ζωή σε μια ηλικιωμένη γιαγιά για να αποσπάσει την περιουσίας της.Πριν από 4 χρόνια σε μια επίσκεψη μια οικογένειας στην επαρχία ήμουν μάρτυρας όσων έλεγε ένας Παπάς σε μια Γιαγιά , ακούστε παρακάτω τα όσα έλεγε Παπάς στην Γιαγιά .. " Τι σπίτι θα αφήσεις στον υιό σου που έρχεται να σε δει μόλις 3 φορές το χρόνο ; Γράψε στην εκκλησία για να σε λυπηθεί και ο θεός και να έχεις μια θέση στον παράδεισο αλλιώς κυρά Χρυσούλα στην κόλαση θα σε στείλει ο Θεός."
http://hellenicnews.wordpress.com/2007/09/24/%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%A6%CE%A4%CE%95%CE%A3-%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%94%CE%95%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A7%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A3-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%A0%CE%9F%CE%9D%CE%9F/